Пазарът на недвижими имоти в България, какво се случва реално - тема 65

• 42 576
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Странно защо Джон в САЩ има повече от две деца, а Юрген често няма и едно. В Германия белите имат толкова потресаващо ниска раждаемост, че дори по-тъмните едвам наваксват. Хасан независимо кое поколение е ще има макар и малко повече деца от Юрген, второ негрите и арабите от първо поколение се грижат за прираста на новите немци. Аз познавам иракчанин с 6 деца живеещ в голям апартамент (социал) намиращ се на хубаво място и разбира се неработещ. Казва, че е много добре и е отговорен за прираста на германското население. Възнамерява да има поне още едно дете.

# 451
Много филми гледате:

"Нивата на раждаемост в Съединените американски щати са се понижили до историческо дъно през 2020 г., показват данните на статистиката, цитирани от CNBC.

Това е шестата поредна година, в която страната отчита спад в броя на ражданията. Той е най-ниският от 1979 година насам.

Според Националния център за медицинска статистика в САЩ раждаемостта вече е толкова ниска, че не осигурява т. нар. коефициент на заместване. Това означава, че в страната умират повече хора, отколкото се раждат."

Данни от световната банка:

САЩ

Германия

# 452
Според доклад на ООН се очаква  населението на САЩ от 329 милиона през 2019 г ще стане 379 милиона  през 2050-та и ще достигне 434 милиона през 2100. Явно и там по това време няма да има бяло население. За изчезване на другите раси обаче няма смисъл да се притесняваме. Негрите от 220 милиона преди 50 години в момента са 1.3 милиарда и ще станат 2.3 милиарда след само двайсетина години. Китайци, японци, корейци, индийци и т.н. също няма изгледи да се затрият. Интересно е какво ще стане с цените на имотите когато повечето райони в САЩ и Европа  се населят с новите жители.

# 453
Аз пък познавам туркиня, единствено дете. Родителите й чистели къщи през 80те вГермания. Тя е учителка, женена за западноевропеец. Какво значи това. Нищо. Всичко има. Много араби въртят и дребен бизнес, и в България ги има и ще се увеличават. В коя друга държава има джамии от стотици години? Какво ви бърка Хасан или Мохамед. В далечен план,(100+ г) хората населяващи сега Европа ще са претопени, та какво Г-н Гупта, Мохамуд или прочие правят сега е безсмислено да се обсъжда.

# 454
В тая тема всички ли са расисти?

# 455
Нищо няма да стане с цените на имотите.
Бели, жълти, черни имат еднаква необходимост да живеят някъде.
Празни имоти няма да останат.

# 456
Не си расист, но не отдаваш имотите си на роми и съм сигурен, че не живееш сред такива. Явно може да не си расист, но да не ти е приятно да живееш сред хора с различно мислене от твоето. Аз лично съм виждал какво се случва с цените на имотите в сграда и квартал, в който емигрантите от Африка започват да се увеличават. За Германия говоря. Даже това е един от начините да се правят пари. В Германия има много сгради притежавани от частни лица или корпорации. Когато в даден район започнат да се настаняват повечко роми, негри и араби белите започват да се изнасят. Това е по-лесно когато си под наем. На собственика на сградата му е все по-трудно да намира наематели склонни да плащат предишните наеми. Така решава да се отърве от дадената сграда и продава на ниска цена. За някой българин обаче мигрантите не са проблем (знам за пловдивчанин купил над 25 сгради в Германия). Купува сградата и сключва договор със социал. При социала сумите, които взима не са супер високи, но и цената, на която е придобил сградата е ниска и сметката се връзва. Няма смисъл да казвам колко са “доволни” наемателите на съседните сгради от новите си съседи. Припомням, че някои техни културни особености са непонятни за нас. Така с времето цели квартали в някои западноевропейски градове стават неприятни за живот зони.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 17:18 от Мъфин

# 457

Jedi, що пък расизъм? Хората населяващи Европа сега, не искат деца, т.е. няма как да се поддържа прираст в тази категория население.

Има имиграционни процеси, в допълнение, та какво? Приемам че вероятността други етнически групи да ги заместят е голяма. Нямам против никого, познавам хора от всякакви националности, в пъти повече отколкото българи.

# 458
В САЩ бялото население се увеличава,но чернокожите се увеличават с мъничко повече,с тенденция да намалява и тяхната раждаемост.

Днес в България ромското и турското малцинство са по-малобройни откогато и да било в историята на България след Освобождението.

Напълнили са ви главите с пропагандни лъжи.

# 459
Защото са с бг паспорти в Германия. Я ги преброй лятото.
Иначе района на централен пазар доста се е преобразил . Някои май не се понасят изобщо с други и българите нямат общо.

# 460
Може да си отговорите какво става с цените като погледнете край центъра, но около Мария Луиза. Надолу, нежелан район. А тея много обичат да се настанявят по центъра или около него. Кацат и насират. Това в цената, която бялата раса трябвя да плати, за да може белия елит да остане на власт и да забогатява още повече.

# 461
Точно този район ми се вижда доста по-спретнат от преди, когато беше владение на едно малцинство . Сега са изцяло други, явно не предат с предните, но района е според мен в доста по-приличен вид.

# 462
Точно този район ми се вижда доста по-спретнат от преди, когато беше владение на едно малцинство . Сега са изцяло други, явно не предат с предните, но района е според мен в доста по-приличен вид.
Не предат с предните, но не предат и с българите. Като цяло някои араби са с много различно от нас възпитание (по-скоро липства такова). Ходят с ножове, бият и ръгат. Обикновено (почти винаги) са по няколко души. Тук в Испания на два пъти попадах на сбивания и в двата случая арабите най-нагло нападнаха белите. Като манталитет приличат на нашите цигани, но малко по-малко от циганите зачитат живота на другите. Разбира се не всички араби са такива. Някои са свестни и възпитани, но понеже са много и явно някои от тях идват от диви места, в които човешкият живот не струва нищо са много опасни. Ето какво са направили “нашите” арабели в района на 18-то училище и Пиротска:
‘“„Това, което ми е известно до момента, е, че след размяна на реплики се започва нападение. Двама от нападателите са бежанци, а третият – български гражданин. Нападат сина ми и негови приятели. Това става пред магазин до училището. След спречкването се разделят. През това време тримата нападатели се връщат до магазина, единият прескача бара и взима нож“, разказа бащата Иво Вълков.

Собственикът на магазина се е опитал да вземе ножа, но не е успял. След това тримата започват да гонят компанията на сина на Вълков.

„Догонват ги и започва ръкомахане с ножа по всички. Някои се разбягват, но синът ми и още един негов приятел не успяват. Наръган е в гърдите и корема. Тук вече е неописуема жестокост. Третият нападател – българинът, по информация се оказа, че е Ахмад Алгафари, племенник на Нидал Алгафари. Това са данните на очевидци“, разказа още бащата.
„По моя информация той не е държал ножа, но може би е бил най-агресивният. След нанесения побой синът ми е намушкан в гърдите и отстрани в корема. Ахмад Алгафари вижда къде му е раната и започва да го удря с юмруци там, без да спира. Това са разказите на свидетели, които са дали показания“”

# 463
Аз расизъм не видях в темата. Само някакви далечни анализи. Аз лично имам възможността да работя с норвежец с нигерийски произход. За добро и лошо. На моменти се чудя дали не беше по-добре да си е с африканския манталитет. Това в кръга на а шегата, толкова е принципен.

# 464
Здравейте, може ли един офтопик въпрос: има ли банка да дава ипотека на Акт 14?
Понеже тук някой беше писал преди, че вече ги дават на Акт 15, а скоро и на Акт 16 ще преминат?
Благодаря ви, пишете ми ако знаете конкретно

Общи условия

Активация на акаунт