Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 748
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 90
Майката на Матилде е супер. Пеньоарът е готин и й отива на възрастта. На показания модел стои като харизан.
Максима е хубава, с хубав костюм.

# 91
Макси ми харесва, но по-голямо впечатление ми направи минижупа на една от дамите, които чакат да се ръкуват с нея😄
Тоалетът на Меган и на модела е като бурка и половина.
Графиня Ан Мари е мноу фешън бабе😎

# 92
  • София
Браво на графинята, и на какъв ток се е качила - евала!
Тя е доста фина, Матилде явно на баща си е взела гена.

Максима е чудесна, много професионален вид, като изключим косата, но тя си е запазена марка.

# 93
  • Sofia
Слушах и речта й, Меган е вдъхновение за жените по света Heart

Не се заяждам, наистина ми е любопитно - с какво точно те вдъхновява Мегън? Актриса от сериал, омъжила се отлично, това й е най-голямото постижение. За мен е лошо послание, жените могат повече. Вдъхновяваща би била речта на дами, постигнали много в професията си. Особено в такива, където мъжете са болшинство (понеже темата е равенство между половете).
Чиста реклама на събитието, умно от гледна точка на организаторите, но чак да те вдъхнови един успешен брак...
Иначе по отношение на прическа, грим, облекло - нямам грам забележка, много красива. И предния тоалет в бежово много ми хареса, любими цветове са ми. Малко са й широки сякаш, но видимо е отслабнала, сигурно затова, за мен е в перфектна форма.

# 94
Принц Едуард идва в Берлин .  Синът на кралицата отдава чест на 80 ангажирани млади хора
https://m.tagesspiegel.de/berlin/prinz-edward-kommt-nach-berlin- … aign=social_tplus

Най-малкият син на Елизабет II посещава германската столица за първи път. Той иска да отличи студенти, които са участвали в една от програмите на баща му.

Както се съобщава, това е успешна програма, основана от неговия баща, принц Филип, през 1956 г. Фокусът е върху млади хора на възраст между 14 и 21 години, чието личностно развитие се насърчава, например при съвместни експедиции.
Управляващият кмет на Берлин Франциска Гифи вече очаква с нетърпение посещението на принца. Церемонията по награждаването с 80 всеотдайни младежи се провежда в Червеното кметство. Особено харесва мотото на наградата „Можеш повече, отколкото си мислиш“. Важно е да се подкрепят по-специално младите хора при поставянето на собствени цели и способността им да ги постигат.
Посланикът на Великобритания Джил Галард също очаква с нетърпение първото посещение на принца в Берлин в годината на платинения юбилей на майка му и се надява това да направи още по-известна наградата за млади хора от неравностойно положение. Германският министър на образованието Бетина Щарк-Ватцингер също вече потвърди, че ще бъде там.

Това се вика посрещане на високо ниво

# 95
Стана ми интересно тук какъв разговор се води ...

# 96
С новата министър-председателка.

# 97
Петнадесети министър-председател.

# 98
  • София
Нещо не разбрах - да си актриса от сериал или да се омъжиш отлично е лошото? Имаш професия, работиш, омъжваш се, изглежда отлично - обичат се хората, две хубави дечица.
Повечето европейски принцеси/кралици са били "някой" преди да се омъжат отлично. На едната ми ръка се броят, тези за които не може да се каже нещо в професионален план.
Та може Мегън да не е А-лист актриса, но не е и бездействала и определено омъжването ѝ не е единственото, което е направила. Без да съм слушала речта, не виждам защо да не вдъхнови някого, поне е сладкодумна и говори гладко.

# 99
Ами то и кой от какво се вдъхновява е субективно.
Аз не разбирам защо трябва да омаловажаваме кой какво е постигнал сякаш с това нечий друг успех става по-голям.
Един се вдъхновява от работещи нон стоп друг от такива намерили баланса трети от неработещи. Ако има някой да ми издаде тайната на охолния живот без да трябва да работиш, ще ме вдъхнови и още как пък ако ще и да не е постигнал нищо Simple Smile

Максима много ми хареса, елегантна е.
Вики и на мен ми стана още по-симпатична откакто разбрах, защо си носи косата така.

# 100
Амалия е поотслабнала, май.

Прическата на Меган ми харесва. Точна, строга прическа за повода. Буклите и пуснатите коси са за други случаи.
Добре си е жената, не разбирам за какво са тези непрекъснато претенции и свръхочаквания към нея!

На Мери комбинацията този път не ми допада. Роклята изглежда строга и плътна, шапката лятна и закачлива. Цветово ги е комбинирала добре, но иначе не.

# 101
Нещо не разбрах - да си актриса от сериал или да се омъжиш отлично е лошото? Имаш професия, работиш, омъжваш се, изглежда отлично - обичат се хората, две хубави дечица.
Повечето европейски принцеси/кралици са били "някой" преди да се омъжат отлично. На едната ми ръка се броят, тези за които не може да се каже нещо в професионален план.
Та може Мегън да не е А-лист актриса, но не е и бездействала и определено омъжването ѝ не е единственото, което е направила. Без да съм слушала речта, не виждам защо да не вдъхнови някого, поне е сладкодумна и говори гладко.
Подкрепям напълно!

# 102
Амалия за да е в панталон на Зара значи явно изглежда по-едра на снимки отколко е.

На Мери зеленото не ми хареса, макар че обичам зелено. И, да, птица, сега като каза, не си пасват като плътност роклята и шапката, не можех да напипам, кое не ми е ок.

# 103
С новата министър-председателка.

Кралицата - майка на 98 г. Изглежда доста по-голяма свежарка от Баба на 96 г..

през м.06 1998

# 104
Не знам дали е нова снимка. Изглеждат доволни.

Общи условия

Активация на акаунт