Отговори
# 555
Мими, м-ните им имат и малка секция за жени..Wink

# 556
  • Sofia
Мими, м-ните им имат и малка секция за жени..Wink
Дискриминация значи...

# 557
Не, защо. Тръгнаха и пробиха с мъжкото облекло, то им е акцента.
Андрюс по същия начин.

# 558
  • Sofia
Е, шегичка. Simple Smile

# 559
Не, защо. Тръгнаха и пробиха с мъжкото облекло, то им е акцента.
Андрюс по същия начин.
на Андрюса имам страхотно бяло палто, любимо ми е!
Ангелче, в нашия магазин не съм видяла секция за жени?

# 560
Zelda, много си красива в роклята на Banana Republic. Някак твоя натюрел и роклята са в абсолютна хармония!

(аз си я поръчах, дойде, облякох я, разгледах се и 5 минути по-късно вече беше опакована и пратена обратно - не преживях квадратното деколте с наборите - създаваше ми бюст, а аз се харесвам по-плоска)

# 561
  • София
Аз днес с аутфит като за април. Надолу съм с бойфренд дънки.

Сакото на Ейджъл е супер, обаче аз ако облека такова веднага влизам в графа лелка. Даже си бях поръчала бяло с черен кант и го върнах.

# 562
Angel_Wing, страхотна комбинация с бели дънки, бяла тениска и розово шанелско сако, харесвам това. А пък и стои чудесно на такава стройна фигура.

# 563
  • София
Една седмица липсвах и се наложи да изчета 300+ поста.
Едва наваксах.
Разбираемо не видях почти нищо.

Моят син навърши 21 години вчера, ще ви го покажа за малко.
.......

Лятото още не свършило за мен. Предстои поредна почивка в Гърция.
Миналата седмица бях за няколко дни в Албена и си припомних защо мразя пясък.

Копче, знаеш ли дали картинг пистата на Слънчака работи?

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 15:55 от змия

# 564
  • Sofia
Змия, честито пълнолетие (харесвам америанското, по-адекватно е според мен) на хубавото ти момче! А ти все едно си му приятелка. Simple Smile

Да ви се оплача... ей така като застудее и за известно време много се чудя как да се обличам... забравям какво съм носила пролетта, за миналите есен и пролет пък да не говорим... уф...

# 565
Радвам ви се, че още сте летни, но аз вече сериозно ще изваждам по-дебелички неща, дълги ръкави и т.н., а сандалите ще прибера.
Сутринта при мен беше 8 (осем!) градуса! Scream И целия ден духа студен вятър, макар и да показва 18-20 градуса вече. Хич не е лятно. Само това, че не е дъджовно някак ме спира да сложа тъмни/есенни цветове.

# 566
Погледнах прогнозата за времето - имам още 3 дни за летни дрехи Smiling Imp
Сутринта дълга дънкова пола, тениска и жилетка и сандали... на спиракат 9 градуса, нооооо... нали наобяд ще се стопли Wink Планирам събота-неделя да прибирам/изхвърлям сандали и да вадя оксфордките и леките пухенки, че следващата седмица ще има дни с температури 5-11 гадуса за София.

# 567
  • Варна
Да ви се оплача... ей така като застудее и за известно време много се чудя как да се обличам... забравям какво съм носила пролетта, за миналите есен и пролет пък да не говорим... уф...

Точно!

Имам чуденка за довечера - след 20ч днес с какво точно да се облека за концерт в летен театър? Няма съмнение, че ще съм със затворени обувки и панталон Simple Smile Ами в горната част? Блуза/риза с дълъг ръкав - също ясно. Отгоре - сако примерно. Обаче! Достатъчно ли е? Simple Smile Simple Smile
Ами ако се намотая и с шал, дали ще стане прекалено и дали ще се чудя къде да го дяна?

# 568

Точно!

Имам чуденка за довечера - след 20ч днес с какво точно да се облека за концерт в летен театър? Няма съмнение, че ще съм със затворени обувки и панталон Simple Smile Ами в горната част? Блуза/риза с дълъг ръкав - също ясно. Отгоре - сако примерно. Обаче! Достатъчно ли е? Simple Smile Simple Smile
Ами ако се намотая и с шал, дали ще стане прекалено и дали ще се чудя къде да го дяна?

Аз гледам в Синоптик.бг примерно за съответния час каква се очаква да бъде температурата. Според мен сако с риза, блуза и отгоре шал никак не е прекалено. В крайна сметка шалът влиза в дамска чанта с нормални размери.

# 569
  • София
Копче, знаеш ли дали картинг пистата на Слънчака работи?
Аз вече се прибрах в София,  но ако ми кажеш къде се намира, ще видя дали ще се сетя, дали съм я мяркала.Blush

Общи условия

Активация на акаунт