Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 45 363
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Браян, розовият пуловер го имам от миналата година и е хубав, малко късичък идва, но е плътен и стои добре, даже и в черно го взех.
Тази вечер извадих зимните катове, всичките ми по- дебели пуловери са от Waikiki и изглеждат като нови. Миналата година се олях с покупки и тази ще пасувам.
Е, одеве пуснах една жилетчица.😂

# 271
А във физическите магазини има ли допълнително намаление , освен червените етикети?

# 272
  • Пловдив
А във физическите магазини има ли допълнително намаление , освен червените етикети?
Днес ходихме, нямаше допълнително намаление.

# 273
Не, няма!
Физическите магазини нямат нищо общо със сайта.

# 274
Здравейте!

Много отдавна не съм поръчвала от сайта.

В момента с коя от куриерските фирми е доставката и връщането ?

Прочетох в първия пост Спиди/Еконт, но забелязах,че не ми излиза възможност за доставка до офис.
Затова реших да попитам.

И  ако поръчам до адрес има ли след това възможност безплатно да пренасоча към офис ?

# 275
Аз вчера поръчах едно спално чувалче. Обаче малкото ако не дни с него, не знам какво да го правя. Сега спи с чувал без крачета и на сутринта се е освободил от него . Дано поне този да не го дразни и да не го маха. С отсъпкитв излезе на цена 28 лв от 45

# 276
  • София
По темата с чувалчета: Аз също купих от LCW, което стои за резерв , защото имам и това, с което малкия по принцип спи.
https://www.ozone.bg/product/spalno-chuvalche-owli-desen-lenivet … 7-tog-4-5-godini/
Взех го за 80 лв, сега цената му е супер. Много съм доволна. За всеки детайл е помислено. Крачетата, подмишнищите имат фини дупчици за да диша тялото. Кройката е удобна. С една дума заслужава си всяка "стотинка" Money

# 277
Здравейте!

Много отдавна не съм поръчвала от сайта.

В момента с коя от куриерските фирми е доставката и връщането ?

Прочетох в първия пост Спиди/Еконт, но забелязах,че не ми излиза възможност за доставка до офис.
Затова реших да попитам.

И  ако поръчам до адрес има ли след това възможност безплатно да пренасоча към офис ?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1422514.msg45228444#msg45228444

# 278
Отдавна не бях поръчвала от Уайкики с тия нови цени, но снощи пуснах 2 поларени пижами за детето, всъщност ги ползваме за дрехи за вкъщи, всяка за 13.99лв. Стори ми се добра цена, пък и с безпл доставка, за мен е голямо удобство, не обичам да обикалям магазините, и нямам и време.

# 279
Още си важи кодът SAVE, но няма БД, даже и за суми над 70лв Sad

# 280
Сега получих двете тениски, всичко е наред.
Но има лека неприятна миризма, при предишната ми поръчка също имаше, затова пускам веднага за пране. Пиша го, само защото имаше сравнения с други магазини (сако Синсей), на които уж нещата миришели, а пък на Уайкики - не.

# 281
  • София
При мен повечето пъти нещата си миришат. И все са в изпокъсани пликове. Купих неща за подарък,  добре, че е за близки хора. Ама не е извинение...
Дразнят ме с тая безплатна доставка. Всички фирми сега пускат супер оферти, тези се правят на интересни. Поне да намалят прага. Не че имам зор да купувам нещо де.

# 282
  • София
Е, всеки си решава кога да пусне оферти. Може на ЧП пак да свалят така цените, но няма гаранция.

# 283
Хм, сега видях, че и моите тениски не са еднакви - едната е с около сантиметър и половина по-тясна навсякъде (рамене, обиколка). Един и същи модел и размер. Неприятно, защото исках свободни, но все пак ми стават и не мисля да връщам

# 284
Сега получих двете тениски, всичко е наред.
Но има лека неприятна миризма, при предишната ми поръчка също имаше, затова пускам веднага за пране. Пиша го, само защото имаше сравнения с други магазини (сако Синсей), на които уж нещата миришели, а пък на Уайкики - не.

Точно заради миризмата върнах едно суитчърче, което бях поръчала за детето. Толкова силна миризма, направо реших, че и прането няма да го оправи. А иначе беше много симпатична дрешка, уж 100 процента памук. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт