Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 307
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Е да, и аз гледам промоциите и според тях пазарувам. Simple Smile
 Напимер миналата седмица си взехме стек олио
Скрит текст:
с карта от К на 4лв и любимо мое - Златно Добруджанско - към шарлан ми отива. Simple Smile Има вкус, без да се хвалят, че е първа преса. Предното ми стекче пак е беш от там и същото олио.  Маслото също купувам на промоция.

# 616
  • Буркина Фасо
тази седмица кое е на промоция в Лидл?
гледам брошурата и не виждам някъде да пише промоция.

# 617
Благодаря на всички, които ми предложиха купони за хартия!

# 618
  • In transit
Морена,
Скрит текст:
Компир и картоф не е ли едно и също нещо? Масло има в момента в Била на по-добра цена, от К. и е много вкусно. Тествах го вече.

# 619
  • Sofia
Морена,
Скрит текст:
Компир и картоф не е ли едно и също нещо? Масло има в момента в Била на по-добра цена, от К. и е много вкусно. Тествах го вече.
Мики, това му е марката. Simple Smile Мерси за маслото, засега имаме, ще ползваме следваща промоция, само ще погледна кое препоръчваш. Simple Smile

# 620
Подарявам купони Избрано за теб, - 50% и седмични. Тази седмица няма да ходя на Lidl и ако някои иска да ползва да пише.

# 621
Вчера в Лидл прясно мляко Олимпус 1л беше на цена 3,59.
В кварталните магазини е на 3лв.
Сирене Железница е на 13 и нещо за кг.
В месарския магазин има щанд за млечни продукти, сиренето е 2 лв надолу(друга марка, но е хубаво и всички бучки са твърди). Беше евтина и добра алтернатива сиренето Железница за роднина, който е пенсионер, но вече не е.

Кашончето с макарони стои празно от доста време, поне да го махнат.

# 622
Нали ви питах преди 2-3 дни дали сте виждали във вашите филиали останала електрическата пила за нокти? Днес звънях на лидълци, отрязаха ме веднага, не могли да ми изпратят и дори да проверят в другите градове за налични бройки, защото правели инвентаризация Confused

# 623
тази седмица кое е на промоция в Лидл?
гледам брошурата и не виждам някъде да пише промоция.

Нещата с червен етикет.

# 624
За маслото: има във Ф, френското Монарх, две на  цената на едно. Около 5 лв. 250 грама.
Бях до Лидъл и си купих от намаленото вино. Довечера ще се пробва.
И защо няма скреч карта, ами рулетка?
Както винаги нищо не печеля, аз за това не играя тото и лотария....

# 625
Здравейте. Какъв е срока за резултат при рекламация на стока?

# 626
1 месец. Обикновено са по- бързи.

# 627
Днес останах много разочарована от Лидл. Купих си Едам 150 гр, червен етикет с цена 1,99 и десерт Наполеон от предкасовата зона, също червен етикет с цена 1.09. На етикета видях датата, че е до 18,09 намалението, ама си помислех, че може да е удължено, щом още стои етикета. Все пак не на някой забутан рафт, а на много видно място. Като плащах видях, че Наполеон-а са ми го сметнали на 1,39 - редовна цена. Ама реших за 30 ст да не се разправям. Като си погледнах касовата бележка и Едам-а е на редовна цена 2.99. Върнах се да правя рекламация и за двете неща. Касиерката ми казва да изчакам да се освободи. 5 минути чаках да си обслужи клиентите. След това отиде и махна промоционалния етикет на Наполеон-а и ме викна да отида с нея навътр в магазина. Показа ми на някакво забутано място десерта с нормален бял етикет и ми казва, че мога само да го върна и да ми въстанови парите, но не и разликата в цената. Едам-а се оказа също, че го е имало на две места. Естествено ме заведе, където е с редовна цена, аз пък я заведох, където е с намалена цена. Разгеле, за него ми върна разликата, ама за Наполеон-а защо не можа така и не разбрах.

# 628
Днес останах много разочарована от Лидл. Купих си Едам 150 гр, червен етикет с цена 1,99 и десерт Наполеон от предкасовата зона, също червен етикет с цена 1.09. На етикета видях датата, че е до 18,09 намалението, ама си помислех, че може да е удължено, щом още стои етикета. Все пак не на някой забутан рафт, а на много видно място. Като плащах видях, че Наполеон-а са ми го сметнали на 1,39 - редовна цена. Ама реших за 30 ст да не се разправям. Като си погледнах касовата бележка и Едам-а е на редовна цена 2.99. Върнах се да правя рекламация и за двете неща. Касиерката ми казва да изчакам да се освободи. 5 минути чаках да си обслужи клиентите. След това отиде и махна промоционалния етикет на Наполеон-а и ме викна да отида с нея навътр в магазина. Показа ми на някакво забутано място десерта с нормален бял етикет и ми казва, че мога само да го върна и да ми въстанови парите, но не и разликата в цената. Едам-а се оказа също, че го е имало на две места. Естествено ме заведе, където е с редовна цена, аз пък я заведох, където е с намалена цена. Разгеле, за него ми върна разликата, ама за Наполеон-а защо не можа така и не разбрах.
Трябваше да си искаш парите и за наполеона, защото няма значение къде е позициониран, щом етикетът очевидно не е сменен. Ако въпросната касиерка не е мениджър, няма как на своя глава да реши,че не трябва да връща разликата.

# 629
  • Sofia
Днес останах много разочарована от Лидл. Купих си Едам 150 гр, червен етикет с цена 1,99 и десерт Наполеон от предкасовата зона, също червен етикет с цена 1.09.
Скрит текст:
На етикета видях датата, че е до 18,09 намалението, ама си помислех, че може да е удължено, щом още стои етикета. Все пак не на някой забутан рафт, а на много видно място. Като плащах видях, че Наполеон-а са ми го сметнали на 1,39 - редовна цена. Ама реших за 30 ст да не се разправям. Като си погледнах касовата бележка и Едам-а е на редовна цена 2.99. Върнах се да правя рекламация и за двете неща. Касиерката ми казва да изчакам да се освободи. 5 минути чаках да си обслужи клиентите. След това отиде и махна промоционалния етикет на Наполеон-а и ме викна да отида с нея навътр в магазина. Показа ми на някакво забутано място десерта с нормален бял етикет и ми казва, че мога само да го върна и да ми въстанови парите, но не и разликата в цената. Едам-а се оказа също, че го е имало на две места. Естествено ме заведе, където е с редовна цена, аз пък я заведох, където е с намалена цена. Разгеле, за него ми върна разликата, ама за Наполеон-а защо не можа така и не разбрах.
Ами длъжна си да знаеш, че го има на две места тоя Наполен. Какво се оплакваш?
Както трябва и да четем кодовете на промоционалните стоки, че току виж е нещо подобно, ама не баш същото.
Така ще ти кажат защитниците на магазина.   Мдаа... въоръжени (с информация де) трябва да ходим по магазините.
Що не им посочи оня член дето коментирахме вчера... за по-ниската цена...

Общи условия

Активация на акаунт