Кралски работи и клюки - септември 2022

• 233 995
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 3 090
Не знам. На мен освен килта и зеленото (политическото значение е ясно, но и цвят на успокоението и на природата), ми прави впечатлени и че е с Камила. Макар и фокусът на снимката да пада само върху него, показва че не е сам, т.е. има подкрепа да семейството си. Добре са избрали снимката.
Имаше и нещо за поскоката, ако не бъркам - обърнати наляво беше към миналото, в този случай все едно поемат щафетата примерно...

# 3 091
  • До сърцето...
Линия на наследяване на британския трон след Крал Чарлз ІІІ
За мен беше изненада да открия там Хари и децата му. Мислех, че не влиза в тази линия след отцепването му и отказа да изпълнява кралски задължения.
И че принцеса Ана е толкова назад в списъка.

или схематично

# 3 092
Дали ще се откажат от престолонаследие или не,какво значение има?Така и така няма де ги огрее!

# 3 093
Ако монархията стигне до Хари и наследници, според мен ще спре да съществува. Не заради тях, а защото не мога да си представя какви скандали, смърт и драма биха били необходими, за да премахнат предишните четирима.

# 3 094
Защо пък да го вадят Хари + деца от линията за наследяване на трона? Той се отказа от работни задължения, не се е отказал от семейството, както е очевидно от доста време насам.
Като гледам, напълно опозореният Андрю и двете му дъщери+внуци също са там.

# 3 095
Защо братът на Лейди Луис е преди нея, не е ли по-малък?

# 3 096
Дъщерите на Андрю пък защо да не са там?

# 3 097
Още една снимка от награждаването на Маргрете

Колието отблизо:

Част от приноса й за скандинавските езици е посланието й, че младите хора в скандинавските държави трябва да използват своите езици, когато се срещат и общуват помежду си, вместо да използват други езици.
Маргрете говори датски и шведски.

# 3 098
Давиз,
да питам пак- имаш ли инфо с какво Маргрете е допринесла за развитието на скандинавските езици?
Стана ми интересно.

# 3 099
Purpletka, не съм убедена, че има такова изискване да са родени във Великобритания децата. Интересно къде е записано, ако изобщо го има. Внучката на Кентови, които също са в линията за трона е родена в Калифорния, но си седи в линията за наследяване и не е правен никакъв проблем за мястото на раждането и. Вероятно има и други роднини, които не са родени на Острова, не съм гледала всичките.
Не виждам и основание сами да се отказват - те са част от семейството, не са лишени от наследство и т.н. Няма и за какво, особено Хари.

# 3 100
Добре де, и линията на наследяване ли не може да се коментира?
Purpletka, не съм убедена, че има такова изискване да са родени във Великобритания децата. Интересно къде е записано, ако изобщо го има. Внучката на Кентови, които също са в линията за трона е родена в Калифорния, но си седи в линията за наследяване и не е правен никакъв проблем за мястото на раждането и. Вероятно има и други роднини, които не са родени на Острова, не съм гледала всичките.
Не виждам и основание сами да се отказват - те са част от семейството, не са лишени от наследство и т.н. Няма и за какво, особено Хари.
Хари е логично да се откаже, имайки предвид принципната му позиция, че иска живот далеч от прожекторите.

# 3 101
И аз не разбирам какво са направили Юджини и Беа, че да не са там?
Ако ще ги сравнявме с Арче и Лили, то няма никаква база за сравнение.

# 3 102
Великолепната четворка. Не е далеч времето, в което ще започнат да ходят и сами по ангажименти.

# 3 103
Как си представяте монархията,която издига в култ кръвта,(гените),да се откаже от кръвния наследник Хари?! Това не е соца у нас,когато с Държавен вестник можеше да се откажеш от децата си. Yum

# 3 104
Много ми харесва тоалета на Маргрете и бижуто й. Страхотни.

Защо, Арчи и Лили какво са направили, че да не са в линията?

Общи условия

Активация на акаунт