Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 898
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 745
И в звездната тема се изтри коментар за Камила как скастрила Шарлот. Тъкмо исках да видя видеото и коментарът го няма ве
Голяма тъпотия. Кога е станало това, за да търся клип от любопитство?

И мой коментар за въпросното клипче беше изтрит.
Ще рече човек, че някой от кралския протокол чете тук и преценява кое е редно да остане на всеосмотрение и кое- не. Grinning

Всъщност, се коментираше, че Камила скастрила Кейт за поведението на децата, като на клипчето Кейт не присъства, а се вижда как Софи и Мегън са усмихнати, Шарлот също.
Тази снимка е част от въпросното клипче.

Софи и Мегън май се усмихват на дребната или поне така се коментира.

# 2 746
Няма нищо лошо баба им да ги скастри хубаво, ако не се държат подобаващо. Grin Освен баба и е Кралица все пак.
Пък и Кейт видно е строга, нека и свекървата я отмени малко. Камила има опит с деца и внуци.

# 2 747
Само да вметна, че кралицата не си избира сама дрехи и бижута, камо ли за такова събитие. Има си хора които се грижат за това. Разбира се, сигурно е имала мнение и е съобразено, но едва ли е посочвала дизайнер и модел за дрехите на който и да било. Не случайно бюджета на КС е огромн, просто имат хора за всичко. Гардероба на КС за погребения е строго подреден от съответните хора и се преглежда 2 пъти в годината за корекции и промени. Дрехите на Хари и Меган може и в Лондон да са били, може и в щатите, изпращат се за един ден с някой полет, не е невъзможно вече.
Аз това с триенето не го разбирам, щом няма нецензурни думи в текста, защо се прави цензура на мненията на потребители.

# 2 748
Маргрете като нищо се е заразила точно там, те нали от неделя са там и имаше приеми и какво още. Тъкмо до днес са си четири дни.
При толкоз народ на едно място, без дистанция, че и прегръдки и целувки, не е никаква изненада.

# 2 749
  • Враца
И в звездната тема се изтри коментар за Камила как скастрила Шарлот. Тъкмо исках да видя видеото и коментарът го няма ве
Голяма тъпотия. Кога е станало това, за да търся клип от любопитство?

И мой коментар за въпросното клипче беше изтрит.
Ще рече човек, че някой от кралския протокол чете тук и преценява кое е редно да остане на всеосмотрение и кое- не. Grinning

Всъщност, се коментираше, че Камила скастрила Кейт за поведението на децата, като на клипчето Кейт не присъства, а се вижда как Софи и Мегън са усмихнати, Шарлот също.
Тази снимка е част от въпросното клипче.

Софи и Мегън май се усмихват на дребната или поне така се коментира.

Има я Кейт, как да я няма, голямата капела е точно зад главата на Камила.
Намерих едно клипче, в което тамън като казва нещо Камила, и кадърът се сменя. Не го открих по-ясно. Снимки и статии се разнасят навсякъде.
Не вярвам Камила да е казала нещо лошо, защото всички се пазят от скандали, а знаят, че ги снимат от всеки ъгъл. Но пусто любопиство, искаше ми се да видя с очите си Wink

# 2 750
Дайте го пак това клипче, де. Който свари да види.
Тази тема не е ли клюкарска, защо се трият такова неща?

# 2 751
Чарлз сега трябва да брани и диамантите. 😃

https://www.vesti.bg/sviat/sled-smyrtta-na-kralicata-iskane-za-n … a-diamant-6151680

# 2 752
  • Разпиляна във въображението
Или някой е прочел скастрянето по устните на Камила, или някой е споделил. А може и да е просто измислици на журналистите. Тук по снимка се коментираше, че Хари не е отдал почит на баба си, но във видеото изобщо не е така. Като цяло се начетох на пълни измислици  и по бг сайтовете - какъв жест бил направил Уилям като поканил брат си да седне до семейството му /все едно местата не са били предварително определени/, или рамо до рамо Уилям и Хари повеждат братовчедите да застанат до ковчега на баба им, а това изобщо не е така.

Дано Маргрете се оправи.

Лошо е това с махането на коментари. Напоследък избягвах да коментирам Хари и Меган след като коментарът ми, че Хари се е появил на подкаста на Меган, бе премахнат.

# 2 753
Отностно измислиците и аз се зачудих къде видяха Катрин, Мегън и Камила съсипани. Единствените които изглеждаха наистина съсипани бяха децата ѝ и Уилям и Хари. Просто в очите и по лицата им се четеше огромна, искрена болка и мъка. На всички останали им беше мъчно, но тяхната роля също не беше малка. Тя бяха огромната подкрепа на половинките си.

# 2 754
Вярно, че и Кейт е там. Blush С това черно всичко ми се е сляло в едно. Добре, че са капелите, да регистрираме присъствие. Grinning

Чак съсипани не зная дали са били, но на мен ми изглеждаха много тъжни и наистина страдащи по загубата. И Камила, и Софи, и Кейт.

# 2 755
Прекрасна Летисия:

# 2 756
Децата изтърпяха стоически целият тежък ден. Това , че малко са разчупили ситуацията не е чак такава драма.

# 2 757
  • София
Ка ила изглеждаше много изтощена. По едно време мислих, че ще колабира. И тя и Чарлз са 70+ и натоварването и физическо и емоционално им беше голямо.

# 2 758
Тя сигурно и болки е търпяла. ЗаГледах се, докато поздравяваха хора, при последната им визита,  където бяха и крака й, стъпалото, това което се виждаше от обувката,  беше доста подуто в сравнение с другия крак. Та явно май е наистина със счупен пръст.

# 2 759
Отностно измислиците и аз се зачудих къде видяха Катрин, Мегън и Камила съсипани. Единствените които изглеждаха наистина съсипани бяха децата ѝ и Уилям и Хари. Просто в очите и по лицата им се четеше огромна, искрена болка и мъка. На всички останали им беше мъчно, но тяхната роля също не беше малка. Тя бяха огромната подкрепа на половинките си.
И Софи, на мен тя ми изглеждаше искрено покрусена. Просто лицето и се промени.

Общи условия

Активация на акаунт