Отговори
# 735
  • София
И двете рокли и ризата ми харесват много.

# 736
mtz, хубави рокли, но не ти ли идват малко къси? Само питам де, че мен такава дължина ме стресира - от коляното ми почва един здрав мускул .....

Поръчах си тази ежедневна рокля от Love by Iris. Дължината ѝ е идеална за мен.

# 737
  • тук-там
Ал, мн е красива роклята! Непременно да я видим върху теб. И аз харесвам тази дължина. Взех само кафявата в крайна сметка, защото синята се оказа XS, прекалено вталена и къса.

# 738
И аз я намирам много красива, надявам се на живо да не ме разочарова Simple Smile
И да, определено ще се снимам с нея

# 739
  • София
Супер е роклята. Едни тъмно сини стилето ще и лепнат.

# 740
  • русе
Отново не видях никого, рокли, лято...Вчера за работа бях така и на моменти си ми беше хладно, ако не съм директно на слънце.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 22:44 от mypi1975

# 741
Много е хубава роклята, Ал. Разкошен плат!
На mtz ми хареса кафявата повече, но май ризата най - много.
Удобно нещо са роклите за носене, но голям зор ми е грижата за тях, особено за летните.
Моите са най - вече дълги.
На всяко носене пране, после като заразмятам толкова плат на дъската за гладене и ми се отщява да нося.
Зимата обличам по повод само и ги давам на химическо, но ленените са ужас!
Пробвах някакво сушене на закачалка, ама не ми хареса резултата.

# 742
И на мен ми хареса роклята много, но не понасям дълги ръкави. Ал, да се снимаш задължително!

# 743
И аз зяпах днес доволно. Но само зяпах, имам бан за пазарене когато сме на две гуми, щото според ММ ни трябва ремарке всеки път. Споделям и с вас малко есено/зимни витрини.

Някои от летните бяха толкова цветни, че ме заболяха очите 😂

При мен стилът е най-вече safety и добре че носех термо бельо, Таормина си беше направо зимна след 35+ градуса у дома. След малко отварям бутилка червено сицилианско и я изпивам по пижама 😂

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 18:19 от MagniМ

# 744
  • София
И при нас е студ, сутринта бе 0 градуса, преди малко на 1600 мнв бе под 5 градуса, през нощта не знам колко ще стане.
За мое щастие няма витрини, а само природа.
Най-дълбокият каньон в света

# 745
Юхууу при ме не е зимно, лятото е още тук!
Магни наздраве, аз ще ударя последно узо! Wink

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 16:49 от mimi.7299

# 746
Наздраве!

Малко вдъхновение и идеи за есента (пардон, за края на лятото), съобразени с новите трендове (пардон, с наличното в магазините и гардеробите ни)

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 20:50 от Agent Provocateur

# 747
  • тук-там
То и в Сицилия е лято. На Магни обаче 25 градуса са и малко, в сравнение с 35. С изненда виждам витрини с индийски дрехи, както и в Сардиния. Така са наводнили и голям турсит капан са заложили с тях. Внасят една рокля за 10 евро и я продават на 70.

# 748
Мими, утре и тук би трябвало да е над 20. Толкова беше днес, на мен обаче са ми малко, а за нулеви и минусови не ща и да мисля.
Змия, ММ нямаше твоя късмет с витрините, но на природата и той се наслаждава.

Аз освен витрини, зяпах и саксии 😂

# 749
Много изпуснах, но от това, що видях, на Змия "витрината" най ми хареса! 😍

Общи условия

Активация на акаунт