Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 029
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 120
Взех си пилата за пети. Отдавна я чакам, дано не се разочаровам. Някой има ли отзиви?

# 121
Комплектът за маникюр го имам и е главно за премахване/избутване на котикулите, заравнявабе на плочката. Доста е трудно свалянето на самия гел-лак с пилата, моята дори леко се е захабила вече след десетина премахвания с нея.

# 122
Момичета здравейте допитвам се до вас изгоря ми ютията купувана от лидъл намерих бележката на 11 .10 2021 но не пазя кутията така дали мога да я върна ?

Поне опитайте. Свръх нагло ще е да не я вземат по тази причина.

# 123
  • София
Скрит текст:
Четене на условията? Имал си 8 точки, с които си спечелил и потвърдил 2 участия за томболата. След всеки 4 точки, които са равни на едно участие и то се потвърди, те се нулират.
аха, мислех, че една бележка може макс 1 точка да даде.
Това някой тества ли го?
Мисля да взема 1-2 пакета от ,мюслито да взема (кауф-нд имат ли аналог)?
Има ли нещо за междинна закуска, което е що-годе здравословно (с минимални прости захари), освен барчетата - нещо от типа на белвита? Тези шайби от кафяв ориз - тествах едни - хареса ми.

От полуготовите ястия - имате ли любимо /за хладилник или фризер/?

Какво си струва от следващата тематична  седмица?

Цитат
Мисля да взема 1-2 пакета от ,мюслито да взема (кауф-нд имат ли аналог)?
Съжалявам, че взех само един... доста богато на плодове и то не само стафиди... ще взема 1кг чист овес, че беше доста плодово и сладко за мен.
Взех нещо като белвита, видя ми се добър състава и на цена около 10лв/кг  (тези са 9лв/кг) - не видях нещо подобно, поне в Лидл. Малко са твърди обаче.
Скрит текст:

ПП: Колко време може да стои заключен багаж - 1 денонощие?

# 124
  • Велико Търново
Имам си пила за пети и нямам търпение да я тествам! Ако не ми хареса ще й намеря приложение - ще я пробвам да видя дали ще махне засъхнал фугин Simple Smile

# 125
Здравейте момичета, моля за мнение относно тези два уреда за почистване на лице. Благодаря!

# 126
  • София
+1 Точно. В тази кайма има доста излишни за мен неща. Много по-добро е мляното телешко в К. Само месо е, без никакви добавки.
Не е по темата, но в Кауфланд мелят ли месо? Ако е предварително смляно, не им вярвам на съдържанието. Wink

Мисля, че не. Иначе и аз бих се възползвала. Само във  Фантастико и в някои филиали на Била.
А от Лидл кайма не съм купувала, обикновено взимам само цели парчета месо.
+ HIT

Портокалите от купона купи ли ги някой? Как са?

В Била нощно време "почистват" шкафчетата. Прибират багажа и трябва да си го потърсиш.  Предполагам, че и в Лидл действат така.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 14:40 от Тaня67

# 127
И за скъсяване на нокти става ел. пилата. Гел аз лично съм сваляла, но е доста трудно...Има по-мощни пили за сваляне на гел, бих се насочила към такава, ако смятам да я използвам за гел.
На ютията може да се направи рекламация и без кутията. Да се върне- не вярвам, но до 30 дни ще кажат дали ще ремонтират, ще дадат нова или ще връщат пари.
Пилата за пети става.
Доволна съм от четката за лице.

# 128
Отидох за чопър...
И тъкмо си намерих един неотварян и една госпожа доста убедително ме разубеди от покупката...
Не ставал за нищо, не режел лук, а го мачкал...
Хвърлила нейния в боклука  ..
🤫🤫

# 129
Освен тази жена да не е знаела как да го използва или нейният да е бил дефектен...Моят чопър никога не ми е мачкал лук...Това и с много тъп нож не съм го постигала, а на чопъра са остри...🙂

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 00:00 от dolce miele

# 130
  • Велико Търново
Софито:), а после взе ли единственият не отворен? Сигурно те е отказала нарочно Simple Smile

# 131
  • София
В Била нощно време "почистват" шкафчетата. Прибират багажа и трябва да си го потърсиш.  Предполагам, че и в Лидл действат така.
Зависи къде сте оставили на съхранение багаж.
В  някои  филиали на Лидъл са с електронно заключване, едва ли могат да ги отварят лесно.
Но, все пак не е "багажно", така че веднага щом се сетите за забравен багаж, идете да си го приберете.
Ако смятате да го ползвате за безплатно съхранение, тогава скоро и това удобство ще изчезне.

# 132
  • In transit
Здравейте момичета, моля за мнение относно тези два уреда за почистване на лице. Благодаря!

Имам левия и съм доволна. Не очаквай чудеса, почиства леко порите и освежава кожата. Ползва се есенно-зимно време.

Имам чувството, че не правите разлика между кайма и мляно месо? В каймата има куп екстри, които ги няма в мляното месо, което представлява само смляно месо, без нищо друго. Мляното свинско от Лидл, което по-предната седмица беше на промо не беше лошо. Въпреки, че в състава си имаше сол, изписана на опаковката.

# 133
  • София
В  някои  филиали на Лидъл са с електронно заключване, едва ли могат да ги отварят лесно.
Има комбинация, която отключва всички ключалки. Охраната я знае. Иначе някой завеян, който е забравил какво е написал като код, ще блокира завинаги шкафчето. А и понякога се случва по някаква причина да не може да се отвори. Лично изпитано. Wink

# 134
  • Sofia
Имам чувството, че не правите разлика между кайма и мляно месо? В каймата има куп екстри, които ги няма в мляното месо, което представлява само смляно месо, без нищо друго. Мляното свинско от Лидл, което по-предната седмица беше на промо не беше лошо. Въпреки, че в състава си имаше сол, изписана на опаковката.
Мики, а в готовото "мляното месо"  какво точно е мляно...
Та в тоя ред на мисли за мен са едно и също - все е мляно месо/кайма. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт