Отговори
# 630
Благодаря ви за хубавите думи, момичета! Много сте мили Hug Карате ме да се чувствам малко неудобно.

Копче, двете рокли замъкнах от бутик в Стария Несебър. Имаха много красиви неща на витрините и влязох да погледна. Собственичка или управителка - рускиня, ме премери с поглед за секунди и ми даде това, което според нея е мой размер. Позна безпогрешно Grinning На етикетите на роклите пише ESITO - не ми говори нищо. Надписани са на руски, турски и английски. Кройката и изработката са много сполучливи.
Целият бански е първият такъв в живота ми ... Винаги досега съм била предубедена към тях и съм отбягвала. В този се влюбих от пръв поглед на намаление в края на юли.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 00:12 от Light Beam

# 631
Турски са роклите, Лайт.  Само за уточнение го казвам, без абсолютно никакво предубеждение.

# 632
Да, турски са, мерих същата цвят фуксия. Същата собственичка има магазини и в Бургас. Много ми харесваше, но ми беше леко тясна на бюста.
Моите, които показах скоро с перлените копчета са от същия магазин, зареждат от Турция, но качествени дрехи и цените са високи!

# 633
Добро утро 🙂

Може ли адрес на някой от магзините в Бургас за да видя останала ли е някоя рокля с перлени копчета?

За сезон есен/зима мисля за някоя и друга рокля. И друго не ми трябва. То и рокли не ми трябват, но много харесвам и много нося

Сутринта излизах за малко, сложих пухенка, а вчера в друга част на България бях с къси панталонки и сандали на бос крак 😃

Днес мисля да си подреждам библиотеката и да бутна по-назад силно летните дрехи

# 634
Георгиева, мисля, че нямат сайт, в магазина се продава всичко обувки, чанти, мъжки дрехи, тениски, рокли. Ще питам за адрес на място...и ще пиша! Имам купувани много други неща от него!

# 635
  • Sofia
... За сезон есен/зима мисля за някоя и друга рокля. И друго не ми трябва. То и рокли не ми трябват, но много харесвам и много нося ...
Е, щом много носиш, значи трябва. Simple Smile

# 636
mimi.7299, за адрес на физическия магазин питам 🙂

Morena, нали 😎 И аз така мисля.

# 637
mimi.7299, за адрес на физическия магазин питам 🙂

Morena, нали 😎 И аз така мисля.
Аааа ок, намира се на Богориди, на ъгъл, като тръгнеш към Морската в ляво! Вътре продава висока руса мацка от Калининград! Wink
Аз си поръчах нощничка от този сайт и гащички, много съм доволна, супер качество!
https://bulbel.bg/Product/Desislava-Lingerie-Damska-Noshtnica-1289/99809

# 638
Благодаря 🌷

# 639
От Bul Bel и аз пазарувам често, но от физическите магазини. Нощничките от този тип са ми любими. Ползвам и за комбинезон под рокли.

Видяло се е. Днес ще прибера сандалите и всички най-летни дрехи.... Мъчно ми е, но това е положението.
Най-трудно приемам обуването на затворени обувки и чорапогащник.
Тази сутрин измръзнах с дънки, тениска и кожено яке до магазина. Вчера ми беше ок по къси панталони.

# 640
  • тук-там
Лайт, страхотни покупки и мн стилно и красиво ти стоят!
Хубаво е, че има сезони. Разнообразие и в облеклото, и в преживяването!
Аз боднах една блуза в есенен десен. Много харесвам златисто, кафяво и производни.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 15:59 от mtz

# 641
Не само блузата, но и аутфита така изглежда страхотно!

# 642
Добре изглеждаш така mtz. Еспадрилите са много свежи и в мой стил

# 643
  • Sofia
... Нощничките от този тип са ми любими. Ползвам и за комбинезон под рокли.
Тази сутрин измръзнах с дънки, тениска и кожено яке до магазина. Вчера ми беше ок по къси панталони.
Аз пък само за комбинезон ползвам. За спане не търпя пижами и нощници, по гащи и потник съм. Simple Smile
Аха те така е времето ту топло, ту студено, та и пак ще има за сандалите ми. Както често се случва... последните години, вероятността октомври да е по-топъл изобщо не е малка. Simple Smile

mtz, супер си, аз редовно съм така, само обувките са ми на ток.

# 644
Light Beam, радвам се, че се завърна. 🍻
Прекрасна си на снимките. С радост да си носиш новите придобивки.

Mtz, чудесен аутфит.

При мен е есен. Изприпках за мляко преди малко, вятърът едва не ме отнесе.

Общи условия

Активация на акаунт