Отговори
# 780
Лайт, обърнала ли си внимание как лежи талията на копринената рокля ММ на тази манекенка, която има малко по-дълъг торс Wink
Тази специфична черта на кройките на много рокли ме побърква.
Забелязах веднага Grinning Точно този колан го и подчертава. Имам персонална особеност - доста по-ниска съм от манекенките и така повдигнатите талии ми стоят добре или поне аз се харесвам Joy Тя при мен и дължината на роклята като цяло би изглеждала доста различно - някъде между прасеца и глезена ще стигне.
Te дори не са и "повдигнати" - според мен са си напълно по стандарт, но понеже аз имам специфичното телосложение на манекенката буквално 1/100 рязани в "кръста" рокли ми стои добре. Но съм абсолютно съгласна, че на теб ще стои по-добре, отколкото на нея и дори дължината ще е по-елегантна!

PS И ужасно се забавлявам как разни стилисти се опитват да прикрият този "д/ефект" и почват да добавят колани , които са 2-3 см под среза  и манекенката застава полупрофилно, че да не вади очите. Виждам ги от километри тези трикове. Скоро май някаква подобна рокля коментирахме...

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 16:24 от Agent Provocateur

# 781
  • В полите на Пирин планина
И на мен тези рязани в кръста рокли не ми стоят изобщо добре - явно е специфика на фигурата и ми придават обем, изобщо изглеждам... като бременна... Simple Smile

# 782
Разбира се, че е специфика на фигурата и пропорции на тялото спрямо дрехата/кройката! Абсолютно съм съгласна с теб!

Намерих коя рокля съм коментирала, не било в тази тема, а в съседната:
Хубаво е това синьо, но моделът няма да стои добре на мен, за съжаление.
Но си харесах ето тази:

^^^ Проблемът на тази е, че са я срязали в талията и този срез на мен ще ми дойде високо (при последните ребра) и ще се налага да правя трик със широк колан, почти като манекенката....

Aбе като са те стилизирали и се въртиш пред фотографа е едно, а на живо колан под линията на среза ще изглежда доста по-зле, да не се лъжем Simple Smile Ще мина и без тази рокля!

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 16:32 от Agent Provocateur

# 783
Лайт, Ре, мазохизъм ама на девети съм на голям купон, новите рокли с шкембе не стоят добре! А време не остана...

# 784
  • пустинята Гоби
Ох, подхванахте болната ми тема. Допреди година с две деца бях плоска като дъска, но вече и аз почнах да съобразявам дрехите с шкембето Cry .

# 785
  • София
ММ ми каза, че си ми го харесва🤣

# 786
Аз затова не нося рокли. Обемните (падащите) ме дразнят с количеството материя.
В представите ми съвършената рокля е права, късичка (до коляното), супер изчистена. Но стилна и секси. А не можеш да си така всеки ден Grinning

# 787
В Сицилия днес е лято. И добре че няма изисквания за свръх тегло на катамарана. Днес след порцията любима паста помогнах на ММ и за едни кюфтенца с доматен сос и домашна пълнозърнеста фокача. Бутилките вече не ги броя 😊
Скоро широките дънки ще добият досущ формата от снимката в сайта 😂

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 14:43 от MagniМ

# 788
Може 🙂
Или поне в Queen of South шефката на картела все със секси рокли ходи 👗

# 789
Ох, Магни, супер си...имаш накъде да ядеш!
Аз не, за доказателство снимка! И тук е приятно, изгорях в лицето!

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 15:55 от mimi.7299

# 790
  • Sofia

Karen, права си за състава. Но, ако сте обърнали внимание, дори дрехи от висок клас и с цени в пъти над коментираната рокля са изработени от изкуствени материи. Не съм сигурна, че някоя от нас има в гардероба си само и единствено дрехи от естествени материи. Не е невъзможно, но е много трудно постижимо в наши дни.
....И аз имам дрехи от полиестер, които не запаряват и са приятни за носене.

Забелязала съм, красиви дрехи на скъпи брандове, а като обърна етикета със състава ги подминавам. Може и да има разлика в усещането, ще пробвам.
Иначе имам някои неща от полиестер , купувани преди години и не ги нося вече.
Гардеробът ми прелива и за да купя нещо трябва да отговаря на някои критерии - естествена материя, качествена изработка, цвят и кройка, които ми отиват и са актуални или класически, също и да нямам подобно. А ако е и от добър бранд се предавам.

# 791
Полиестер с нещо си е добра комбинация. Немачкаща се и неспарваща. Само вискоза - не, много се мачка. Вискоза + нещо, да.
Чист памук, зависи. Има плътни материи, супер. Чисто памучно тънко платно, не.
Изобщо, да се пипне. Изучих ги материите на пипане.
И от 2017 не гладя, с 2-3 изключения годишно.

# 792
Колко сме различни.
Аз предпочитам поизмачкана от носене памучна тениска, отколкото спарена аз от немачкаема тъкан.
Не ми е проблем нито двете минути с ютията нито петте гънки в края на деня.

# 793
  • пустинята Гоби
За тениски и аз така, само памучни нося, но за рокли и широки блузи харесвам и изкуствени материи. Да не кажа, че ги предпочитам. И не, не се спарват, даже държат хладно.

# 794
В представите ми съвършената рокля е права, късичка (до коляното), супер изчистена. Но стилна и секси. А не можеш да си така всеки ден Grinning
Пепа, по описанието ти - права, изчистена и до коляно ми звучи като идеалната ежедневна офис рокля, примерно.
И тук пак опираме до структура. С рокля от този тип аз се оприличавам на гребкиня облечена за връчване на грамота на церемония или застаряваща учителка по математика. Корем все още нямам, но пък вадя здраво рамо и прасец. С този тип рокли при мен на показ баш те излизат и гледката не е най-женствена Joy По-скоро на груба мъжкарана го докарвам.
За хубаво тънко глезенче и фини раменца съм съгласна, че е секси.

Магни, преувеличаваш! Още доста имаш да хапнеш. Много си свежа!

Мими, и ти не се тръшкай! Забавлявай се! Екстра си си. Твоят типаж дори не си представям твърде слаб. Ти си с по-меки, обли и типично женствени черти като цяло.
И чакаме да те видим с по-дълги къдрици. Въпреки, че... ако питаш мен баш тези са твоите. Описват лицето ти много естествено и непринудено.

Общи условия

Активация на акаунт