Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 900
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 775
  • При семейството си
Нищо кой знае какво не се вижда и става на това клипче. Едно дете, което издържа достатъчно време мирно и по протокол, нещо се шугави и му се прави знак да се обърне напред.

# 2 776
  • Пловдив

От това клипче разбирам, че Камила вижда зад гърба си какво става...

Според мен обръщането изобщо няма общо с децата.
никво скарване няма...то май даже не говорят. Само Ш шава и това е.

# 2 777
И да е направила забележка, голяма работа. Сигурно е толкова преекспонирано, защото се предполага, че Кейт се е вкиснала. Гледали сърдито в колата и не знам още какво. Може и да са пълни фантасмагории

# 2 778
От какви по-дребни неща какви статии сме виждали и колко локуми са се разпъвали, та от това ли няма да стане.

# 2 779
  • Разпиляна във въображението
Диамантената брошка под формата на подкова, която носеше Шарлот на погребението, е била носена преди това от Кралицата-майка през 1920 г. Кралицата-майка я е получила от своята свекърва, Кралица Мери, и след това я предава на своята дъщеря Кралица Елизабет II, която я дава на Принцеса Шарлот. Предполага се, че това е първото диамантено бижу на принцесата.

# 2 780
  • София
Направо не мога да повярвам какво единодушие цари по повод изсмуканото скарване на Камила за Шарлът. Много приятно! 🥰
На мен по-интересно ми е дали наистина Джордж я е ощипал/дръпнал - дръпна се гузно и гледа в друга посока, май не е толкова кротък колкото дава вид, сладурче 🙃.

От какви по-дребни неща какви статии сме виждали и колко локуми са се разпъвали, та от това ли няма да стане.
👍🏻
Благодатна работа, по няколко статии има на ден, кой кого как погледнал и какво значело. Опасявам се че поне 2 седмици ще има подобни. Имаме и ние нужда от почивка, обаче 😅

# 2 781
  • Някъде там
Летисия вчера на вечеря с изпълнителния директор на УНИЦЕФ, Катрин Ръсел и днес на среща с Джил

И още снимки от срещата на високо ниво,  unicef_es unesco и oms_guinee
Скрит текст:

Второ събитие за Рания вчера. Годишна среща на върха на Конкордия.

Второ събитие за Рания вчера. Годишна среща на върха на Конкордия.

Скрит текст:

# 2 782
Аз понеже не съм навътре с Кралските неща много много, но ми е много интересно кое бижу от къде , каква символика има.

# 2 783
  • Някъде там
Аз понеже не съм навътре с Кралските неща много много, но ми е много интересно кое бижу от къде , каква символика има.
Имаме и тема за бижута с интересна история.
Ако искаш да прочетеш.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1068846

# 2 784
За пръв път наистина се впечатлих в тази тема по повод брошката на Шарлот. Седемгодишно дете носи брошка със стогодишна история. И я носи като нещо напълно нормално!

# 2 785
  • София
Направо не мога да повярвам какво единодушие цари по повод изсмуканото скарване на Камила за Шарлът. ...
Цялата истина е, че Камила се обръща към снахите си да ги пита, дали някоя от тях се е сетила на плати тока.

# 2 786
Летисия е с много хубава рокля.
О, и втора среща с Джил? Явно ще им потръгне работата заедно 😊

# 2 787
  • София
Мери в Ню Йорк, не ми допада роклята, а усмивката

Част от приготовленията за отминалия нидерландски празник (не мога да му напиша името 😅)
https://www.instagram.com/p/CisP7Xbsxys/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Троновете са много хубави!

Направо не мога да повярвам какво единодушие цари по повод изсмуканото скарване на Камила за Шарлът. ...
Цялата истина е, че Камила се обръща към снахите си да ги пита, дали някоя от тях се е сетила на плати тока.
Или газта 😂😂😂

# 2 788
  • Някъде там
Тирамису, основната цел на пътуването на Летисия е да изнесе реч  в централното събитие на WhiteHouse организирано от #WorldCancerResearchDay, и ContraCancerEs за да подчертае важността на изследванията на рака и глобалното сътрудничество в борбата с това заболяване. И двете дами са силно ангажирани с проблемите на болните.

Тъкмо щях да слагам и Мери в Сащ.
Прекрасна е усмивката ѝ. Роклята и на мен не ми харесва, по обясними причини.
Но за сметка на това ще сложа едни щастливи баба и дядо с прекрасните си внуци.

# 2 789
Давиз, да, за рождения ден на Летисия бях писала, че двете с Джил се срещнаха по- рано тази година точно заради работата им по тази им обща кауза.
На мен главно чантата на Мери не ми харесва, нещо не се връзва Joy
Бонбончето Шарли, скоро май не сме го виждали. Много е сладичък и все още има пухкави бузки  🥰

Общи условия

Активация на акаунт