Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 38 315
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Привет отново!
Днес като че ли е повече пик от вчера?
Възможно ли е да задържи пик повече време? За втори път отчитам овулация, обикновено дори не се отразява с лентички...

Според мен днес е бил положителен, но няма безкрайно значение вчера или днес. Действайте

# 361
Здравейте, момичета! Нова съм в групата! Този месец за пръв път си следя овулацията. Според вас последния тест положителен ли е?

# 362
Според мен още малко му трябва

Здравейте, момичета! Нова съм в групата! Този месец за пръв път си следя овулацията. Според вас последния тест положителен ли е?

# 363
Здравейте, пак аз досаждам! Почвам да се притеснявам нещо с мен ли не е наред, с лентичките ли не е...трети ден подред ми показва по-ярка тестова черта от контролната и дори тази вечер от друга кутия извадих тест да не би да са бъгнати от предишната... При предишният път, в който засякох овулация още на следващия ден при нов тест втората чертичка беше избледняла...супер странно ми е, някой да ли има подобен опит?
П.С. определено като ги свърша запасите от лейдитест вкъщи не бих си взела повече!

# 364
Случва се най-често при поликистоза. Изследвали ли сте полови хормони?

# 365
Момичета, пак съм аз. Може да досаждам, но съм нова и ми трябва малко помощ. Мислите ли, че сега е пика или малко по късно?  Мисля след обяд да направя още един тест. Кога трябва да правим опити? Вчера правихме.

# 366
Здравейте! Бихте ли казали мнението си относно тестовете ми за овулация ? Чудя се дали на 18.12 е бил положителен , или чертичката пак не е била достатъчно наситена? Благодаря предварително!

# 367
На 18.12 ми се вижда най- близо до пик, но ги правете два пъти на ден, иначе може да го изпуснете по този начин

# 368
Случва се най-често при поликистоза. Изследвали ли сте полови хормони?

Аз имам СПКЯ, но никога досега не ми се е случвало да държи толкова дни пик...

# 369
При поликистоза често няма овулация въпреки положителните тестове. Хубаво е да се разбере причината и да се лекува. Образуват се повече фоликули и те поддържат високо нивото на хормона ЛХ. Правили ли сте трикратно обременяване с глюкоза за установяване на ИР? Щитовидни? Често вървят ръка за ръка с поликистозата...

# 370
Мислех че съм изпуснала пика този месец, защото ми свършиха лентичките на 16 ден и тогава имах болки като при овулация. Въпреки това продължих да тествам и мисля, че днес вече е (почти) положителен? Последните 3 са от днес.

# 371
Точно е "почти". Направете пак сега. Понякога пика настъпва до няколко часа...

# 372
Здравейте, момичета. Възможно ли е вчера да ми е бил пийка и дя е толкова бледа чертата? Изобщо има ли как да не е настъпила пика на ЛХ? 😞

# 373
Момичета, според вас има ли положителен? Вчера не светеше Peak. Имаме правени опити на 15ти и 16ти ден. Дали да правим  и днес? Моля за мнение Simple Smile

# 374

След вчерашния почти положителен тест, правих още 2 пъти до вечерта и днес сутринта. Още вчера вечерта ми се стори положителен, но този от днес мисля, че е + със сигурност. Да продължавам ли да тествам и кой тест да приемам за положителен резултат?

Общи условия

Активация на акаунт