Отговори
# 765
Чудни неща има! Много красиви, стилни…

# 766
Лайт, Тасос е! Другите пият сокове, фрапета, аз вода. До 09.10 трябва да съм свалила още 2 кг, глааад! Wink

# 767
  • София

Може ли на лични за мен? Че вече е ползван!

ЕДИТ: Благодаря Ви, момичета! Получих!!!

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 13:33 от Rima

# 768
Аз се регистрирах чрез една от поканите но без код.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 15:37 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 769
.Две неща ме възпират - това, че е риза, а не обичам особено ризи с копчета и това, че на снимката платът ми изглежда твърд като колосан, а не меко падащ.

Мен би ме спряла първо материята - 100% полиестер.
утре ще я видя как е 🙂
имам една тяхна много красива риза от полиестер, не ме изпотява, усещането е приятно

# 770
Лайт, Тасос е! Другите пият сокове, фрапета, аз вода. До 09.10 трябва да съм свалила още 2 кг, глааад! Wink
Мими, а какво пречи да си пиеш фрапето без захар? Портокаловите фрешове са добри и за холестерола Grinning Но, ти си знаеш, де. Не знам на какъв режим си. .... и все пак, ... кой мазохист се мъчи с диети по време на почивка Joy

Karen, права си за състава. Но, ако сте обърнали внимание, дори дрехи от висок клас и с цени в пъти над коментираната рокля са изработени от изкуствени материи. Не съм сигурна, че някоя от нас има в гардероба си само и единствено дрехи от естествени материи. Не е невъзможно, но е много трудно постижимо в наши дни.
Ето една Макс Мара, която ми харесва много
Скрит текст:
Забележки към кройката тук нямам никакви. Деколтето е точно, както ми харесва, материята пада безупречно, цветовете са чудни за есента, кройката е максимално моя и просто я виждам тази рокля как ми заспива ... Relieved И е от естествена коприна..... Yellow Heart Обаче, като и погледна цената, ентусиазмът ми рязко секва ..... и само и само да спра да я харесвам, започвам да си представям абсурдната гледка как я вея тържествено в градския транспорт, високо вирнала нос Joy

Георгиева, покажи се веднага щом я получиш тая рокля, че наистина ми е любопитно. И аз имам дрехи от полиестер, които не запаряват и са приятни за носене.

# 771
Лайт, обърнала ли си внимание как лежи талията на копринената рокля ММ на тази манекенка, която има малко по-дълъг торс Wink
Тази специфична черта на кройките на много рокли ме побърква.

# 772
Честити покупки, момичета!
Сръбското палто ми хареса.
Лайт, усмихна ме и живо си представих виренето на нос в градския транспорт с роклята;)

# 773
  • София
Миме, луда жено, на почивка и на диета си е мазохизъм.
Лайт, аз обичам естествени материи, но имам и полиестерни, които са супер за поддръжка.

# 774
  • тук-там
От полиестер до полиестер има разлика. Аз наскоро като Ал си взех една риза, просто много ми хареса и пренебрегнах от какво е (вискоза). Но се оказа капризна, ръчно пране, иначе се свива. Дъщеря ми вече нанесе демидж с една непремерена пералня. Ето я хубавицата:

# 775
  • Русе, у дома

Може ли на лични за мен? Че вече е ползван!

ЕДИТ: Благодаря Ви, момичета! Получих!!!
И аз имам две покани, пишете ми на лични, ако имате нужда…

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 19:26 от barfly

# 776
Лайт, обърнала ли си внимание как лежи талията на копринената рокля ММ на тази манекенка, която има малко по-дълъг торс Wink
Тази специфична черта на кройките на много рокли ме побърква.
Забелязах веднага Grinning Точно този колан го и подчертава. Имам персонална особеност - доста по-ниска съм от манекенките и така повдигнатите талии ми стоят добре или поне аз се харесвам Joy Тя при мен и дължината на роклята като цяло би изглеждала доста различно - някъде между прасеца и глезена ще стигне.

mtz, вискозата се свива, но се и разглажда лесно.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 20:34 от Light Beam

# 777
  • София
Вискозата не е полиестър и понякога може да е капризна. Ризата е супер.

# 778
  • София
Много благодаря, момичета! Да, ленената рокля "прегърни ме" е, много ми харесва. Жалко, успях само веднъж да я облека. Дано се стопли малко, да я сложа още веднъж.
Толкова е студено в София, че се замислям да извадя преходните палта. С кожено яке и тънък пуловер ми е студено. Онзи ден се увих в дебел зимен шал, така по се живее. Не стига, че нямаме вече пролет, нещата отиват към и есента да ни изчезне.
Много харесвам блендове изкуствен с естествен материал. Когато са съчетани правилно се използват предимствата и на двата - хем се усеща чудесно, хем не се мачка (примерно), или не се свива толкова, има еластичност. Просто прелест. Естествено, не винаги ги правят толкова идилично. Цените на дрехите са се вдигнали драстично. Май ще мина изцяло на вариант ВУ. И без това последно време само там намирам истински интригуващи ме неща.

# 779
Много рязко застудя напоследък. Опитах, сако, шлифер, ами студено ми е и това е. Вчера извадих една по - тънка грейка вече.
То пък днес се позатопли и съм с кожено яке (най - любима дреха ми е) Simple Smile.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 08:08 от pep_si

Общи условия

Активация на акаунт