Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 886
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 880
И в Короната бяха с тази теза, че андрю е любимото дете на Елизабет, а Ан на Филип.

Не знам коя Корона сте гледали, но в The Crown Елизабет беше предизвикана от Филип да каже кое е любимото й дете. Той каза, че неговото е Анна. Елизабет се срещна на четири очи с всяко от децата си поотделно, след което недвусмислено каза на Филип, че е разочарована от тях и  че това което са говори лошо за нея и Филип като родители. Той на свой ред я успокои, че била майка на нацията. За Андрю обаче специално, Елизабет каза, че е направо потресена (колко е зле). Не само че намек нямаше, че Андрю й е любимото дете, но и подчертано беше точно обратното на любимо. Дори каза, че ако не се поправи... не каза точно какво, но се подразбра, че ще стане аутсайдер, както и в действителност стана.

# 2 881
Не е ли сложи вето? Получи вето е все едно някой друг им е забранил нещо да правят.
Да, "получиха право на вето" май е по-точния израз.

# 2 882
И в Короната бяха с тази теза, че андрю е любимото дете на Елизабет, а Ан на Филип.

Не знам коя Корона сте гледали, но в The Crown Елизабет беше предизвикана от Филип да каже кое е любимото й дете.
Една и съща Корона сме гледали. Съвсем ясно им беше тезата, че Андрю й е любимото дете.

# 2 883
Аз Короната не съм гледала. От някакви документални кадри го чух.

# 2 884
  • Някъде там

# 2 885
  • гр.Варна
Ето я снимката със сакото.

# 2 886
Много е красива и елегантна Мери!
На какво събитие са?

# 2 887
  • Sydney
Мери и мъж са на вечеря с датският парламент…

И Рания в Ню Йорк:
https://www.instagram.com/p/Ci1CaUIPPla/?igshid=NzNkNDdiOGI=

# 2 888
От последните страници Уелс, Рания, Мери и Летисия много ми харесаха:

Шарлийн е в хубав цвят:

# 2 889
  • София
В последна сметка датската кралица чества ли си юбилея от възкачване на трона или го отложи (а може би и отмени)?

# 2 890

много хубаво имение,особено розовата стая,
красив и уютен дом..
може би сега е още по-хубав
https://www.instagram.com/p/Ci4S2tiAnGk/?hl=bg*

# 2 891
Аааа,Шарлийн не!Като космонавт ми е с този гащеризон!

# 2 892
  • Някъде там
В последна сметка датската кралица чества ли си юбилея от възкачване на трона или го отложи (а може би и отмени)?
Чества го, но ограничено.
Парадите и другите по мащабни събития не се състояха. Знаем причините.
А приема снощи е ежегоден. Трябваше тя да е домакин, но заради болестта, Мери и Фредерик бяха.

# 2 893
# 2 894
  • София
Появи се и първата снимка от гроба на Елизабет Втора (уж щяха да го пускат за поклонение след 29-ти).

Общи условия

Активация на акаунт