Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 45 373
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Mного нахално! Да си ги искат от продавача, той е отговорен за скапания сайт!
Мисля, че така ще стане. Видях, че са пренасочили пратката към избраният от мен офис

# 301
  • 1st floor
Хамалогия ли е връщането? Чудя се за един пуловер и една жилетка. 50/50 съм дали ми харесват, но май по-скоро не. Досега всичко е било ОК и никога не съм се занимавала...

# 302
Не е, но може да са малко бавни - връщате в спийди заедно с двата листа (ваучер и фактура), които ся били приложени в пакета, като отбелязвате данните за дрехите.

След това следите в профила си в ЛЦ уайкики, дали имате вече начислени ЛЦ пари, от профила ви има опция да ги прехвърлите на банкова сметка. Поне при мен беше така, защото платих с наложен. Отне им 10 дни да преведат парите след като посочих банковата сметка за превод но все пак ми ги върнаха Simple Smile)

# 303
  • София
Хамалогия ли е връщането? Чудя се за един пуловер и една жилетка. 50/50 съм дали ми харесват, но май по-скоро не. Досега всичко е било ОК и никога не съм се занимавала...
Със Спиди е много лесно. Маги е описала. Но много момичета се оплакаха от Еконт. Може би проблемът е бил в неопитността на Еконт спрямо поръчките на Уайкики, защото май оплакванията утихнаха. Имам чувството, че в София доставките са само със Спиди. Поне при мен е така.

Защо Спиди вече не определят час за доставка? Няколко пъти ги чакам по цял ден. Може би Уайкики вече не плащат за тази услуга? Или от Спиди решиха, че не им е изгодно да се съобразяват с часове?

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 09:31 от Тaня67

# 304
  • Бургас
Тази седмица получих пратка със Спиди в Бургас и си имаше час в смс-а. Спази си го куриера.

# 305
  • София
Тази седмица получих пратка със Спиди в Бургас и си имаше час в смс-а. Спази си го куриера.
Браво! Аз днес пак имам пратка. Пише " На 18-ти чакайте ..." Без никакво уточнение. Хубаво, че момчето обикновено минава преди обяд, но веднъж се случи да дойде чак към 18 часа. Бях го отписала. Simple Smile

# 306
Аз връщах вече няколко пъти с Еконт. Бих казала, че съм по-доволна, отколкото със Спиди. Генерирам си връщане през сайта им и куриера идва да вземе пратките. Последния път дойде 30минути след заявката Simple Smile Със Спиди я носех направо в офиса. Лесно е и с двете фирми. Не съм имала проблеми.

# 307
Кодът ЕXTRA25 май работи на всичко сега.

# 308
  • София
Кодът ЕXTRA25 май работи на всичко сега.
Да.

# 309
Еееех, поръчах един двоен спален комплект, зарибихте ме тука!!!
Но за 45лв с кода EXTRA25, а и много ми хареса.
Имам комплект от чаршаф с ластик и възглавници от LCW и съм изненадващо доволна.
Дано и сега е така.

# 310
Mного нахално! Да си ги искат от продавача, той е отговорен за скапания сайт!
Мисля, че така ще стане. Видях, че са пренасочили пратката към избраният от мен офис
Пренасочили са ми пратката в желания от мен офис, без такса.
Явно са се свързали с Уайкики и са се разбрали помежду си

# 311
Момичета, ще помоля за помощ, че се овъртолих с връщането. В сайта заявих връщане, попълних банковите си данни, но не виждам от къде да заява куриер. Дали е автоматично? Другото е,че в пратката имам само един лист и на него е фактурата, а отзад на листа е като код за връщане. Обърнах го с кода и го залепих така на пакета,дали е проблем?

# 312
  • София
Момичета, ще помоля за помощ, че се овъртолих с връщането. В сайта заявих връщане, попълних банковите си данни, но не виждам от къде да заява куриер. Дали е автоматично? Другото е,че в пратката имам само един лист и на него е фактурата, а отзад на листа е като код за връщане. Обърнах го с кода и го залепих така на пакета,дали е проблем?
Нищо не се лепи. Куриерът чете бар кода и слага пратката в негов плик и залепя негова товарителница. Листът с отбелязаните неща за връщане се слага в плика. Обаче уточнявам, че съм връщала само със Спиди и то сама нося пакета в офиса.

# 313
Таня67, Благодаря ви за отговора. Ще изчакам и ако трябва, ще ида и до спиди. В сайта на описание на стъпките, изписва някакъв друг куриер и да се натисне бутон за заявление на такъв 🧐 Аз такова чудо не открих. За пръв път поръчвам от сайта и нещата са с отвратителни материи. От магазина имам попадения иначе.

# 314
С коя фирма ви донесоха поръката?Връщането става със същата.Ако е Спиди, заявявате връщане в сайта, отбелязвате какво връщате и защо и отивате в офис на Спиди заедно с листа за връщане и готова.Ако сте го загубили в поръчката ви трябва да има товарителница за връщане, тази поръчка в профила ви във Уайкики.

Ако сте с Еконт, заявявате връщане в сайта и би трябвало куриер да я вземе от адреса ви.

Общи условия

Активация на акаунт