Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 894
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 790
  • София
Бонбончето Шарли, скоро май не сме го виждали. Много е сладичък и все още има пухкави бузки  🥰
Толкова е сладък, чак не ми се ще да пораства.

# 2 791
За пръв път наистина се впечатлих в тази тема по повод брошката на Шарлот. Седемгодишно дете носи брошка със стогодишна история. И я носи като нещо напълно нормално!

Закачили му я на ревара и я носи, какво да прави? Много му пука за стогодишната брошка, няма и за какво.

# 2 792
  • София
За пръв път наистина се впечатлих в тази тема по повод брошката на Шарлот. Седемгодишно дете носи брошка със стогодишна история. И я носи като нещо напълно нормално!

Когато си правнучка на най великата кралица, внучка на крал,дъщеря на бъдещ крал, и си израстнал в дворци и замъци, е съвсем нормално да притежаваш и носиш бижута с история. При тях всичко е с история. Много е на място даже. Това е уважение към покойната.  Иначе, Шарлот не би направила разлика между тази брошка, и подобна купена за 1лв. И, двете са лъскави и блестят. Сигурно знае, че е с история, но едвали знае с каква стойност е.

# 2 793
  • Пловдив
а как се предполага да е? Та това е дете? Какво се очаква от нея?

# 2 794
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
а как се предполага да е? Та това е дете? Какво се очаква от нея?
Вероятно да тича и пищи в транс, придружено с крясъци - "Божкей, нося нещо историческо, което струва няколко хиляди лири!" , нещо такова си представям.

# 2 795
  • Някъде там
Две красиви дами на вечеря и търг на фондация "Грижа за жените".

Страхотен кадър

С Ана Уинтур

# 2 796
Това коментирано ли е за Рания?
https://www.viewsofia.com/article/53273/Kralitsa-Raniya-i-dvetey … Dgh1C9cPT7Mz6TLnk

Видях го в Компроматната тема.

# 2 797
  • Някъде там
https://www.viewsofia.com/article/53273/Kralitsa-Raniya-i-dvetey … Dgh1C9cPT7Mz6TLnk

Не, заради Бети и траура.
Само снимка на тоалета на Рания  някой беше сложил, не и инфо на какво събитие е и с кого.
Флиртуват 😉😄

# 2 798
  • Bristol
Коронацкята на Чарлз е най-вероятно да е на 2ри юни, на датата на която Елизабет е била коронована, точно преди 70 години! Като искал да спази традициите, но искал да се похарчат по-малко пари, от колкото за коронацията на майка му, за да е в крак с времето.
Коронацията на Елизабет II през 1953 струвала £1.57 милиона, което днес се равнява на £46 милиона.
https://metro.co.uk/2022/09/21/date-predicted-for-king-charles-c … nt-soon-17422304/

# 2 799
Скрит текст:

Не, заради Бети и траура.
Само снимка на тоалета на Рания  някой беше сложил, не и инфо на какво събитие е и с кого.
Флиртуват 😉😄
Готини са.
Извинете, но ми омръзна този траур. Нито съм англичанка/британка, нито смятам Елизабет II за най-великата кралица на света, както някой тук беше написал. Погребението и беше зрелище, което всяка монархия устройва.
Радвам се на всички нови теми и дори дрязги в темата.

# 2 800
По какъв повод са били в Париж?
Плисираната пола ми хареса, но горната част на роклята е доста странна и има прекалено много елементи като цяло
А вторият тоалет кой е бил? Май не го видях.

# 2 801
Имало е много по-велики кралици, разбира се, даже думата велика не е особено подходяща за Елизабет Втора. Просто беше много дълголетна. Като личност каква е,  аз така и не разбрах, не знаем и нейните  публични думи до каква степен са били нейни, освен грижливо подготвени от други,  но все пак беше като някаква неотменима част от   Бъкингамския дворец откакто се помним. Предполагам, че на хората им е тегаво, когато някакво толкова устойчиво присъствие си заминава и става ясно, че всичко все пак е тленно. Така си го обяснявам поне.

И аз ще се радвам темата да върне жизнерадостния си дух  Simple Smile

# 2 802
И на мен ми дотегна. Две седмици се показват само снимки на ковчега, хора в траур, тъгуващи и т.н. Стига вече, да скърби семейството, на мен ми беше предостатъчно.

# 2 803
Според мен тия дълги дни определено помогнаха на народа да свикне с мисълта и от онзи ден да си продължи по старому.

На мен лично ми дойдоха в повече, ама аз нямам сантимент към никоя монархия. Да сме живи и здрави ще видим след десетина-двайсет години какви ще са спомените за Елизабет.

# 2 804
По какъв повод са били в Париж?
Плисираната пола ми хареса, но горната част на роклята е доста странна и има прекалено много елементи като цяло
А вторият тоалет кой е бил? Май не го видях.

Ули,
първият тоалет е светлосинята рокля, вторият е бялата горе, синята долу със странното коланче. Има ги и двете в статията. Мисля, че е  държавно посещение.

Общи условия

Активация на акаунт