Отговори
# 600
Ейнджъл, най после с рокляяяя, прекрасна си!

# 601
Разкошна жълта рокля и стои супер на Ангелчето 🙂

В Беста нищо не мога да си харесам и не съм пазарувала, ретро ми се виждат доста от нещата (ретро=от преди 2-3 години)

34 градуса е и съм по къси ленени панталонки, равни сандали, риза, кок и златни бижута. Последни дни лято ☀️

# 602
Жълтото много ти отива, Ангелче. И ти стои просто като излята.

Много ми хареса този стил. Много мое е.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02JpuZKraVqTMTg … d=100044148263956

# 603
Цветът всъщност не е жълт, по-скоро е в зелената гама, но на снимки не си личи.
Не отварям линка.

# 604
Не ми допада този стил. Като видях дрехите и се сетих за думите на К.Шанел че дамската дреха трябва да е удобна за човек да може да прави всичко с нея, включително гимнастика 🙂

# 605
И на мен не ми допада този стил.
Част от дрехите ги виждам като за конни надбягвания, на каквито никога няма да отида, другите...
Ама на вкус и цвят приятели няма.
Представям си в градска среда изящна дама с розовата дантелена рокля - ще събере всички погледи.

# 606
  • Sofia
Този стил бих кръстила "съпруга на руски олигарх".

# 607
Ейнджъл! Страхотно изглеждаш с тази рокля!
...и цвят на косата.

# 608
Преди да се обзаведеш в този стил (линка по-горе), добре е да се замислим приложим ли е в ежедневието ни и колко пъти годишно ще се облечем така.
Моят отговор е не; никога.

# 609
Това не ми пречи да го харесвам много.

# 610
Прибрах роклите днес. Прибрах и сандалите.
Болна съм в момента и не вярвам тепърва да се пусна боса или с голи крака.
Така, че за мен вече официално е есен.

# 611
  • Sofia
По мои впечатления в последните 2 години (да речем) пролет и есен се наблюдава такова нещо... няма постоянно време, а е на талази - ту топъл циклон, ту студен.  Затова изобщо не бързам със смяната на гардероба.

# 612
И аз, до сега пих бира по лятна рокличка...сауна е при нас!

# 613
Аз гимнастика правя всеки ден на работа. Че и акробатика като пристигне контейнер. Като маймуна съм в тези дни. Обаче с елегантна рокля на събитие/вечеря/парти изобщо не съм съгласна с К. Шанел. В линка мярнах и едно розово сако, твърде подобно на коментираните назад в темата.
И да, пак за Савова се сещам. 😂 Какъв ли щеше да е нейният коментар?

# 614
Да не забравяме, че моделите на Коко Шанел са били съобразени и с нейната дребна и плоска фигура, а определението за гимнастиката е било направено по повод предвоенната мода, оковаваща женското тяло в пищни и неудобни дрехи.

Рано сутрин ми е студено. Пия си кафето по суичър и с чорапи. Есен е : (

Общи условия

Активация на акаунт