Кралски работи и клюки - септември 2022

• 234 114
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 3 060
  • Някъде там
Не ми харесва как са направили лицето ѝ, не говоря за позите.
Това  е снимка на която я харесвам и е себе си  и страхотна, според мен пак казвам.

# 3 061
Много харесвах Даяна като дете - прекрасни дрехи, прическа, пък и принцеса.
Сега съдя за нея най-вече по нейните думи.
Това което тя казва лично, няма как да ме накара да я приема както преди - хвърлила се е бременна по стълбите за внимание?!?, с усмивка разказа как е бутнала жената на баща си по стълбите!?!, не са и дали да си вземе багажа след смъртта на бащата; отказала е да продължи след развода с повечето от патронажите си. Всъщност не разбирам как след признанието за бутането на жената на баща си се говори за нея като за добра.
Книгата на нейния иконом, в която си личи че той е много привързан към нея, но признава за много повече мъже покрай нея, отколкото се знаело.

# 3 062
Даяна преди брака не е принцеса. Лейди е. Принцеси са жените (дъщери, внучки, съпруги) в кралското семейство.

# 3 063
  • Там,където се събуждам щастлива.
По средата съм на книгата за нея (от нея), но всъщност Диана имала ли е с някого да се разбира напълно? Сега чета само за конфликти.

Даяна не е принцеса, но е от благородно семейство. Имала е живот по - различен от някоя обикновена Даяна.

# 3 064
Даяна преди брака не е принцеса. Лейди е. Принцеси са жените (дъщери, внучки, съпруги) в кралското семейство.
Тоест,е била омъжена за лорд?! Нали само съпругата на лорда е лейди?

# 3 065
Не лейди е нещо като госпожа,няма нищо общо с лорд.

# 3 066
Била е дъщеря на лорд.
Лейди е обръщението към жените от благороднически произход.
Обикновените са мисис, те са лейдита. Като се омъжат за някой с титла, приемат титлата на съпруга.

По средата съм на книгата за нея (от нея), но всъщност Диана имала ли е с някого да се разбира напълно? Сега чета само за конфликти.
Даяна не е принцеса, но е от благородно семейство. Имала е живот по - различен от някоя обикновена Даяна.
Май не Simple Smile
Била е типична "драма куин" - вечно нещастна, неразбрана и ощетена от живота.

# 3 067
  • София
И аз прочетох тази книга преди време, въпреки, че личи голямото му възхищение и привързаност към Даяна, става ясно, че тя действително никога не е била стабилна психически, нямала е здрави връзки със семейството си, нито истински приятели, както и че е излизала с много различни мъже. Интересен факт за мен беше, че е ходила 2 пъти седмично в болница да й "прочистват" червата, нали се говореше за булимия по едно време... Била е и много суетна. Въпреки всичко това, много е обичала децата си. Чарлз общо взето е бил особняк, не особено обичан от прислугата си, но е имал много приятели и често ги е събирал. Според разказаното в книгата, Елизабет и Филип са положили много усилия да закрепят брака им, Филип е поддържал дълга кореспонденция с Даяна, Елизабет я е канила да се виждат, опитали са се да я подкрепят, но тя по-скоро е избрала пътя на жертвата и отмъщението с изневери...

# 3 068
  • При семейството си
А защо изобщо се подхвана темата/подтемата за Даяна?!
Чарлз в момента е крал, нека видим какво, как и защо ще направи или не.

# 3 069
Ами защото темата е "Кралски работи и клюки". На Чарлз тепърва ще му гледаме кралската работата, така че за сега бистрим клюките.
Лично за мен историята на проваления му брак е твърде житейски и лично поучителна и за това интересна. Винаги съм предпочитала да се уча от чуждите грешки, за да не са фатални моите.

# 3 070
  • При семейството си
Ясно. Няма нито актуални работи, нито клюки.

# 3 071
  • Great Britain
Докато видим темата трябва да се прекрати.

# 3 072
  • София
Днес е последния ден на траура в кралското семейство.

# 3 073
  • Там,където се събуждам щастлива.
Много драматично го даваш. Във всяка една история има две страни.

Това, което Д описва от детските си и младежки години я обрисува, като личност имаща склонност обяснява поведението си, заради другите:'. "Те са такива." . Някой беше писал тук, че едва ли не е жертва на Кралското семейство да няма опит с мъже, да е девствена. Ами тя сама си казва, че още от ранна възраст в главата й е било да се пази от общуване с момчета /да живее, като другите млади, защото очаква да й се случи нещо  специално.. Дори историята с Чарлз започва, според мен, от водещото "Той е харесвал сестра ми. Искам да съм на нейното място." От дете тя е в съревнование със сестрите и брат си.

# 3 074
На кое е била жертва?
Приета е от свекър и свекърва с радост, мъжа и` всячески се е опитвал да и угоди в първите години на брака.
Камила се е женила, раждала деца в този момент.
Но не Камила е била нейният проблем, а желанието за непрекъснато внимание и ревността. Ревност, дори към жената, отглеждаща децата след развода - знаете как е обиждала и се е отнасяла с бавачката, за която е твърдяла, че е любовница на мъжа и`.
Нужно или не  - прехвърляла е свои черти и поведение върху мъжа си - щом тя може да залети по всеки, минал наоколо, значи и съпруга и` го прави.
Това, което много помага на Даяна да остане обичана е точно външния вид - нейният и на съпруга и.
Дори и години след тази история много хора ненавиждат Камила, защото Чарлз избира една грозотия пред наранено красиво момиче. Самият той е гледан под лупа, повече заради грозните си уши, отколкото да се обърне внимание на него като човек. Предварително изгубил всяка битка заради грозна визия.
Тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт