Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 776
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 120
Чела съм, че кралицата-майка е била доста сенилна през последните си години. А този тип възрастни обикновено изглеждат добре физически.

# 121
  • Някъде там
За Амалия забравих да напиша, на мен за съжаление не ми се струва отслабнала, а точно обратно. Жалко е за толкова младо момиче, сигурно и тя се тормози.
За Меган предпочитам да не коментирам, но за Амалия да.
Ето я тази зима,ето я и сега. За мен отслабването е видимо.
Освен това Амалия е с такава структура, колкото и да отслабне, няма да изглежда фина и нежна.  А и не знаем дали не страда от някакво заболяване което и пречи да свали бързо.

# 122
  • Sofia
Ау, сравнено с тази снимка наистина изглежда по-слаба. Но има доста накъде да се работи.
Може и да има заболяване, макар че то и доста воля трябва.

# 123
Определено резултатът при Амалия е впечатляващ.
Много се радвам, че се е взела в ръце.
Определено трябва воля. А с техните възможности за готвачи, треньори, лекари си  е престъпление да не се възползваш.

# 124
Много, много се радвам да виждам усмивката на Меган

# 125
Много ми харесва Меган. Аз харесвам широки панталони. Стилна и модерна

# 126
Има и нещо на ръката на кралицата, която подава за здрависване. Синьо, черна е.

# 127
Снимка от фен

# 128
Чудесно изглежда Меган. 😍😍😍

# 129
Само на мен ли ми се струва, че този бял топ с голи рамене нещо не е съвсем на място??

# 130
Малко смях и от/ с Хари

Голям симпатяга е:

# 131
Само на мен ли ми се струва, че този бял топ с голи рамене нещо не е съвсем на място??
Не само на теб.

# 132
  • София
Много ми харесва днешният тоалет на Мегън, особено блузата/потник, каквото е. Харесвам бяло със светлобежово. Панталонът също стои добре. Само белите обувки са ми твърдо не.

Амалия и на мен ми се стори отслабнала. Трудно ще стане фиданка, едър ген носи, но дано не е от заболяване. Чакам с нетърпение карибския тур - Максима е особено готина, когато е там.

Прави сте за Мери - и роклята е хубава и шапката, но сякаш много есенна роклята, а шапката все още лятна. Нещо по- ефирно в тъмен цвят щеше да е по-добре.
Но пак по-добре от бонбонената дантела от преди няколко дни.

# 133
  • Варна
Не само на теб ти се струва. Ужасно несполучлив избор за събитието. Мъжете с костюми Маркъл с кофти потник. Панталонът е хубав, но малко и е по-широк отколкото е модерно.

# 134
На мен много ми харесва белия топ и стои добре.  Не ми изглежда неподходящ. Мъжете са с костюми, но без вратовръзки. Панталонът също е много хубав, но една идея не толкова широк и дълъг щеше да е по добре.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 22:24 от Iris04

Общи условия

Активация на акаунт