Кралски работи и клюки - септември 2022

• 234 015
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 3 075
Чарлз не е загубил предварително всяка битка заради грозна визия, а я е загубил заради недостойното си поведение. Това да изневеряваш още след медения месец е долно и гнусно.

# 3 076
Много ме дразни как историята на Даяна се представя все едно става дума за някаква девойка от Викторианската епоха. Тя била от бедно семейство, но много млада, хубава и девствена, и ужасните и родители я продали за престиж на грозен дъртак, който за капак на всичкото и изневерявал.

Ами 20 век е било, от доста време вече жените са били независими. Семейството и е бедно, но по аристократичните стандарти. И очевидно със здрави връзки, били са много близки с Кралицата. Достатъчно млади хора са стартирали с много по-малко, но са станали независими и никой не е можел да им каже за кого да се женят.

Тя сама си е вкарала в главата филма, че Чарлз може да я заобича. Тяхното си е било чиста сделка и ми е нелепа с тези тръшканици, че и изневерявал. Все едно Мелания да се затръшка, че и изневерявал Тръмп, или пък племенницата и, която се омъжи за чичко-дядо.

Две неща след развода и не разбирам. Първо, защо този бесен реваншизъм се е насочил само към КС? Реално нейното семейство е най-виновно, ако те не се бяха съгласили да я дадат, Чарлз просто е щял да продължи нататък към следващата. Със сигурност е имало цял списък с подходящи.

И ако е била толкова нещастна и срината от изневярата, защо самата тя се нахвърля на женени мъже? И то не един? Съжалявам, но ако нещо те засегне наистина жестоко, инстинктивно започваш да съчувстваш на други в твоето положение, а не им причиняваш от същото. Което значи, че и е пукало само за нейните чувства и мотивът и е бил чисто отмъщение. Може би ако Чарлз беше коцкар с краткотрайни връзки,  нямаше да има драми. Но Даяна не е понесла, че друга жена е предпочетена пред нея, и е тръгнала да доказва колко е вървежна.

# 3 077
  • Разпиляна във въображението
Евентуално това е новият монограм на Крал Чарлз, който ще замени този на Елизабет

# 3 078
При толкова пари, тия що не си наемат един читав дизайнер Rolling Eyes

# 3 079
Според мен добре са вписали Крал Чарлз III

# 3 080
  • гр.Пловдив
По средата съм на книгата за нея (от нея), но всъщност Диана имала ли е с някого да се разбира напълно? Сега чета само за конфликти.

Даяна не е принцеса, но е от благородно семейство. Имала е живот по - различен от някоя обикновена Даяна.

Бихте ли препоръчали и на мен най-известните книги за Даяна,КС,Кралицата,които си заслужават да се прочетат?Flowers Cherry Blossom

# 3 081
И на мен ми идва малко старомодно, но то самото изображение така изглежда.

# 3 082
Евентуално това е новият монограм на Крал Чарлз, който ще замени този на Елизабет

Нов монограм не е ли избран още преди години, мислех, че вече има.

# 3 083
На мен ми харесва - кратко, точно, ясно и изчистено.

# 3 084
Не знам. Попаднах на такава информация. Едва ли във вече съществуващ е бил вписан и "|||".

# 3 085
# 3 086
# 3 087
  • Някъде там
На Джордж V ми харесва най-много. Харесвам изчистени и черно-бели монограми.

Маргарете  вече е здрава.
Наградили са я в Осло с награда за принос към развитието на  скандинавските езици.
Награждава я Соня.😊

Освен в Гърция на държавно посещение  Вилем и Максима ще ходят в Швеция.
От 11 октомври.
Още една снимка на Салма с баща ѝ.
Днес рд има Иман.

Много ми харесва роклята на Шарлийн от вчерашно събитие на фондацията на Алберт.

# 3 088
Траурът на кралското семейство изтече.
Официалната страница на КС във фейсбук смени профилната си снимка. Дали е случайно подбрана Wink

# 3 089
  • София
Траурът на кралското семейство изтече.
Официалната страница на КС във фейсбук смени профилната си снимка. Дали е случайно подбрана Wink
Скрит текст:
Има ли вероятност да са още в Балморал, Шотландия или са се прибрали в Лондон?

Общи условия

Активация на акаунт