Петокласници 2022/2023 - Тема 1

• 25 182
  • 768
  •   1
Отговори
# 270
Аз тази година направих профил във фейса за да имам достъп до група. Лошото е че там няма никакво инфо. Мълчание пълно.
Пиша на господина следобед по месинджър, при нужда.
За 3ти мълчание и при нас. Сигурно пак в последният момент в 22ч на втори ще се качи нещо...ама...не мога да се ядосвам вече....

# 271
Уф, живея в пълно информационно затъмнение. Госпожата нали каза майките да нямаме група, майките пък се съгласиха веднага с това.....

И защо родителите да нямат група?

# 272
  • София
За 3ти мълчание и при нас. Сигурно пак в последният момент в 22ч на втори ще се качи нещо...ама...не мога да се ядосвам вече....
Ако във вашето училище се гласува, значи няма да учат децата. В заповедта така е формулирано, за училищата където има избирателни секции. Например в СГСАГ в София учениците ще си учат, там не се гласува.

# 273
То това ми е ясно на мен. Ама да напишат с един ред, да има яснота.
Иначе да отварям да търся секциите в града къде ще са....
Пък и за какво е тази група, като елемнатарни съобщения като въпросното не се пишат.....не разбирам.

# 274
  • София
При нас директорката пусна съобщение в Школо преди няколко дни, в групата май нищо не се е писало.

# 275
При нас също, отделно днес получихме напомняне от класната.

# 276
  • Бургас
Нашата ФБ страница е супер активна, докато излезе някоя заповед и директорката вече я е качила.

Две от входните нива /БЕЛ и МАТ/ минаха в понеделник, във вторник трябваше да е по история, но излезнаха под карантина до днес и остава за другата седмица.

# 277
Заповедта на министъра от 23.09 я намерих в другата тема.
https://www.facebook.com/stamatov2001/posts/pfbid02PQjDRVzwtBUGm … jtXW1f9MdZ69HVrml

# 278
Аз я постнах на предната страница като текст и номер..

# 279
Не съм видяла  ... сори тогава...

# 280
А то няма никакъв проблем, самия файл не съм качвала.
Понеже е написано общо , но все пак предполага изключения (там където няма секции) е малко объркваща и е хубаво да я обсъдим, а още по-добре всеки учител да си се постарае да я доведе до знанието на родителите. А не както при вас се е случило..
Все пак не сме длъжни да знаем къде има секции. Аз например не гласувам в училище и не знам в околните къде има и къде не.

# 281
  • София
но излезнаха под карантина до днес и остава за другата седмица.
Леле, още ли има такова нещо като карантина?

# 282
Има. И щерката е в кюпа. 5 дена от понеделник до петък, но понеделник и вторник ги изкараха в училище 😆 Отложиха някой входни за другата седмица, поради това, други ги направиха онлайн.

# 283
  • Бургас
Рир, и аз малко не схванах колко дни е карантината. Пуснаха ги във вторник в 10 часа до днес, което е 4 дни, никаква сметка не ми излиза. Предписание ни на мен, ни на баща й е дадено, ако има нещо такова, казали им само да не излизат, че да не ги глобят.

# 284
Денят на контакта е първият ден на карантината: понеделник - контакт, вторник тест + и предписание на РЗИ (невръчено, съобщено чрез Школо). Не ги разпуснаха във вторник като се разбра, изкараха си всички часове до 19.20ч. Днес свърша, поне вече е кратка и поносима.

Общи условия

Активация на акаунт