Отговори
# 750
  • София
То и в Сицилия е лято. На Магни обаче 25 градуса са и малко, в сравнение с 35. С изненда виждам витрини с индийски дрехи, както и в Сардиния. Така са наводнили и голям турсит капан са заложили с тях. Внасят една рокля за 10 евро и я продават на 70.
Значи с парцалите, които купих и ви показах съм в La Siciliana

# 751
  • София
Ре, покажи се и на мен, че не съм те видяла.

# 752
  • тук-там
И аз съм така, Ре. Имам доста индийски копринени рокли, но ги купувам извън сезона.

# 753
Индийските копринени рокли са все свободни, а аз не харесвам такива. Затова си шия, дебна в HM като пускат спешъл колекции (дали ще има този сезон? някой знае ли?) и така
Една много свежа лятна копринена остана да си взема, но все пътувам и не се уцелваме с моята прятелка, която ми шие. Живи и здрави другата седмица.

е на мен ми хареса витрината на змия и едно късо вълнено зелено палто на другите витрини 🙃

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 21:34 от Al Georgieva

# 754
  • София
Ре, покажи се и на мен, че не съм те видяла.
Змия, бях ги снимала ба закачалки преди време.
Не съм се снимала с тях още, както и с другите, които получих 😘. Като излезе повод ще ти пратя. Тук отказвам да пускам снимки, че ще почнете да ми честитите бременността, която е само на външен вид🤣

# 755
Прекрасни витрини Simple Smile
Специално при Магни обстоятелствата са такива, че 25 градуса могат да се усетят като 15.
Преди два дни аз усетих 10 градуса като -2 Grinning на всичко отгоре бях по тениска и перфорирано яке, но оцелях, защото дланите ми бяха топли, горещи.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 21:11 от Linofrina

# 756
  • София
Магни, много хубави витрини си снимала! Направо усетих духа на уличното пазаруване в Италия! 🤗💸
Даже си харесах вече бялото яке, тип 👗 рокля !

Змия, Гранд Каньон си мислех до сега за най- най... Явно, имало по Гранд от него! 🤭

# 757
Копче, съвсем същото харесах и аз 😍
Лин, точно!

# 758
  • София
Дългите блейзери от видеото на Агент, хем и харесват, хем не. Моите сака са по-къси и вталени, дали още са актуални?

Имам и нова прическа

с бретон, скосена и изправена... до след баня...

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 16:45 от Тук съм

# 759

Joy Joy ... Ал, точно същата рокля ми стои в отворен прозорец последните два-три часа. Няколко пъти я гледах и се чудех дали да я цъкна, но за момента се въздържах. Хем ми е симпатична, хем не съм сигурна, че ще се чувствам добре в нея. Две неща ме възпират - това, че е риза, а не обичам особено ризи с копчета и това, че на снимката платът ми изглежда твърд като колосан, а не меко падащ. Покажи ни се с нея, когато дойде.
Зелената пола със същите цветя и тя не е лоша.

Аз също обичам и нося много рокли. Много по-лесно ми е да си намеря рокля по мярка, отколкото панталон. Пък и ми е много удобно и практично за ежедневието с тях. Не са ми никак трудни за поддръжка, напротив. И смело пускам всички в пералнята, дори тези, които според етикета се носят само на химическо. Нищо им няма.

Бялото яке от снимката на Магни и на мен ми хареса. Кожената пола от снимката точно под него си я нося с удоволствие последните две седмици Grinning

Завиждам ви благородно на всички пътуващи в момента. Снимайте и ни показвайте повечко. Мими, това Амулиани ли е? На него ми прилича.

Тук съм, аз нося и по-къси сака, а и този сезон има доста такива по магазините. Не са само дълги блейзъри, напротив - дори съвсем скъсените варианти се появиха отново. Стига да ми стоят добре, харесвам и нося сака с всякакви дължини и силуети. Не обичам само тези, които са високо по врата. Задушават ме. Предпочитам да са с дълбоко отваряне отпред. Най-добре само с едно копче на талията. Тип Шанел имам само едно - светлосиньо букле с перлени копчета от миналата зима. Мъча го от време на време, но не ми е любимо.

С кожените якета тази седмица си ми беше направо студено. Две сутрини мръзнах и в сряда си извадих тънко палто и боти. С тях си ми беше напълно ок.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 00:48 от Light Beam

# 760
И мен това не спира за кожено яке - имала съм тип манто - ами не топли.
Ей сега излязох по двора и си облякох яке. Сянка и 14 градуса - носът ми замръзна

# 761
  • Sofia
.Две неща ме възпират - това, че е риза, а не обичам особено ризи с копчета и това, че на снимката платът ми изглежда твърд като колосан, а не меко падащ.

Мен би ме спряла първо материята - 100% полиестер.

# 762
.Две неща ме възпират - това, че е риза, а не обичам особено ризи с копчета и това, че на снимката платът ми изглежда твърд като колосан, а не меко падащ.

Мен би ме спряла първо материята - 100% полиестер.
и аз се смутих, толкова пари за полиестер ми е безумно, иначе изглежда много добре на снимката.

Бялото яке от снимката на Магни е кокетно но този модел, макар и дълго топли реално само до кръста. Надолу си е студ поради разкрояването. Не ми се вижда много практично. Така де, ако целта му е и да топли, а не само за фръц Thinking .

# 763
Само за фръц Simple Smile То и без това при мен е топло. Никак не го виждам с дънки и маратонки, но на зимно парти с рокля и стилето е съвсем моето. Ако не беше 300 км пътя до там и обратно, да съм измрънкала вече да ида да го пробвам.

# 764
Някой да има впечатления от марката IVKO Woman ? Мисля, че е сръбска.
Влюбих се в едно палто, мисля го от поне седмица и не ми излиза от главата. Трябва да е мое!
Вероятно ще поръчам два поредни размера, защото не знам отговаря ли си номерацията. Дано няма проблем с връщане, но ако някой има информация или опит с техни неща, ще съм благодарна да сподели.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт