На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 438
  • 750
  •   2
Отговори
# 645
Здравейте, някой случайно да знае дали в Одрин се намира нурофен за бебета и какво му е наименованието?

# 646
  • Стара Загора

Бяхме до Тач, бяха се изсипали два софийски автобуса с лелки в пред пенсиона и пенсиона възраст... Умряхме от срам, то не бяха крясъци, отваряне на пакети, крещене по персонала. Чак по микрофона ги молиха да се кротнат. Имаше добри намаления, успях да си взема още няколко топа намален плат.
На Авантаж за нас нямаше нищо интересно.
Къде е този Тач и какви платове продават. Отдавна търсим платове и кинкалерии в Одрин, но не намираме.

Този Тач е в Чорлу.

# 647
  • Където морето целува небето...
Здравейте! Включвам се с едно питане. Налага ми се закупуване на инжекции Остенил плюс. Аналог в Турция е Adant. Може ли контакти на аптека, в която да поръчам и да разбера разбера каква е цената?
Ostenil има в Турция. На този сайт можете да търсите лекарства и да видите цените:
https://ilacabak.com/

Остенил Плюс не излиза в сайта, а само Остенил. НО, има и Остенил Плюс.
Последно преди две седмици купувахме от Лозенград с поръчка по Вайбър. Цена 1135 лири.

# 648
Здравейте, имате ли впечатление вече дали има еклери в Ondo?
Има. В сряда купихме 500 гр. Струвала 100 лири

# 649
  • Варна
Тук се намира Тач. Ако не се вижда картата затворете голямата снимка.

https://url24.top/zMQrZ

# 650
Здравейте, някой случайно да знае дали в Одрин се намира нурофен за бебета и какво му е наименованието?
В аптеката ми продадоха това, но не зная в каква доза се пие. Според аптекаря, който не знаеше нито български, нито английски, за "олл бебек и дете" става
Скрит текст:

# 651
  • София
Ние го ползваме този продукт Dolven и съм супер доволна. Давам по 5 мл. Изписаха го на малкия (3.5г.) след операцията направена в Истанбул. Даже ми връчиха една опаковка за изпроводяк Simple Smile

# 652
  • Plovdiv, Bulgaria
Моля препоръчайте ми таблетки/спрей за гърло за дете 8г. и възрастни. Благодаря предварително. Тук са много скъпи.
MAJEZIK на спрей,върши чудеса. Но не съм сигурна дали е подходящ за дете,тъй като съм го взимала за нас.
Бях взимала и още едно също ефикасно,но никакъв спомен за име. Когато ги купувах си бях направила списък за лекарствата от темата, та дано някой се сети
Дали Вие или някой друг може да сподели списък с лекарства?

# 653
Ние го ползваме този продукт Dolven и съм супер доволна. Давам по 5 мл. Изписаха го на малкия (3.5г.) след операцията направена в Истанбул. Даже ми връчиха една опаковка за изпроводяк Simple Smile
Знаете ли тази доза от колко до колко месеца/години е и на колко време може да се дава?

# 654
Знаете ли тази доза от колко до колко месеца/години е и на колко време може да се дава?
Ето листовката

# 655
Ирен, благодаря.
 Ако някой знае турски език ще съм благодарна на точен превод, защото не виждам разлика между 6м и 1 г и 1г и 2 г.

# 656
Ирен, благодаря.
 Ако някой знае турски език ще съм благодарна на точен превод, защото не виждам разлика между 6м и 1 г и 1г и 2 г.
Ето от листовката на Нурофен в зависимост от килограмите : Кърмачета 3- 6 месеца,
тегло повече от 5 kg: 5-7,6 50 mg (2,5 ml) до 3 пъти дневно за 24 часа.
Кърмачета от 6-12 месеца: 7,7-9 50 mg (2,5 ml) до 3 – 4 пъти дневно за 24 часа
Деца на 1-3 години: 10-16 100 mg (5 ml) до 3 пъти дневно за 24 часа
Деца на 4-6 години: 17-20 150 mg (5 ml+2.5 ml) до 3 пъти дневно за 24 часа
Деца на 7-9 години: 21-30 200 mg (2x5 ml) до 3 пъти за 24 часа
Деца 10 –12 години: 31-40 300 mg (3x5 ml) до 3 пъти за 24 часа.
Долвен е 100мг в 5мл. Смятай си по кг на детето.

# 657
Ирен, благодаря.

# 658
Да знаете къде има складове/магазини за продажба на пчеларски инвентар?

# 659
Здравейте! Къде мога да намеря в Одрин калъфи за тези столове! .  Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт