Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната материя на туниката от LC Waiki и как седи?
Как мога да върна поръчка от LC Waikiki?
Как мога да пренасоча пратка от Еконт до офис на Еконт, използвайки приложението LC Waikiki?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната материя на туниката от LC Waiki и как седи?
-
Как мога да върна поръчка от LC Waikiki?
-
Как мога да пренасоча пратка от Еконт до офис на Еконт, използвайки приложението LC Waikiki?
-
Как мога да върна поръчка с Еконт?
-
Как мога да използвам код за отстъпка при поръчка от LC Waiki?

Попитах го от кога те носят Уайкики, отговора беше отскоро и му казах да я остави в удобния за мен техен офис. На следващия ден получавам мейл от Еконт с начислена такса 4,90 за промяна на адреса .... Побеснях и звъннах на Уайкики, попаднах на една флегматична жена и ми каза, че като имам проблеми просто да не си взимам пратката и е трябвало да видя, че ми дава офис на Еконт. Понеже бях сигурна, че не ми е изписало за Еконт, пуснах няколко неща и видях, че след като вече е изпратена поръчката на сайта излиза , че ще получа нещата с Еконт. Съответно анулирах поръчката и не взех другата, защото бях многооо ядосана . Пуснах поръчка от другия си профил, оправих данните за офис на Еконт, като въпросният квартал отново липсва, но поне улицата на офиса излиза . Този път дойдоха нещата безпроблемно, ноооо сега има проблем с връщането им
Пуснах си заявка за връщане в сайта, влачих два дни дрехите с мен, защото до 48 часа куриера ще ми звънне, да ама не. В петък отивам до Еконт в който са получени и там не знаят как да ги върнат, съответно нямам и генерирана товарителница ... Да съм звъннела на Уайкики и да се разбера с тях .... Добре ама е петък и е след 6 ... Днес звъня и попаднах на още по-зле консултант, каза че като ми генерират товарителница, ще ми се обадят ..... Дочетох старата тема и си направих регистрация в Еконт лична , и видях че още на 14.09 имам генерирана товарителница, която нито Еконт , нито Уайкики виждат ...... Днес ще ходя да видя, дали вече се вижда и дали ще мога да пусна дрехите ....... И ще си чакам бележката , че не искам нови проблеми с тия и ония