Есента не е далече, ДЕКЕМВРИйското човече за първи стъпки се готви вече! (Тема 6)

• 23 001
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Нямат нощно ядене от лятото когато бяха на 5м.
Блу,аз за някакви дребни неща имам ръчна малка прахосмукачка от лидл. Хората си чистят колите с нея, аз имам една за под, с която събирам паднала храна от бебетата или ако ние нещо ме съборили, каквото има по пода чистя с нея. Имаме и една отделна за трохи, защото грам не харесвам тупането на покривката през прозорец/балкон.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 14:45 от Fairytale11

# 301
И мен не ме притеснява все още нощното хранене до годинката мисля че е ок.А по колко мл изпиват?
През нощта (това е около 4-5 часа)  му правя 5 лъжици със 150 мл вода. Но като стане сутрин яде закуска, а не пие мляко. Мисля, че е нормално да яде през нощта, защото си ляга в 8-8:30 и става в 8. Това са почти 12 часа, а така закуската му е даже в 9:30. Може би като намали нощния сън ще го махне и храненето, ще видим. Предпочитам да търси мляко и да си спи, отколкото да става и да иска игри или гушкане по нощите

# 302
  • до най-прекрасния мъж
Мислела съм си за ръчна, но ми трябва нещо за целия апартамент. Аз ръся коса, ММ мъкне пясък, малката рони бисквити, като се храним, малко или много падат трохи по пода. Наскоро сложих килим в хола и понеже е още нов, се скубе на масури. Не се виждам как ще лазя да обирам с ръчна. Затова идеята ми е или робот да замита всеки ден, или някаква лека, да минавам апартамента ежедневно. Свекървата си беше взела някаква електрическа метла зо у тях, ама то голям майтап, нищо не чисти и я върна.

# 303
Митко днес е ака 6 пъти, дупето му е толкова зачервено, чак на рани. Чудя се каква е причината. Единственото нещо за което се сещам е киселото мляко, което пие през нощта. Точно се зарадвах, че от два дни увеличи киселото мляко и намали кърмата. Пък то сега трябва да намаля млякото и да увелича кърмата.

# 304
Нашият яде кухня. Ама се мръщи на парченцата, иска гладко да му е..
Това обаче не му пречи с часовникарска прецизност да си изяде един комат хлвб сам...
И даже се сърди, ако му го вземеш.
Чопли, пъха в устата, амо е голямо парче го плюе, но си му е забавно и си му е занимавка. Само да има кой да му стои над главата...
Обмисляте ли рождените дни?
Ние ще съберем родата, че за големия беше така и не става за малкия да е по-скромно. Ама тя нашата рода в камерен състав е 30 човека, та то си е малка сватба...

# 305
Лайка и при нас същата работа с парчетата 🤦🏻♀ За рождения ден съм ангажирала фотосесия предварително, но за деня не съм мислила, иска ми се да сме само тримата с баща му, така че по-добре да сме някъде на почивка. Деца няма смисъл да събирам, той нищо не разбира, а и баш в сезона на вирусите, само да се разнасят зарази

# 306
Интерен метод за кисело мляко през нощта,не съм го чувала.Моята не му е фен,така че рядко го предлагам и то в комбинация с банан и бисквитка истинска класика.Завиждам на всички,които са на кухня,аз се разбивам от готвене.
За рождения ден също ще правим фотосесия (коледна),въпреки че не ми се искаше за първия рожден ден такава,но фотографите ми отказаха слагали коледните декори още ноември.Ще празнуваме вкъщи със двете семейства, надпис,балони ,цифра и торта засега Мики маус 🤣малката много харесва песничката.
По кое време излизате на вън и как обличате децата?

# 307
Излизаме на обяд, отиваме да забираме баткото от училище и от там на парк. Обличам му боди потник, блуза с дълъг ръкав, анцуг или дънки, яке, което после сваляме, чорапи и обувки.

# 308
Аз запазих почивка за рождения му ден. Дори бях писала тук и преди, търсих връзки по Сандански 😂. Вижда ми се много малък за тържества, той нищо не разбира все още.

# 309
Аз запазих за рождения му ден на Пампорово. Само с децата и моите родители ще ходим. Баткото много иска на Балкан, понеже повече е ходил на а почивка на море, и повече заради баткото реших там да направим рождения ден.

# 310
За рождения ден също ще правим фотосесия (коледна),въпреки че не ми се искаше за първия рожден ден такава,но фотографите ми отказаха слагали коледните декори още ноември.
Да, така е. Но ние се разбрахме да му направи няколко кадъра с тортата и единицата, някъде по-встрани на декора, където не се вижда баш коледното украшение и останалите снимки да са си коледни, като всичко ще е в един ден, та така и таткото ни остана доволен, че няма да го караме на две отделни фотосесии 😁

# 311
  • до най-прекрасния мъж
Днес предложих кисело мляко преди първия сън, като междинно хапване дадох 5 лъжички с 1 бисквитка. Малко след това повърна мъничко. Утре пак ще дам, предполагам не е реакция. Иначе, хареса й, но засега няма да й замествам АМ, тя си го харесва и иска.
От вчера нещо много ми съкрати дневния сън, спа едва 1.55 ч, а тази нощ отнесе 11 ч, като никога. Сутринта пак спа 1.15, сега спи втори сън, да видим колко ще е. Тези дни е кривичка, днес й е избило 5тото зъбче.
Навън излизаме към 13-13:30 за около 1.5 ч. После я прибирам да поиграе вкъщи, яде и ляга. Като стане, отново я извеждам за около час, час и малко и то се стъмва. Като сменят часа, тази разходка ще отпадне. Сутрин, между двете дремки е студено за навън и не я извеждам. Обличам я с боди с дълъг ръкав, дънки, ватиран клин или анцунг, зависи колко е топло и отгоре шушляково яке с полар, без вата вътре. На слънце е доста топло, на сянка е хладникаво, та често се чудя как да я облека. Нося грейка, но почти не съм я слагала. Надолу е с термо чорапи и без обувки, защото не ги търпи. Слагам покривалото на количката, топли са й краката, като я прибера.
За РД ще сме си тримата. Най-много да се съберем с бабите и това ще е. Малка е, няма да правим големи тържества, а и декември не е подходящо време до се събираме с много хора, поне засега. Фотосесия няма да правим. Ще й поръчам торта или ще й направя вкъщи. Може да взема само надпис и малко балони, да е по-тържествено.

# 312
Извинявай, просто нямаше как да не се стъписам при думата "едва". Grinning Нашата ако спи час и половина почвам да ходя да я проверявам дали всичко е наред и понякога будя, че втората дрямка се измества, съответно нощния сън също. Не знам преход ли ще е към една дрямка скоро, какво ще е. Head Band
Аз също се замислям за робот за почистване, ама сме с един проклет неравен паркет във всекидневната и май няма да успее да чисти. Също се замислям за уред за хляб, че да правя домашни. Препоръки?

# 313
Денц аз съм същата 😁🤣,ако спи малко повече и почвам леко да се напрягам😵‍💫Искам и аз взема робот ,но в момента няма как.
Групата рязко замря май нямаме време както преди 😁

# 314
Ние днес се успахме и станахме в 9, съответно нямаше как да вместим две дремки. Детето спа само от 13:40 до 16:00 часа и си легна за нощен сън в 20:30. Сигурна съм, че няма да стане режим от това, но беше доста приятно 😁 Единствен минус, че в най-хубавото време от деня, не бяхме навън

Общи условия

Активация на акаунт