Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 811
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 150
Събитието е спортно, (за тяхна жалост) КС нямат общо с него. Хора с раници, по тениски, спортно облечени, мъже с костюми, но не официални, без вратовръзки (само няколко военни правят изключение), лято - нищо неподходящо не виждам.

Максима в Сан Франсиско

👍
Максима е чудесна. Ще ми припомните ли с каква цел посещава САЩ?

# 151
  • Някъде там
Максима е на работно посещение.
Трябваше да са двамата с Вилем,но той беше болен и замина само тя.
С розовата рокля е в Сан Франциско. Среща се с кмета, а след това се среща с представители на  ЛГБТИ+ обществото, посещава театъра "Кастро" и таверната "Туин Пийкс". Ето я и вечерта.Снимката е от видео.

Мери вчера открива нов кампус на университета UC SYD. Страхотна снимка. Много хубава Мери.

Летисия на конференция за борба с рака. Патрон е на организацията и всяка есен провеждат конференцията.

И за всички които харесват Шарли, поздравче.
На откриването на летен фестивал.

# 152
Е, страхотна е Мегън. Освен към белите обувки, към друго май нямам забележка. Аз широки гащи харесвам, стига да не са от онези рибарските.
Максима с розовата рокля ме отвя, много добре изглежда и е в страхотна форма: https://www.instagram.com/reel/CiLJWXCMjR-/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Червения сет на Мегън Anothertomorrow

И блузата от бежовия Brandon Maxwell:

# 153
  • Някъде там
Тъкмо слагам хубава снимка.
Максима е в страхотна форма. Много ми харесва.

# 154
Ооо, и Максито на червен килим са я посрещнали 🥰
Червеният килим вчера, който са приготвили за сем. Съсекс:

Разбираме те Хари, и аз на твое място не бих свалила ръце от тази жена:

# 155
  • София

От предишен път, 2019

# 156
Актьорите, който ще играят К и У в сериала короната.
BTW. Уилям е копие на Даяна.

Даяна и Шарлот

# 157
Максима е страхотна и в розовото и в кафяво-златното.

Двама различни актьори ли ще играят Уилям?

# 158
  • Някъде там
Тя сега е и по слаба Макси.
Всички на последните страници изглеждат повече от добре.
Много ми харесва комбинацията на Мери с розовите обувки. Лана, една да не съчетае бяло с бяло.😉

# 159
Много е хубава Максито, но предния път е била с по- добра прическа. Sweat Smile
И на мен ми се струва, че с Амалия са отслабнали, което е супер. Стискам им палци. Мисля, че на Максима не и тлябва повече да отслабва.

# 160
  • София
Аааа, бяло с бяло си е добре, само да не са обувки 😅

Малеее, на едното актьорче (ако са различни) джуките как са подути, изглеждат неестествено.
Момичето ми харесва, но не намирам прилика.
Скоро бяха цитирали Чарли по повод Короната, явно гледат 😁

# 161
Много ми харесва Макси с това цвете на рамото (да, знам, че не е точно цвете, но на такова го оприличавам) и прическата тоя път е страхотна и подредена, изобщо 6 точки.

# 162
Е, страхотна е Мегън. Освен към белите обувки, към друго май нямам забележка. Аз широки гащи харесвам, стига да не са от онези рибарските.
Максима с розовата рокля ме отвя, много добре изглежда и е в страхотна форма: https://www.instagram.com/reel/CiLJWXCMjR-/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Червения сет на Мегън Anothertomorrow

И блузата от бежовия Brandon Maxwell:

Има само един проблем - панталоните са и дълги. Ако са една идея по-късно ще е по-добре.

# 163
Мернах репортаж по някой немски сутрешен блок, че Меган и Хари са в Дюселдорф. Красиви, елегантни, много симпатични и много усмихнати. Хари каза някаква шега на немски и никой не реагира. Меган ходеше странно, явно с неудобни или твърде високи обувки.

# 164
Свръхдългите панталони, дето им се влачат по земята и се завират под подметките и аз не харесвам, но всички ходят така. Явно е мода някаква. Или са подгънати за най-високия ток и при смяна на обувките се получава това недоразумение.

Момичетата на Вилем са се заели сериозно с вталяване. Добре ще е и него да го метнат малко на диета 😉

Общи условия

Активация на акаунт