Отговори
# 615
Бързо оздравяване на настиналите! 🍀
Ние се събудихме със слънчево-дъждовен изгрев с бонус дъга, сега е само 🌧️. За книжка и кафенце е чудно.
Приятен ден на всички!

П.п. като се изгуби добрия тон, тази тема става натоварваща, не отморяваща. За мен де.

# 616
Благодаря, за пожеланията. 👑 е. За втори път я боря.

Признавам, че възприемам различно коментари на определени потребители.
Дори нямам ясна представа защо и кога съм си създала симпатии и обратно.
Но все пак разбирам, че е нормално да сме на различни мнения.
То ако бяхме на живо, леле-мале перушина щеше да пада😁 (образно казано - шега нали е ясно )

# 617
Ооо, Слънце (как ти е името бе човек! 😃 ), бързо оздравяване! Аз втората корона в края на януари я изкарах изключително леко, без никакво лежане. Дано да минава леко и при теб!

# 618
Здравейте, момичета Hug Два месеца и половина не съм влизала във форума ... Rolling Eyes Много натоварена служебно година преминавам, уморявам се много и не ми остава време почти за нищо.... почти. Все пак, не се оплаквам Grinning Имах чудесно и динамично лято. "Бягахме" и пътувахме до някъде край море при всяка възможност. Ето малко снимки от лятото ..... махнах и замених с пейзажни Blush:
Слънчевият юли: ...
Скрит текст:
Отпускарският август:
Скрит текст:
И за последно това лято, миналата седмица, ... сякаш беше преди цяла вечност ...

Със застудяването ще се задържаме малко повече вкъщи през уикендите и ще ми остава време и за форума. За мен темата е удоволствие и разтуха.
На въпроса на темата - аз вече съм готова за есента и зимата Grinning Добавих в гардероба достатъчно неща:
Цикламено сако:
Скрит текст:
Кожена пола, която при мен е по-дълга:
Скрит текст:
В момента ги нося заедно, с бяла тениска и сникърси. През зимата ще обувам боти и ще слагам палто отгоре.
Две миди рокли - зелена и черна.
Обувки и боти:
Скрит текст:
Днес поръчах още една рокля, жилетка и палто:
Скрит текст:
... мисля да си изчерпах лимита за сезона есен-зима.

Поръчала съм си и нова козметика. След няколко седмици мисля да включа в грижата вит. С, което лятото не ползвам. Дъглас ми бавят поръчката вече седмица, за първи път ми се случва. В понеделник ще проверя защо така ...
Тези дни получих и пратка с продукти от серията Defense на Paula's Choice, плюс ниацинамиден серум и BHA тоник. Реших най-накрая да ги изпровам заради масовия "hype" към продуктите и в последните години. На първо четене - след изпробване само на ръка, не са мои.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 13:23 от Light Beam

# 619
Чудесни снимки и чудесни покупки!
Пази си слънчевите спомени и носи с удоволствие показсното. Стоят ти прекрасно.

# 620
Лайт, върна стила в темата!
Чудни покупки, със здраве да си ги носиш и по-често се снимай и ни се показвай! 💐

# 621
  • Русе
Лайт, чудна си! Покупките ти са страхотни и много добре ти стоят!
☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏, оправяй се бързо!
При мен днес беше топло и си бях по лятно облекло с една любима пола, с която се сдобих наскоро.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 19:02 от *sve*

# 622
Лайт,
хубаво лято си имала 🙂
Хубави покупки за есен-зима, с удоволствие и радост да се носят, кожената пола е страхотна ❤️

# 623
Лайт, като те видя и се сещам за Роми Шнайдер. Дано да я харесваш, защото ми приличаш на нея.

# 624
Между другото, някога когато бях 19 годишна студентка-учителка по английски, по-възрастните колежки не спираха да повтарят колко им приличам на Роми Шнайдер в Сиси.  В Германия ми се е случвало непознати да ме спрат на улицата, за да кажат че им приличам на нея Grinning Да, харесвам Роми Шнайдер и го приемам за комплимент.

# 625
Прекрасна си, Лайт ( както винаги), всичките ти покупки са като теб чудни, а по бански изглеждаш уау - много, много те харесвам всякак 😍
Радвам се че си отново тук!

# 626
Лайт, добре дошла! Липсваше на всички, озари темата...страхотни покупки си направила!
И да приличаш на Роми Шнайдер! И аз я харесвам!

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 08:24 от mimi.7299

# 627
Лайт, кожената пола ме впечатли. Останалите придобивки също са попадения в мой стил. Носете си ги със здрав.
А вие сте много красива и стилна дама!

# 628
  • София
Лайт, озари темата с тези снимки! Донесе светлина със себе си!🤗
С целия бански ми хареса много!
Розово сако имам и аз такова от Орсей. От къде са роклите?

# 629
  • Варна
Лайт, много се радвам да те видя! Изглеждаш прекрасно навсякъде! Имаш усет към детайлите и такова присъствие в темата много радва! Heart

По-рано успях да зърна и Ангелката ни, пак същата дума ще използвам - прекрасна. Зарадвах се да видя, че не е нужно да се отказваме от класиката черни обувки-черна чанта. Остава си стилна вовеки Heart

Общи условия

Активация на акаунт