Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 773
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 105
А вие слушали ли сте речта или?
Не е от днес тази снимка, от Игрите в Хага е.
Това е от днес, в Дюселдорф:

Публиката от по- рано:

# 106
  • Някъде там
Отслабнала е Амалия, не посмях да го напиша, но ето че и друг го е забелязал.
Не това е от предишния път на Инвиктус.
Но, и сега са доволни.

Тази

и тази снимка от снощи  по време на речта, много ми харесват.

# 107
Ми то добре, че сме различни, че иначе отникъде промяна нямаше да дойде.
Аз пък искрено се радвам на младото поколение, че не се поддават на работохолизма и търсят баланса и се желаят са влизат обувките на родителите си.

Аз интервюта на Меган не съм чела, не съм й такава фенка, та нямам идея от какво се оплаква, ама всеки има право да се оплаква от каквото му тежи, пък който се чувства квалифициран може да казва кой от какво има право да се оплаква, разбира се.

# 108
С новата министър-председателка.

Кралицата - майка на 98 г. Изглежда доста по-голяма свежарка от Баба на 96 г..

през м.06 1998

Според мен, загубата на Филип на този етап от живота й, буквално я е смазал.

Освен това, да се допълня, не изглежда наистина толкова добре. В чуждестранната преса пиша слухове, че е доста болна. Но те какви ли не неща са писали за нея, дори не веднъж за кончината й Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 16:50 от ver4eto_sv

# 109
# 110
  • Sofia
Предизвиквам ви да успеем да коментираме разумно, не е нужно всички да сме на едно мнение и определено не е нужно да се обиждаме. Дали ще можем да избегнем намеса на модератор този път?
Мисля горе с няколко дами даваме добър пример, всеки си има възгледи, но аз разбрах техните, те разбраха моите, няма да стигнем до едно мнение, но успяваме да прочетем учтиво другото.

Новият тоалет на Мегън не ми харесва, този панталон същият ли е, като в Англия? Още по-широк ми се вижда, да не е отслабнала внезапно, че да не са успели да реагират с дрехите?
И да попитам тя споделяла ли е как отслабва, има ли някакъв хранителен режим?

За Амалия забравих да напиша, на мен за съжаление не ми се струва отслабнала, а точно обратно. Жалко е за толкова младо момиче, сигурно и тя се тормози.

# 111
Днес Пипа има рд

# 112
Замислих се по темата за здравето на Баба и Прабаба. Кралицата-майка е останала вдовица сравнително млада, на 52 г. когато и физически е можела да пребори мъката. Какъвто житейски път не се падна на Елизабет  II. Загубата на толкова дългогодишен партньор си е голям стрес, както и осъзнаването на собствения краен срок. Много изведнъж дръпна назад Кралицата. Знам, че ще служи на Короната докато е жива. Но си мисля - не е ли по-достойно да предаде щафетата докато е с акъла си, да види как сина й продължава нейната служба?
Но това са реторични въпроси, в крайна сметка.

# 113
Именно. Цял един живот опора. Трудна работа.

# 114
Кралицата отслабна след смъртта на Филип. Като изключим това, си изглежда нормално за възрастта.

Честита да е Пипа. Става на 39г.🌼

# 115
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
И на мен Елизабет ми се вижда много мъничка и сякаш изгубила всякакъв живец.
Смъртта на Филип я събори и колкото време живот и остава, ще отпада все повече и повече,
то с просто око се вижда, че те и сега едвам я крепят.
Не мисля, че ще предаде короната в ръцете на Чарлз, докато е жива ще държи.
Тя е "последния мохикан" от едно отминало време и епоха, където нравите и обичайте
са съвсем други. А и за да съм честна, не мисля че някой в момента от останалите членове
на РФ имат нейния авторитет и обич на хората. Ще видим след Чарлз как ще се справят У и К.

# 116
Много харесвам такъв тип панталони, като на Мегън, но не съм достатъчно висока за тях, за да ги нося ежедневно. Само на висок ток.

# 117
Смъртта на Филип я събори и колкото време живот и остава, ще отпада все повече и повече,

Смали се изведтъж!

Аз пък друго си мисля, ей така чисто житейски, абстрахирайки се от всякакви слухове, интриги, кой и защо- Хари не е от най- глупавите, достатъчно интелигентен е, за да си дава сметка, че баба му няма да я бъде още дълго. Има ли инфо, дали се е видял с нея по време на престоя им в ЮК, или това виждане е планирано за близките дни (не съм запозната с графика им с Маркъл, колко време ще са в Европа и дали ще се връщат към Острова) и дали въобще ще има такова?

# 118
Ако такова виждане се случи, то медиите са последните, които ще разберат и то след като от двореца потвърдят официално, както стана предния път.

# 119
Какви времена е преживяла Елизабет.  Тя си е цяла епоха.

Според мен,  Уилям има нужния авторитет, за Чарлс не мога да кажа същото, въпреки че ми е симпатично старче.  Уилям показва доста "твърда" ръка и смятам, че ще бъде достоен заместник на баба си, когато му дойде времето. Сега нека се наслаждава на децата и семейството, има време да се отдава на монархията.
Не мисля, че ще предаде короната в ръцете на Чарлз, докато е жива ще държи.
Тя е "последния мохикан" от едно отминало време и епоха, където нравите и обичайте
са съвсем други. А и за да съм честна, не мисля че някой в момента от останалите членове
на РФ имат нейния авторитет и обич на хората. Ще видим след Чарлз как ще се справят У и К.

Общи условия

Активация на акаунт