На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 761
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Момичета,

Имам от кувертюрите от пике от English home и ги ползвам лятото като завивка.
Тънки са и удобни, но много бързо се замърляха и станаха на топченца. 100% памук. Даже според мен са по-подходящи за леко чаршафче, отколкото за кувертюра. Просто тънки ми идват.
Иначе в Ikea има подобни, доста по-качествени. Според мен, разбира се.

https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/bedspreads/

# 391
  • Mostly in my mind
Към днешна дата няма изискване за зелен сертификат. Не се изискват и маски

# 392
Привет!
Някой купувал ли е заместител на цикатридина?
За петъчно настроение!

# 393
  • Варна
Привет!
Скрит текст:
За петъчно настроение!
Ако питате за свещички
Скрит текст:

# 394
Преди месеци помня, че имаше някакви големи такси към картите на ДСК, как стоят сега нещата? В брой или с карта е по- изгодно?

# 395
Здравейте,
Искам да попитам дали петъчният пазар работи? Според позната всичко било разкопано към него. А ние имаме желание да отидем другия петък.

# 396
  • Пловдив
Момичета, как стои въпросът с граничното преминаване на  децата под 18 г? Питам, защото ще пътуваме скоро, синът ми си има паспорт, но позната твърди, че децата с лични карти минават, вярно ли е? Останала съм с идеята, че лица под 18 години са задължително с паспорт, но може и моя грешка да е, не намерих категорично инфо по въпроса.

# 397
Здравейте,
Искам да попитам дали петъчният пазар работи? Според позната всичко било разкопано към него. А ние имаме желание да отидем другия петък.

Работи си пазарът. Ремонтите нямат връзка с него, но не са приключили.

# 398
Привет!

Търся спрей или маз.

# 399
Момичета, как стои въпросът с граничното преминаване на  децата под 18 г? Питам, защото ще пътуваме скоро, синът ми си има паспорт, но позната твърди, че децата с лични карти минават, вярно ли е? Останала съм с идеята, че лица под 18 години са задължително с паспорт, но може и моя грешка да е, не намерих категорично инфо по въпроса.

Под 18 г. задължително с паспорт и даже заверено пълномощно ако не е с двамата родители.

# 400
  • Бургас
Ако не ми стигнат лирите,ще ми приемат ли карта на Уникредит на каса в Мигрос? Че доста неща си харесах в брошурата и не знам ...

# 401
  • Пловдив
Конкретно за Мигрос не зная, но съм плащала спокойно в Турция с карта на Уникредит.
Не виждам защо за Мигрос да не стане.

# 402
Ако не ми стигнат лирите,ще ми приемат ли карта на Уникредит на каса в Мигрос? Че доста неща си харесах в брошурата и не знам ...
А каква е причината да не ви приемат? В Турция навсякъде, с изключение на пазарите, плащам само с карта.

# 403
  • Бургас
Не съм плащала до сега, не бях сигурна, а има време до пътуването и мога да обърна още пари. Някой да знае дали е изгоден курса или се гледа в деня как върви.Не съм запозната с тези неща и ми е интересно. Извинявайте, ако досаждам!

# 404
  • Пловдив
При плащане с карта е най-изгоден курса на конвертиране.
И на Капалъ Чарши в Истанбул много търговци имаха терминали за плащане с карта.

Общи условия

Активация на акаунт