Майски бебета - 2023

• 48 799
  • 772
  •   1
Отговори
# 525
Мили мами, аз оздравях, надявам се че и вие сте добре ! Остана само гаденето, отпадналостта, повръщането и трудното хранене. 😆😆
Искаха да ме вкарат няколко дни на системи, но успях да се стабилизирам. Съответно не ходя на работа,няма и да продължа, тъй като работата ми е опасна за бременността. Седя си вкъщи, трудно мие да излизам, защото постоянно ми прималява и ми излизат звездички... В повечето време си лежа и... Ми е много скука. 😔 Почти нищо не върша у дома, а най-неприятното е, че трудно полагам грижи за дъщеря ми. Добре че вече е по-голяма и се справя супер и ме разбира. 💗 Ако има мами, които се чувстват като мен, може да си пишем... И дори да се срещнем в ден, в който се чувстваме по-добре, да се разнообразим. Аз съм от София.
Пишете ми. Гушки на всички 🤗

# 526
Мами продължават ли още от времето на време леките болки ниско долу в корема почвам 11 седмица

# 527
Аз съм 11+2г.с. и все още имам болки ниско долу от време на време. При мен проблемът е, че ако повървя 10-15 мин или ако стоя права започват зверски болки в кръста. Говорих с аг, каза че не е мн добре и пия но шпа, но много ме притесняват тези болки, защото като ме заболи може да боли и 2 часа. Някой има ли подобни оплаквания?

# 528
Аз съм 11+2г.с. и все още имам болки ниско долу от време на време. При мен проблемът е, че ако повървя 10-15 мин или ако стоя права започват зверски болки в кръста. Говорих с аг, каза че не е мн добре и пия но шпа, но много ме притесняват тези болки, защото като ме заболи може да боли и 2 часа. Някой има ли подобни оплаквания?
Аз съм по същия начин днеска малко повече се натовари и сега ме наболява малко

# 529
Мен ми казаха че болките в кръста са от хормоните, ама при мен са по-скоро постоянни, но не твърде силни. Но пък ме болят и всички мускули все едно съм работила на полето, а не дремала на дивана.. Също съм с гадене и лакомия по въглехидрати, което в моя случай е мн зле защото съм с пред-диабет..
Иначе нямам стрии от първата бременност, та и сега ползвам същото олио, на Веледа

# 530
Като чета, май само аз съм с най-странното гадене, ако изобщо е гадене ... Не ми се гади от храна,  случва се след храна. Просто искам да си изкарам всички вътрешности.. Незнам дали е от бременността или нещо с хран. система . Кръста и мен ме боли когато се натоваря ,но е тъпа лека болка и може да продължи , но не пия нищо.

# 531
Като чета, май само аз съм с най-странното гадене, ако изобщо е гадене ... Не ми се гади от храна,  случва се след храна. Просто искам да си изкарам всички вътрешности.. Незнам дали е от бременността или нещо с хран. система . Кръста и мен ме боли когато се натоваря ,но е тъпа лека болка и може да продължи , но не пия нищо.
На мен от вода много ми се повдига

# 532
Момичета, оглеждате ли се за дрехи за бременни вече (и по-точно панталони). Аз съм 12г.с.+3 и засега съм си купила едни обикновено дънки, но с 2 размера по-големи от обичайния. Но почвам да се замислям за някой друг клин/панталон за бременни. При вас как е положението?

# 533
Момичета, оглеждате ли се за дрехи за бременни вече (и по-точно панталони). Аз съм 12г.с.+3 и засега съм си купила едни обикновено дънки, но с 2 размера по-големи от обичайния. Но почвам да се замислям за някой друг клин/панталон за бременни. При вас как е положението?
Аз още влизам в нормалните, но имам от миналата бременност два чифта дънки за бременни които са супер удобни и един клин. Чак ми липсваха, много е приятно зимата с мнооого дълбоките дънки за бременни

# 534
Аз съм общо взето само в клинове, защото още от инвитрото се подух в началото. Приятелка ми даде клин за бременни от HM и е страшно удобен. Мисля да взема още един по-нататък, защото засега нормалните ми ми вършат работа.

# 535
Нося си от миналата ми бременност, която беше преди година Simple Smile
Когато съм бременна ми е много важно да ми е удобно, не мога да търпя някакви стегнати дрехи по мен и го карам по небрежно

# 536
Момичета, как сте? Има ли някоя от вас, която да страда освен от ужасното гадене, умора, чувство, че си болен и от главоболие. В 11 г.с и от вчера ми се появи ужасно главоболие, не се повлиява от парацетамол и в комбинация с непрестанното годене не мога да стана от леглото. Как се справяте с това ако има с такива симптоми? Да вметна, че всички кръвни изследвания са ми в норма и кръвното ми е ниско!

# 537
Здравейте момичета. Бременна съм в 11г.с и преди месец бях на д-р Начев-ендокринолог(София) за намаляване на тсх, защото беше леко високо 3,94 тогава. Изписа ми л-тироксин за сваляне и пускане на тсх и фт4 след 30 дни, за да видим дали е правилната доза. Днес пуснах и съм го смъкнала до 0.76, съответно звъня, за да ми каже дали да намаля дозата или да продължавам същата, той едва ли не ми се скара, че съм му звъняла, а не съм отишла на преглед пак при него като все си мисля, че може и по телефона да каже как да процедирам оттук нататък. Аз през месец, ако ходя да оставям по 50-100лв, само за да ми види излседванията, къде
ще му излезне края.. Ще ходя при друг еднокиронолог, защото отношението му не ми хареса много. Имали ли сте подобна ситуация, или ако сте пили л-тироксин за сваляне как сте коригирали дозата спрямо това което написах по-горе? Благодаря предварително! Simple Smile

# 538
Момичета, как сте? Има ли някоя от вас, която да страда освен от ужасното гадене, умора, чувство, че си болен и от главоболие. В 11 г.с и от вчера ми се появи ужасно главоболие, не се повлиява от парацетамол и в комбинация с непрестанното годене не мога да стана от леглото. Как се справяте с това ако има с такива симптоми? Да вметна, че всички кръвни изследвания са ми в норма и кръвното ми е ниско!

Мен почти всеки ден ме боли главата. Имах 3 дни пауза и днес пак ме заболя... Sad Меря си кръвното - ниско е, но моето по принцип си е ниско, не разбирам защо сега така ми се отразява Sad

# 539

Мен почти всеки ден ме боли главата. Имах 3 дни пауза и днес пак ме заболя... Sad Меря си кръвното - ниско е, но моето по принцип си е ниско, не разбирам защо сега така ми се отразява Sad
И аз страдам от главоболие.  Нищо не пия. Търпя си го. Четох, че е симптоми за тези седмици 11-12 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт