Отговори
# 675
Хахаха, ние имахме запазена дата за секцио за 25-ти. Обаче на 22-ти ми изтекоха водите. И аз звъня на АГ. Тя ми казва да се ориентирам да тръгвам към болницата. Той че пита не мога ли да го задържа до 25-ти. Предвид, че нямах багаж стегнат и не бях изкъпана, подготвена, нищо… яко под пара, забравих да питам сериозно ли ме пита или се лигави (щото му е в стила по принцип). Но долу на входа срещнах една позната и ѝ казвам, че отивам на секцио май. И той ми казва “чакай, що говориш така, още нищо не се знае” 🤣🤣🤣🤣🤣… АГ ми е звъннала две минути преди това да каже, че екипа чака да не се бавя много, много… понеже аз ѝ казах, че за последните два часа буквално се “напиках” обилно 4-5 пъти.
Не, с няколко часа малкия го изпревари....бащата вика задръж още 6 часа🤣🤣🤣 тез мъже хабер си нямат от света.
MamMaMia22, честита ти рожба! Да е жива и здрава! И двете ти деца ли са на 30.09?

# 676
И мойте не могат да чакат да се изцедя, ревът истерично. За това цедя между храненията, слагам в плик за кърма и в хладилника, на следващото хранене топля за една минута в купичка с топла вода и давам.

Някой беше писал за висок д димер. Аз 3 месеца бях с висок след ковид и бих инжекции, не са страшни инжекциите иглата е много малка, на мен мъжа ми ги би, защото в ръката е неудобно, а корема не исках.

Честитооо, хайде, не останахте Simple Smile чакаме и последните попълнения!
Леле, алегра, това е моят ужас, беше де, при мен не че щеше да се случи, понеже предния път не бях естествено, но знам, че про следващо става много бързо.
Аз иначе мога да си мрънкам за кърменето, цедя, мм отиде за двойна медела 2 употреба- защото нощем цедя мн дълго с единична и бебето реве в това време и мм сега помага, ма като се върне на работа не го виждам как ще става, та поне времето да намаля наполовина.
Освен това вече съм хремава. Стоя с маска, но се сетих късно, моля се да не му се предаде и тая кърма да помогне.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 17:18 от Lizi:) :)

# 677
Момичета, искам и тук да се похваля, днес 01.10.22г се роди Йоана, 3520гр 51 см.
Раждането беше кошмар, но както и да е.

# 678
Момичета, искам и тук да се похваля, днес 01.10.22г се роди Йоана, 3520гр 51 см.
Раждането беше кошмар, но както и да е.
Честито бебче и бързо възстановяване на вас❤

# 679
Flower90, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава! 💐

# 680
Момичета помагайте незнам вече какво да правя. Сияна е на 11 дена от 2-3 дена неможем да се справим с храненето тъй като се цедя горе долу около 100 мл на хранене ги изява, но продължава да търси докато не и дам АМ да не говорим, че спи не спокойно. От снощи в 21:00 ч сме на АМ само и е много по спокойна спи, не мрънка, изява 90 мл. И не търси повече. Кажете ми какво да правя ? Цедя се заради плоски зърна, а и е трудно с тези изкуствени зърна. Педиатъра ми обяснява, че нямало такова нещо нехранителна кърма да се цедя и да и давам.

# 681
Мойте деца изяждат по 100 мл ам, но кърма могат и 130 мл да изядат,
Според мен си давай кърма, по полезна е, мойте деца се запичат от ам и после много се напъват, а като са на кърма акат на всяко хранене и им е по добре.

Момичета помагайте незнам вече какво да правя. Сияна е на 11 дена от 2-3 дена неможем да се справим с храненето тъй като се цедя горе долу около 100 мл на хранене ги изява, но продължава да търси докато не и дам АМ да не говорим, че спи не спокойно. От снощи в 21:00 ч сме на АМ само и е много по спокойна спи, не мрънка, изява 90 мл. И не търси повече. Кажете ми какво да правя ? Цедя се заради плоски зърна, а и е трудно с тези изкуствени зърна. Педиатъра ми обяснява, че нямало такова нещо нехранителна кърма да се цедя и да и давам.

# 682
Продължавайте с кърмата и според мен!

# 683
Здравейте момичета и честити бебчета Hug Аз съм от априлските мами и имам една опаковка неотворен лефакс (за колики) ако някоя го иска да ми пише на лично.
Кураж и да знаете че всичко минава много бързо колкото и да ви се струва че не е така Hug

# 684
И моят изяжда повече кърма, отколкото АМ. Ние даваме колкото му се яде, с големия процедирахме по същия начин. Гладните бебета са неприятни. 🤣

# 685
Според мен се цеди и давай или другият варият е да ползваш протектори и да пробваш да кърмиш.
Днес се наложи да изляза и бях оставила в хладилника кърма 120 мл. На вторият час се е  събудила и е изяла 100 мл. Тя е на 17 дни. След това спинка 3 часа.

# 686
И аз оставям кърма в хладилника, докато бяха по малки замръзявах, но вече не стига...
Мойте се събуждат с истерия като са гладни, за това се цедя докато спят, слагам в хладилника и катомсе събудят топля на мивката за една минута, така ми е много по лесно и спокойно. Оставям една снимка как се съхранява кърма, може да е полезно за някой.

Според мен се цеди и давай или другият варият е да ползваш протектори и да пробваш да кърмиш.
Днес се наложи да изляза и бях оставила в хладилника кърма 120 мл. На вторият час се е  събудила и е изяла 100 мл. Тя е на 17 дни. След това спинка 3 часа.

# 687
  • Варна
Момичетата, които цедите, с какви помпи сте и доволни ли сте? Аз мислих, че ще ползвам моята съвсем малко и заложих на ръчна на Авент. Да обаче сега цедя на всяко хранене и става супер бавно - понякога 20 мин цедя 60мл. Малкия вече яде към 90мл. В някакъв момент гърдите ми толкова омекват и са източени, че цеденето е някаква мъка, а кърма си има. Просто самата помпа не може да направи хубав вакуум.
Електрическа Медела ли е решението?

# 688
Давам кърма и АМ… Изцеждам се, горе-долу 1/2 от храненията са кърма… Като количество - около 90 до 100 мл изяжда.
Няма зависимост колко спи, колко се събужда и т.н. от вида храна. На 3 седмици е беб.

# 689
Момичетата, които цедите, с какви помпи сте и доволни ли сте? Аз мислих, че ще ползвам моята съвсем малко и заложих на ръчна на Авент. Да обаче сега цедя на всяко хранене и става супер бавно - понякога 20 мин цедя 60мл. Малкия вече яде към 90мл. В някакъв момент гърдите ми толкова омекват и са източени, че цеденето е някаква мъка, а кърма си има. Просто самата помпа не може да направи хубав вакуум.
Електрическа Медела ли е решението?

Аз имам електрическа медела още от предната бременност. Много съм си доволна от нея.

Общи условия

Активация на акаунт