Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 801
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 165
Оооо, Хари и Меган са ги отразили по немски телевизии? Интересно Sunglasses
Май дават автографи?

# 166
Максима много ми хареса и в двата тоалета, много е елегантна. Мери също е много добре. С хубава пола, риза и обувки.

# 167
Мернах репортаж по някой немски сутрешен блок, че Меган и Хари са в Дюселдорф. Красиви, елегантни, много симпатични и много усмихнати. Хари каза някаква шега на немски и никой не реагира. Меган ходеше странно, явно с неудобни или твърде високи обувки.

Как няма да ходи странно,като и се влачат панталоните. Много кофти дължина.

# 168
Рания с хубав тоалет днес
С много добър екип работи тази жена, браво.

# 169
Нали знаете как Хари гледа жена си, сякаш ще я изяде. Този път Меган го гледа така 😉

С доброволеца Локи:

Селфи time:

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 19:50 от Tiramisu29

# 170
Ужасно широк и торбест панталон, тотално извън вкуса ми, но пък Меган е много хубава и лъчезарна и й прощавам гадните панталон и още по-гадна прическа😄

# 171
  • Майничка
... Максима в Сан Франсиско

"Каките" с Максима са много декоративни. Като хипертрофирали участници/чки от "Детски конкурси за красота". 😁

# 172
Много е грозна полата на Рания, тя рядко прави гафове в облеклото, но за мен тази пола е такъв.

# 173
  • София
Не харесвам тази рокля на Максима, но ми е приятно да я виждам с хубава коса, днес в Бъркли

# 174
Уесекс в Ланкашър

Чарлз в Шотландия

# 175
  • Sofia
Кралицата е отложила среща с Privy Council днес. По съвет на лекарите ще си почива. Преуморила се е от вчерашния ангажимент с новата примиер-министър.
Не са добре нещата явно, май все повече й отпадат силите.

# 176
Днес се загледах в ръката и ,наистина  е синя доста, като пукнати вени  при системи или удар, от падане например. Все едно,  кралица или  клошар, идва времето на всички. А тя е история,   и дано  е записал някой спомените  и. То се документира доста  при нея ,но личните мисли са друго.

# 177
Нещата с Елизабет са ясни. На човек на 96 години всеки ден му е подарен, както се казва. Нищо неочаквано няма в това, че здравословно се влошава.

# 178
  • София
Днес се загледах в ръката и ,наистина  е синя доста, като пукнати вени  при системи или удар, от падане например. Все едно,  кралица или  клошар, идва времето на всички. А тя е история,   и дано  е записал някой спомените  и. То се документира доста  при нея ,но личните мисли са друго.
Кралица Елизабет Втора едва ли ще сподели мислите си някога. През тази жена е минала толкова информациа, че тя ако се разприказва, може да обърне светът.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт