Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 792
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 135
Не само на теб G&B. Определено не стои добре. Може би е твърде изрязан, може би има необходимост по-добър избор на бельо Thinking

# 136
  • София
Има неща в потника, но самата Мегън сияе. Аз искам такъв панталон за мен самата. Топът не.

# 137
На мен пък топът много ми хареса, Меган вади хубави рамене и ръце. Панталонът ми е леко прекалено овърсайз, но също е хубав. Издължава фигурата допълнително.

https://twitter.com/InvictusGamesDE/status/1567124139315437571?t … 6MmC1ukA&s=19
И как приготвят червения килим за Хари и Меган:

# 138
Топът е хубав, стои й добре, ръцете й също са прекрасно оформени и си заслужава да да бъдат показвани.
Просто не са си в имението да се чудят как точно да планират уикенда, нито на барбекю с приятели, в напълно неформална среда.
Има нещо, коите се нарича "етикет" и важи и следва да се спазва дори от най- обикновените хора, които имат поне малко понятие от обща култура, за да съобразят къде се намират, каква кауза защитават, че ще са център на внимание и т.н.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 22:36 от TuЛи

# 139
На Кейт със сигурност дворецът и Протоколът й е одобрил тоалетите преди това.
Ах, ох!

# 140
Мегън най-много ми хареса в червения тоалет. Много и отива червено. И прическата е много хубава.

# 141
  • София
Много важно какво е одобрил Протоколът. Онези роклички бяха кошмар. Добре, че вече не ги носи.

# 142
Ъъм, че те на какво събитие са, че не позволява такъв топ? Жената до Меган не е по-официална, девойката на снимката е с тениска.
Меган добре ги преценява нещата и се облича подходящо, в това отношение е трудно да се излови.
А топът й стои страхотно определено. На мен не ми допада единствено, че изглежда рипсен.

Панталонът и вчера и този днес са супер.

# 143
Много важно какво е одобрил Протоколът. Онези роклички бяха кошмар. Добре, че вече не ги носи.

Коментирам единствено адекватността на облеклото съответно повода и фактът, че знаеш, че ще си център на събитието, а щеш- не щеш, винаги ще те свързват с КС (или пък ако те оставят на мира, сам ще напомняш на другите за това Simple Smile ), а не това дали на някой му допада или не.

# 144
  • Sofia
Чак сега видях Мегън в движение. Панталонът е ужасно широк, като торба се увива около нея. Отдолу се виждат елегантни, бели обувки, но на панталона действително не стоят добре, просто е огромен около нея.
Пускахте ли вече кафявия панталон от пътуването в Англия? Имам предвид като марка. Много ми хареса цвета и изглеждаше много добре.

Ето тук видеото, вижда се добре панталонът и обувките, като тръгва

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 22:50 от NBM

# 145
  • София
Събитието е спортно, (за тяхна жалост) КС нямат общо с него. Хора с раници, по тениски, спортно облечени, мъже с костюми, но не официални, без вратовръзки (само няколко военни правят изключение), лято - нищо неподходящо не виждам.

Максима в Сан Франсиско

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 22:54 от Lana

# 146
  • София
ТиЛи, ясно, но всеки прави някакви странни избори с облеклото си. Но при едни се счита за сладко, дори когато са на КС в центъра, за други каквото и да облекат се търсят подмолни намерения.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 23:24 от бъръльо-бъръльо

# 147
Мегън напоследък често облича такива много широки и дълги панталони. Тези как ги запазва така бели? Едно време носех, много трудно беше да се запази долната част, която опира в земята чиста, добре че им мина бързо модата.
Речта обаче не ми хареса, нищо завладяващо или различно не чух, повече за себе си говори.

# 148
Намирам за неподходящо да се облечеш в разголен топ и да се прегръщаш за селфи с разни хора, които ти се навират под  мишниците.
Комбинацията нюд-бяло е класика. На снимки изглежда добре и толкова.

# 149
  • Sofia
Много харесвам това розово на Максима, прекрасна е. И прическата е чудесна.

Видяхме ли тази Летисия в Майорка, с рокля Манго.
Може да се сдобиете с роклята все още: https://shop.mango.com/gb/women/dresses-and-jumpsuits-midi/side- … ess_37010474.html

Общи условия

Активация на акаунт