Отговори
# 570
  • София
Копче, знаеш ли дали картинг пистата на Слънчака работи?
Аз вече се прибрах в София,  но ако ми кажеш къде се намира, ще видя дали ще се сетя, дали съм я мяркала.Blush

https://maps.app.goo.gl/1juXpvoY7jsFV4kLA?g_st=iw

# 571
Змия, не ви видях, но знам, че сте страхотни. Младежът да продължава да мачка и да случва само на готини гаджета.

Аз бих сложила и шал за вечерта. Много по- наконтен и шарманен вид ще придаде на всяка една дама, стига да е съчетан добре.

# 572
Здрава и успешна учебна година на всички младежи!
На преподавателите сред нас - също лека и успешна година!
На родителите - търпение, внимание и здраве Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 13:26 от MarietaYo

# 573
  • София
Копче, знаеш ли дали картинг пистата на Слънчака работи?
Аз вече се прибрах в София,  но ако ми кажеш къде се намира, ще видя дали ще се сетя, дали съм я мяркала.Blush

https://maps.app.goo.gl/1juXpvoY7jsFV4kLA?g_st=iw
О, никаъв шанс да съм била на околовръстното! Само на фитнес ходех там наблизо в Max Fight, но идвам от към вътрешността на комплекса. Съжалявам, нямам идея.Ill

# 574
  • русе
Колкото и да не искаме ятото да си ходи, факт е другата седмица дават ниски температури.
Никаква идея нямам как ще се обличам, давайте малко вдъхновения- поли, рокли, кожени якета....
В търсене съм на чанта, да се закупчава с цип, за зимата и да не е малка, гледам и все нещо не е както ми се иска.

# 575
Другата седмица сме на Сапарева баня. Май ще се размина с външния басейн. Мисля да си взема коженото яке и един елек отгоре за студените вечери. Рано ми се струва да вадя дебелите дрехи.

# 576
Другата седмица сме на Сапарева баня. Май ще се размина с външния басейн. Мисля да си взема коженото яке и един елек отгоре за студените вечери. Рано ми се струва да вадя дебелите дрехи.

Лелееее, какво съвпадение. И ние сме там по това време.

# 577
  • Sofia
Моите якета, сакенца и жилетки си висят в гардероба.  Само пуловерите са ми на висок рафт, ама миналите две зими изобщо не стигнах до тях, да видим тази как ще е.  Всичко по-тънко (топли и хладни пролет и есен) ми е достъпно.  Постепенно излизат от строя първо потниците и т.н., а тези които съм неглижирала отделям. После може да ги видя с други очи, пък ако не... мазето ни е огромно, ще отлежават...

# 578
Аз другата седмица ще съм в Гърция, смятам да нося рокли и кожено яке, съчетани със сандали - както казва Хепи док настъпва времето на висшата мода! Най мразя това преходно време, а още не ми се вадят затворени обувки и панталони.

# 579
  • София
Някой в Малага от 1 до 4 октомври? 😅

Цък идеи:

# 580
Със сутрешното захладняване извадих дългите чорапи аз. Не издържам да ми е студено на краката, а не ми се обуват чорапогащници още.
На външен минерален басейн и през зимата става за цамбуркане, ако е достатъчно топъл. Най - много да ти се заскрежи косата. Обаче излизането и притичването до хотела си е екстремно преживяване, ако няма топла връзка с басейна.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 09:22 от pep_si

# 581
  • София
Пристигна първата ми поръчка от BestSecret!
7-8 дни отне. Поръчах я вечерта късно на 7 септември. Днес 15 е доставена. Дори куриера ми я достави във фризьорския салон, докато ме боядисваха, след като му казах, че не съм на адреса. 😋

Показвам резултата на моята коса, след днешното боядисване с любимата ми безамонячна Олиосета 5,0. Опитах под различна светлина и ъгъл да се самоснимам Laughing
Скрит текст:

# 582
На външен басейн в Сапарева баня съм била и през ноември, при това и късно вечер.

Копче, честита прическа и чанта! Чантата със сигурност ще ти служи дълго време.

Честита нова учебна година на майките на ученици! Айде да я мятаме пак... 🤕🥵

# 583
В тая тема май при всички е слънчево. Само при мен дъжд и студ. Днес бях със зимните ботуши.

# 584
  • Sofia
Аха, поне 32 градуса го докара в София.

Общи условия

Активация на акаунт