Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 973
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 240
  • Разпиляна във въображението
Пише и по нашите медии.

# 241
И BBC имат статия за събирането на семейството.
Нашите медии са по-бавни, очаквам да се спомене във вечерните емисии, а разните онлайн вестничета ще преписват от форума, ние сме им основният източник.

# 242
На няколко места вече "прочетох" че семейството се събира в Балморал. Започнала е да се събира и тълпа от разтревожени граждани пред двореца. Нашите ще пишат на вече свършен факт. Най-много инфо сигурно ще има тук в темата, моля четящите английски, осведомявайте нас - потребителките на онлайн "транслейтъри" разни.

# 243
The Independent излязоха със статия "Какво ще стане след като Кралицата почине" /свободен превод/

# 244
  • София
В ВВС и Скай всички водещи са облечени подчертано в черно. Аз си мисля, че "Лондонският мост е паднал". Никога досега не са обявявали нищо, свързано със здравето,  с такива подробности.

# 245
На мен ми се струва глупаво, ако има по-голяма новина да не я съобщават, а да оставят толкова място за спекулации. Ама аз не разбирам от протокол и т.н. Пък и нямаше ли поне Кейт да отиде с Уилям ако беше толкова сериозно.
Ще видим скоро предполагам.

Едва ли е първата статия какво ще се случи като си отиде Елизабет.

# 246
Разбира се, че не е първата. Но пък ми е съмнително да я "пуснат", ако става въпрос само за едно леко неразположение.

Мисля си, че ако нещата са сериозни много, мястото на Кейт, Мегън и другите "половинки" е да подкрепят, но да не са на "предна" линия. Там трябва да са децата й + наследниците. Другото би ми било "тълпа".

# 247
  • Някъде там
Какво ще се случи когато кралицата почине го има още миналата година като инфо.
https://nova.bg/news/view/2021/09/03/338631/%D0%B0%D0%BA%D0%BE-% … 1%D0%B5%D1%82-ii/

# 248
Запис, за да следя какво се случва. Дано е наред Кралицата, доколкото е възможно на 96 години.

# 249
  • София
Всъщност няма никакви подробности, само че са сериозно разтревожени. Напоследък често казваха за проблеми с движенията и подобни, та не виждам какво необичайно има. Явно (ако е жива) е по-сериозно от преди.

# 250
На мен ми се струва глупаво, ако има по-голяма новина да не я съобщават, а да оставят толкова място за спекулации.
И на мен така ми се струва.
По-скоро е сериозно болна и отпаднала и затова се събират. Дано я закрепят.

# 251
"The Duchess of Cambridge has remained in Windsor as Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis start their first full day at their new school."

Цитат от статия в Скай нюз. Кейт си остава при децата, заради началото на учебната година в ново и за тримата училище.
Здравето на Кралицата явно не е добро, но вероятно още диша.

# 252
Съжалявам, не ми се спори, че кралицата е зле.
Аз се надявам, че не е толкова зле, колкото може да го измислим тук с така отвореното място за спекулации.
Естествено, че половинките са там И за да подкрепят, ама те са част от това семейство и кралицата им е майка съответна баба -in law, та определено мисля, че ако беше толкова зле и Кейт щеше да е там, а нямаше да подкрепя от разстояние. Най-малкото, за да се сбогува и тя. Та избирам да се хвана за това и да се надявам, че кралицата  е по-добре отколкото изглежда на мнозинството в темата.

# 253
Какво ще се случи когато почине явно е изпипано до детайл и широко известно, сега само пускат претоплени статии, включително и у нас.

https://manager.bg/svyat/operaciya-london-bridzh-ili-kak-velikob … ta-na-elizabet-ii

# 254
  • София
Всички знаем колко отменени събития имаше тя в последните месеци, но до сега не помня министър - председателя да е писал съобщение. Нито да са се събирали всички така.
Със сигурност е имала и други кризи, и мигове на сериозна отпадналост, но ние не сме научавали.
Този път според мен е по-сериозно. И ми е ужасно мъчно. Sad Не си го представям…Действително очите ми се пълнят. Как е възможно…чак на себе си се чудя.

Моля се да я закрепят! Но 96 години…и след смъртта на Филип …Дано има още дни!

Общи условия

Активация на акаунт