Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 44 832
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Преду малко пуснах поръчка с код Save - първо ми зареди безплатна доставка, после ми намали всичко в кошницата,  даже и намалените.

Ядосах се и оставих ниска оценка на обратната връзка, защото над 10 артикула излизат като картинки, а когато ги отворя за размер ми дава, че няма такава страница или нещо подобно .................Rage

# 241
  • Стара Загора
И снощи имаше същия проблем. Уж налично, а като кликна - няма намерена страница. Иначе направих поръчка, имаше БД и 20% в/у цялата сума, като всички артикули бяха с някакво намаление.

# 242
Днес си получих последните поръчки и всичко е ок. Кърпите за лице са по-тънки от черните кърпи, които бях поръчвала от тях, но са симпатични.

П.п. сега пуснах две блузки тип тениска с дълъг ръкав, за вкъщи. Всичко е ок с кода. Не съм убедена дали са много изгодни, но все едно, трябват ми.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 14:25 от pppqqq

# 243
  • София
Снощи имаше страшно изгодни чаршафи, на цени отпреди кризата. Имаше означени "купи 1, вземи втори за 1 лв." и като увеличиш бройката, цената ставаше дори по-ниска. От някои нямаше втори комплект, бяха последен, но дори да е друг комплект, пак намаляваха. Рекордът беше 2 единични без чаршаф за 36 лв.

# 244
И аз снощи поръчах чаршафи за детето, купи 1 второто за 1лв. и кода. От 119лв ми намали на 36лв комплект с долен с ластик.  Супер сделка! Чакам ги с нетърпение! Друг комплект от 69лв стана 21лв. Няколко поръчах, пък ще видим кои ще изберем. Наистина цените бяха като "едно време".

# 245
Само снощи ли е била тази оферта. Дебна горен плик с калъфка и цените им станаха невъзможни. Пролетта купувах чаршафи с ластик за 12лв, сега направо ми се струва голяма скъпотия 😁

# 246
  • Бургас
Аз имам един комплект от плик , калъфка и долен чаршаф с ластик за 17 лв (благодаря горещо на една страхотна съфорумка, която ми го прати ❤️)
Други два за по 21 лв бях хванала. Направо сега цените ми се струват космически.

# 247
Само снощи ли е била тази оферта. Дебна горен плик с калъфка и цените им станаха невъзможни.
Вчера с код Save над 90лв, даваше отстъпка 20%, но и беше все още валидна промоцията да купиш 1 на редовна цена и второ за 1лв. При комбинацията се получиха доста добри цени.

# 248
Вземете си при следващата екскурзия в Турция. В големите градове и там са вдигнали цените, но се намира тук-таме още на приемливи за техният стандарт. Повечето стоки са им турски на LCWaikiki. Даже на някой места не успяват да покрият цената в лири на етикета. Като се огледате какви са разликите ще ви станат очите на понички.

# 249
Вчера единият етикет не беше покрит - пише 170 лири за долнище на анцуг. С отстъпката го взех за около 18 лв, така че е същото.
Преди наистина имаше фрапираща разлика, но те си промениха цените.

# 250
  • София
Вземете си при следващата екскурзия в Турция. В големите градове и там са вдигнали цените, но се намира тук-таме още на приемливи за техният стандарт. Повечето стоки са им турски на LCWaikiki. Даже на някой места не успяват да покрият цената в лири на етикета. Като се огледате какви са разликите ще ви станат очите на понички.
Аз бях миналата седмица в Истанбул. Цените са до небесата и там. Нищо не си купих, защото нямаше смисъл. С кодове и разни промоции от сайта при нас се получават по-добри цени. И какво значи повечето стоки са им турски - та това си е турска фирма. Цялата конфекция си я шият те. За играчки от сорта на Hot wheels и play doh може да се прави разграничение.
И за да съм по-темата : Комбинацията 1+1 и кода работи пак 😊

# 251
brayan__  благодаря много. Пуснах два единични комплекта и ми ги намали по 18лв за брой.

# 252
Кодът Save ли важи за тази оферта?
Снощи поръчах двоен плик с калъфки за 30 лв.

# 253
И какво значи повечето стоки са им турски - та това си е турска фирма. Цялата конфекция си я шият те.

И за да съм по-темата : Комбинацията 1+1 и кода работи пак 😊
Извинявайте не съм проучил произхода на фирмата. За напред ще го правя преди да се изказвам.
Гледах мъжки дрехи. Основна цена 120 лева. Намаление 50% 60 лева. На етикета около 400 лири. Това ме впечатли.

# 254
brayan_, жива и здрава да си Laughing
Тъкмо от вчера се ядосвах за чаршафите, че съм изпуснала. Сега даже за бабите взех по един комплект за коледен подарък Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт