Искам да кажа...(198) през Септември 2022

• 42 767
  • 926
  •   1
Отговори
# 270
Най-добрият вариант е това, да спрат всички за някакъв период за отпуск, но за много бизнеси е неприложимо. И аз не излизам за повече от седмица:(
Обади ми се новата класна, другата седмица имаме родителска, почва се:)
Лин, какво е това чудо "картонен морков" и за какво служи?

# 271
Добър ден Simple Smile
Днес с мамин златен сме полегнали с книжки и игри за разцъкване, докато кака му се поти по баирите над Велинград. Младежът ме изненада с едни много верни разсъждения за завои, скорост и баланс. Каза, че е достигнал до тези изводи от една от игрите си Heart

Бубе, честита годишнина. Надявям се болничкото вече да е по-добре.

Радвам се, че наследниците на Нейно Величество не могат да взимат еднолични решения относно държавните дела.
Thank You Ma'am, For Everything.

Аз съм работохолик и мога дълго време без отпуск, пък и почивните ми дни са гъвкави и често се падат в делничен ден. Използвам отпуските за пътуване, както е в момента. Никой не ме търси по работни дела, както на предишната работа. Това беше нещото, което ми скапваше почивките.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 14:45 от Linofrina

# 272
  • Бургас
Тути, ей го морковът. В гимназията се даваше в подготвителен клас на "зайците'', с някое лакомство вътре или нещо друго. Нова мода е да са дава и на първолачетата.
Скрит текст:

Аз съм единствен служител във фирмата и реално няма как да отсъствам, без да си вдигам телефона. За сметка на това мога да работя, откъдето си поискам, стига да имам зареден телефон и достъп до интернет.

Съни, благодаря за поредната порция красоти!

На рожден ден сме в Созопол довечера, утре плаж, вечерта концерт, в неделя на гости в Царево, така че бива да е хубаво времето уикенда.

# 273
Най-добрият вариант е това, да спрат всички за някакъв период за отпуск, но за много бизнеси е неприложимо.

При нас сега е неприложимо. Късмет е, ако успеем да спрем всичко за няколко дни по Коледа и Великден.

Много искам да си ходя вече.

# 274
  • Бургас
Тути, аз не харесвам това излизане в отпуска по едно и също време. Колегите искат да почиват август, но на мен септември ми е по-удобно. Шефката каза да се събрем и да решим -заедно или не да почиваме и единодушно решихме да сме поотделно Simple Smile

На мен утре ми връщат децата Wink Имам даже поръчка какво да им сготвя. Още не са дошли и ме почнаха Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 275
За 16 години в тази фирма, за пръв път си изключих служебния телефон и не си нося лаптопа. Говорила съм по работа от всякакви места и съм обикаляла поляни в търсене на Интернет, но този път казах, че няма да си го причиня. И не съжалявам.
Бяхме на плаж,  на басейн, сега по един душ и отиваме да гледаме пеещите фонтани.

# 276
  • Euskal Herria
За 16 години в тази фирма, за пръв път си изключих служебния телефон и не си нося лаптопа. Говорила съм по работа от всякакви места и съм обикаляла поляни в търсене на Интернет, но този път казах, че няма да си го причиня. И не съжалявам.
Бяхме на плаж,  на басейн, сега по един душ и отиваме да гледаме пеещите фонтани.
Монтжуик?

# 277
Да, Янче.

# 278
  • Euskal Herria
Много са зрелищни. Заслужават си да се видят. И Монтжуик е интересен за разглеждане. На Тибидабо също има какво да се посети.

# 279
  • при моите деца .....
Добро утро!
Съни, прекрасни снимки! Благодаря, че ме пренасяш на прекрасни места.
Вчера бях със свито сърце, в очето на Митето все още има кръвоизлив.....
Явно и атмосфората на работа си казва думата....
Добре, че видях нашата очна, помолих я да го погледне на паркинга на Т Маркет.
Няма нищо притеснително според нея. Та се поотпусна душата ми.
Днес се събудих  преди 6.
Мисля да се разходя по изгрев слънце.... Да наваксам с крачките.
Днес ще ходя до Правец.
След това нямам планове.
Хубав ден!
Дано имате интересни планове!

# 280
ДУ! Кукнах преди 7 часа. Бабешка работа.
Съни, страхотни снимки, завиждам Wink
Боби, не остана, 15-ти чука на вратата...

# 281
  • на Мелмак
Добро утро,

Съни, чудни!

Снощи заспах много рано, даже щерката не се беше прибрала. Много ми беше изморено, цял ден ми се спеше.
Днес към Банско, там малко по работа, там съм на маникюр 💅 и педикюр. Може да доомаслим, ако ни се занимава. Децата май са готови за училище, има някой дребни неща за докупуване. Поръчах 'сладките, елегантни' обувки на Dr. Martens Close
Joy
Хубав ден ви желая!

# 282
Добро утро!

Аз станах с котешката аларма, което си е постижение. Обаче снощи толкова рязко ми спря тока като хапнахме, че едва се пренесох до леглото.

Понеже си чаках почивката с нетърпение,  за това се налага да я отложим със седмица... Поне е отлагане, а не отменяне де.

Днес с баба ще ходим на изложба в една галерия в града и после съм я канила  на  лимонада. Ще понапазаруваме и ще идем до нейната къща да видим как върви ремонта. Тя, милата, вече няма никакво търпение.

# 283
  • при моите деца .....
Разходих се почти час, в 8 часа си бях вкъщи, добре ми се отрази, 6200 крачки.
Със смотан телефон съм, но една снимка

# 284
Добро утро.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт