Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 37 461
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Най-вероятно пикът е минал.

# 121
Днес ми е първия ден, нямах възможност преди това да направя тест.

# 122
Да, аз използвах същите и бях доволна. От английския Амазон ги бях поръчала- 50 теста за овулация +20 теста за бременност бяха може би 20 паунда или нещо такова.

И аз мисля да поръчам същите през амазон, но след колко време ги получи ? За колко време пристигнаха ? Simple Smile

Аз в неделя си поръчах от немския Амазон и пише, че в петък ще пристигнат Blush

# 123
Днес ми е първия ден, нямах възможност преди това да направя тест.

Тестове за овулация се правят в няколко поредни дни. При цикъл 28 дни 15ти ден е вече късно за първи тест. Най-вероятно сте изпуснали пика в този случай.
Започнете около 10ти ден, най-вероятно около 12-13ти ден ще имате положителен тест, а овулацията настъпва 12-48ч след него. Тестът не отчита наличие на овулация, а пик на ЛХ, след който е овулацията. Може да има положителен тест, но овулация да няма.

# 124
Да, аз използвах същите и бях доволна. От английския Амазон ги бях поръчала- 50 теста за овулация +20 теста за бременност бяха може би 20 паунда или нещо такова.

И аз мисля да поръчам същите през амазон, но след колко време ги получи ? За колко време пристигнаха ? Simple Smile

Може ли линк, на каква цена ги взехте? Благодаря!

# 125

Може ли линк, на каква цена ги взехте? Благодаря!
https://www.amazon.de/dp/B00C8CGK2A/ref=cm_sw_r_api_i_dl_CKAJQ8H … ng=UTF8&psc=1 - Аз взех 100бр тест за ову + 20бр тест за бр за €26

# 126

Та ден 14 от МЦ. Въпроса ми и с такава ярка тестова линия дали има шанс да станат нещата ако опит е правен вторник срещу сряда? Дори става още по наситена.... Няма да имаме възможност за други опити защото ММ се разболя. Пада се ден 4 след опита и не знам дали това не значи,че всеки момент овулация ще се случи или просто е голяма концентрация на хормона и няма отношение към времевия интервал до действителната овулация.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 09:43 от MintyMohito

# 127
Чисто теоретично е възножно сперматозоидите да оцелеят 5-7 дни, но аз не бих възлагала големи надежди. за съжаление доста време е минало.
Иначе чертата е супер. Може би утре ще е О.

# 128
Не бих възлагала надежди. Ову тепърва предстои, и са минали доста дни от вторник насам.

# 129
Здравейте,
Възможно ли е при ежедневно тестване по едно и също време напр. както при мен между 16-16:30ч, да съм изтървала овулацията си? Тоест овулацията ми да е била в диапазона след 16:30 на единия ден и да е отминала до 16:30ч на следващия ден.
Имах по-силно наситена втора черта, но все още отрицателен тест, а на следващия ден чертата беше още по-бледа.
Знам, че е възможно ида няма овулация през този месец, но предната събота бях на фоликулометрия и се видя на 9-ти ден от МЦ (24-25дневен цикъл) фоликул около 13мм.
Благодаря.

# 130
Възможно е.
Затова доста жени тестват по 2-3 пъти в дните, в които вече се очаква да има пийк.

# 131
Мисля, че е възможно. Затова е хубаво по 2 пъти дневно да се правят тестове. Пика продължава часове и е възможно да е изпуснат

# 132
Здравейте,

Да, аз не спирам, но като цяло съм човек, който пие много вода и просто не мога да държа толкова време без вода и да не ходя до wc по 2-3 часа и да стискам, защото си имам и проблеми с бъбреците.
Как предлагате да се тествам като часови диапазон?
Само да вметна че месец май пак ми мериха фоликулите и на 12-тия ден ми беше 23мм, а сега на 9-тия 13мм.
Ако съдя по това, което е писано тук, фоликула нарастваше с около 1.5-2мм, и ако прибавям по 2мм на ден, значи е възможно да е по-късна овулация. Днес ми е 16-ден от МЦ и ориентировъчно трябва да ми е 26мм фоликула. Бях чела, че щом станел между 18-30мм е възможно да настъпи овулация.
Благодаря.

# 133
Аз се тествах към 11 на обяд и после към 17:00. На въпросния щастлив ден на обяд ми се беше хванал пика, следобед вече не беше толкова наситена чертата.

# 134
Аз се тествах към 11 на обяд и после към 17:00. На въпросния щастлив ден на обяд ми се беше хванал пика, следобед вече не беше толкова наситена чертата.
Здравейте,
Много ви благодаря. Ще опитам по този начин.
Спокойна вечер.

Общи условия

Активация на акаунт