Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 029
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 135
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Интересно и аз досега не съм забелязвала чопъра да мачка лука, или каквото и да било.

# 136
  • In transit
Имам чувството, че не правите разлика между кайма и мляно месо? В каймата има куп екстри, които ги няма в мляното месо, което представлява само смляно месо, без нищо друго. Мляното свинско от Лидл, което по-предната седмица беше на промо не беше лошо. Въпреки, че в състава си имаше сол, изписана на опаковката.
Мики, а в готовото "мляното месо"  какво точно е мляно...
Та в тоя ред на мисли за мен са едно и също - все е мляно месо/кайма. Simple Smile
В готовото има само смляно месо, такова, каквото ще ти смелят и на теб в магазина, само, че опаковано. Няма сол, няма натриев нитрит, фибри и прочие. В каймата има мляно месо + фибри + различни други съставки.
Това си е изискване по закон. Ако е изписано "мляно месо" на опаковката, значи има само такова. Логично е с по-кратък срок. Ако пише "кайма" може да съдържа и други неща освен месото, в случая подобрители и стабилизатори.
Освен това, коректните търговци изписват какъв е произходът на месото. В смисъл къде е родено, отгледано и заклано.

# 137
  • Sofia
Мики, имах предвид, че искам да знам и от коя част е месото, не са еднакво подходящи (всички части) за кайма и за различните ястия... по мое мнение.
Лично аз подозирам, че ще са изрезки от тук и от там, пак ако ще и да е свободно гледано и хуманно умъртвено.

# 138
Някой има ли впечатление от комплекта за епилация?
Знаете ли дали може от някъде да се купят допълнително шайби восък за епилация и резервни глави за пилата за пети?

# 139
  • Асеновград
Мики, имах предвид, че искам да знам и от коя част е месото, не са еднакво подходящи (всички части) за кайма и за различните ястия... по мое мнение.
Лично аз подозирам, че ще са изрезки от тук и от там, пак ако ще и да е свободно гледано и хуманно умъртвено.
Аз съм чувал , че от плешка става най хубава кайма ама не знам от опит.

# 140
  • Sofia
Точно плешка телешка/говежда и свински гърди ползвам обичайно, но в различно съотношение според за какво ми трябва.

# 141
Здравейте момичета, моля за мнение относно тези два уреда за почистване на лице. Благодаря!

За деца и тийнове - не стават и двата артикула.
Уреда за почистване на лице не препоръчвам за нито една възраст. Вакуумът прави синини по кожата. Общо взето само да си дадеш парите. Черни точки се махат само механично от дерматолог/козметик. С уред от магазина нищо не става, също и с лепенките за нос, които продават в ДМ и Лили.
Четката за лице е само за зряла кожа.

# 142
Здравейте момичета, моля за мнение относно тези два уреда за почистване на лице. Благодаря!

За деца и тийнове - не стават и двата артикула.
Уреда за почистване на лице не препоръчвам за нито една възраст. Вакуумът прави синини по кожата. Общо взето само да си дадеш парите. Черни точки се махат само механично от дерматолог/козметик. С уред от магазина нищо не става, също и с лепенките за нос, които продават в ДМ и Лили.
Четката за лице е само за зряла кожа.

Много ви благодаря, значи ще се въздържа.

# 143
Подарявам купони
Скрит текст:

# 144
Защо четката за лице да е за зряла кожа? И какво се разбира под "зряла"?🙂🤔 Вероятно не е подходяща за много чувствителна кожа (но и други от този тип не биха били), а за тийновете по-скоро зависи как биха я използвали. За кожа с много и разранени пъпки мисля, че не е добра идея да се използва подобна четка. Аз като бях тийн имах страхотна кожа, ама тогава нямаше Лидъл и такива четки.😃
За чопъра- сещам се, че някои модели имат една пластмасова приставка за разбиване на сметана и сосове, май се захващаше за приставката с ножовете. Онази жена да не би да е забравила да махне пластмасовата част и затова да се е "мачкал" лукът?😃

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 20:58 от dolce miele

# 145

Въпрос на вкус, аз предпочитам по-мазна. От изрезки също става добра кайма, пак зависи.
Купих суичъри и едни дънки за каката. Също капсули и, разбира се, 🍻

# 146

Бях си поръчала от али експрес като уреда вляво, не върши никаква работа, най-много да ви нарани кожата, ако сте с по-чувствителна и да остави зачервявания.

# 147
  • Асеновград
Като не ходя да им пазарувам от не знам колко месеца така се получава ...
Скрит текст:

# 148
  • София
Да се изкажа и аз за четката за лице - преди време на предно пускане си купих. Не съм имала друга с която да сравнявам, но за мене не правеше нищо тва нещо, не почистваше добре. А моята кожа дори не е мазна или претенциозна за почистване. Ползвах десетина пъти, мъчих с различни измивни, накрая замина в коша. Много ме беше яд.

Иначе днеска отидох и аз до нашия филиал и оставих 100лв. Алпийската седмица ми е една от любимите. Обожавам и двете торти, но тоя път взех сметановата с вишните, че нея още не съм в преяла 😄 любимите замразени бретцели. Също 2 кофички роте грюце, фламкухен и бирен салам за мъжа. Все има неща дето не сме опитвали, та взех за проба сирене лимбургер и от кренвиршите в буркан.
Взех още обичайните хляб, картофи, яйца, швепс, розови донъти, кисело мляко, скир, салам в синята опаковка, бекон..
От 2 седмици няма при нас от млякото без лактоза Unamused на негово място са наредили овесено мляко и хич не съм щастлива

# 149
И  аз се появих и отбелязах присъствие в Лидл.
Първо за багажа...аз не съм забравяла такъв, но си забравих паролата и съответно Фанка гледаше умно решетките. Обърнах се към охраната да питам какво да правя, обади се някъде, дойде една жена и усмихнато ми отвори много бързо с някакъв неин код. Та...те си имат номер някакъв, ако го няма утре багажа се обадете на охраната и те ще извикат човек да ви го даде.

Отидох за пили, че моите са вече са се износили и цяло лято дебнах, но чак сега пуснаха или аз сега видях. От години вече взимам и сме доволни у нас и преди бях писала тук.
Покрай пилите обаче мернах и чопъра. На Лидл Борово имаше много към обяд, повечето черни, няколко бели. Моята драма беше какъв цвят да взема, еми исках черен, ама понеже белите бяха по-малко и взех бял.  Моят нещо стържещ звук издава по някое време, после се оправя и мисля е пред разболяване, та взех да имам резерва, не съм го пробвала. По-различен от моя е , по-голям е, има за сметана нещо си, има някакви капачки и бутон само един дето пише турбо (за лед предполагам), ама аз лед не троша, та...съм в размисъл, разгледах за други копчета, еми няма. Не съм го проучвала, много ми е интелигентен , ама нали промоция и имам нужда, тук нещо писахте за мощност и ...сега имам чопър.
Купих и от любимия ми гараш две кутийки, днес или през седмицата не знам как е обявено , но втората кутия е на промоця с 50 или 70% , та съм на сметка и доволна. Едната я изядохме, хубава е, не са развалили вкуса , обожавам я.
Купих и някакъв боб с лютеница в буркан на Родна стряха. Еми не можах да готвя вечерта, че бях иморена и го отворих, малко колбас пръжнах и те така . Хареса се и ще ходя да купя още буркани утре специално за него. Боба малко е твърдичък, ама вкусът е добър и цената е супер за зимата, бе много е добре за моя вкус поне.
Купих чийзкейка с ябълки (май така се водеше) много го харесвам. Някакви бутерки от топлата витрина с шоколад на промоция и те се харесаха, любимите ми кексчета пак от топлата втрина, един дълъг кекс (винаги го има и си ни харесва , то май само аз го купувам). Видях говорещ кантар да има и го погледнах презрително, айде сега ..няма нужда да се депресирам и подминах гордо, иначе ми трябва някакъв.
Гледам едно ню-ню тиганче, ама съвсем мъничко и преди са ги пускали и не знам какво го правят хората, ама този път реших да взема и аз. На касата момичето срамежливо ме пита за какво ще го ползвам..еми как да знам, като хората го взимат, значи..тя му погледна странно..
Бях се метнала на разни папки, химикалки и т.н. , после ги върнах, че ...
Търсих един препарат, че моят свърши в кутийка с гъбичка ,бяло вещество вътре, аз си чистя доста неща с него , ама не го намерих(((
Видях 30 яйца М размер на 8лв и народа взимаше умерено, ама не можех да нося и тях.
Имаше доста неща, харесах едни бели дънки и бяло яке, но нямаше моят размер иначе хубави бяха, особено якето.((
Като цяло магазина беше много добре зареден и имаше май доста неща, но аз съм без кола, отделно и цените..Но въпреки това не е по-скъпо все още от Тмаркет и Била, там влизах наскоро и мога да сравня. Проблемът при Лидл е , че нямат топла витрина за меса поне да има-скари и такива работи с техни продукти , мен би ме облекчило много.
Решила съм като изям всичко сладко да ставам суровоядка най-после и не се шегувам. Та ..само промишлени стоки ще купувам.

Общи условия

Активация на акаунт