Майски бебета - 2023

• 48 724
  • 772
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен! На 35 с едно детенце на 7 г. Днес ми е 3ти ден закъснение, 2 положителни теста. Главоболието е това, което ме мъчи и свързвам с идване на цикъла. Но се надявам сега да не е свързано с това.
Според вас много ли е късно при +тест от 16.09 да отида на лекар чак на 14.10?

Здравей и честито, пожелавам ти леко бременеене. 😊
Аз съм с 6 дни закъснение и днес звъннах на гинеколог да попитам за час и дали не е рано. Имам записан час за този четвъртък.
Бих те посъветвала да се обадиш и да попиташ, след като имаш положителни тестове.

# 106

Аз съм с 6 дни закъснение и днес звъннах на гинеколог да попитам за час и дали не е рано. Имам записан час за този четвъртък.
Бих те посъветвала да се обадиш и да попиташ, след като имаш положителни тестове.

Ще ускоря прегледа. Работата ми е доста напрегната и няма да устоя дълго, ако не се чувствам добре. И с лекар по ЗК не съм подготвена /за болничен, ако се наложи/ Сега само да се молим да минат началните рискови месеци Flowers Four Leaf Clover

# 107
Момичета, как се борите с гаденето, някой бабин метод?Аз днес съм много зле от сутринта (в началото на 7ма седмица по калкулатор)...

# 108

Ще ускоря прегледа. Работата ми е доста напрегната и няма да устоя дълго, ако не се чувствам добре. И с лекар по ЗК не съм подготвена /за болничен, ако се наложи/ Сега само да се молим да минат началните рискови месеци Flowers Four Leaf Clover

Всичко ще мине нормално, важно е да не го мислим много и да сме спокойни. Относно работата, ако можеш да използваш болничен и да почиваш по-често би било добре след като е напрегната.

Относно гаденето аз нямам, чак се притеснявам че нямам такъв симптом. Иначе вчера четох в едно списание, че някои жени се борят с вода и лимон, оказвало положителен ефект.

# 109
Момичета, как се борите с гаденето, някой бабин метод?Аз днес съм много зле от сутринта (в началото на 7ма седмица по калкулатор)...

И аз имам гадене в 6гс съм,лежа повече, нямам апетит и ми става зле от повечето храни и миризми.Казват,че вода с лимон помага ,не съм пробвала още.Аз работя от вкъщи и това поне ме улеснява ..хем не мисля цял ден за глупости,хем мога и да лежа

# 110
На мен личната лекарка ми каза за едни таблетки, напълно безвредни са, изписват ги на бременни жени против гадене.

Не знам дали мога да пиша името на лекарство тук,  ще сложа @ между буквите. Потърсете го, може и плацибо да е, но ме облекчава.

Лекарството се казва : E@mil, като мъжкото име 😁

# 111
Здравейте! Утре съм на преглед и се чудя какви въпроси да задам. Приятеснявам се да не забравя нещо важно. Ще съм благодарна, ако ме подсетите нещо🙂

# 112
Hug
Здравейте! Утре съм на преглед и се чудя какви въпроси да задам. Приятеснявам се да не забравя нещо важно. Ще съм благодарна, ако ме подсетите нещо🙂

Аз лично също винаги подготвям много въпроси и, като отида на преглед, си глътвам граматиката, така че ми е познато забравянето от притеснение - като изляза от кабинета и магически се сещам за всичко. Аз лично съм 0 отрицателна и специално я питах за кръвната група и дали не трябва да се пуснат антитела, въпреки че ми е първа бременност. Също важно е да я питаш за микробиология и ПКК, другите неща са симптомите, които имаш ти - как съответно да ги облекчиш и какви медикаменти е позволено да се пият. Моята лекарка разрешава Но Шпа за спазми и болки ниско долу до 3 пъти на ден по 1 таблетка. Ако имаш котка, може да я питаш за токсоплазмоза изследвания. Аз я питам и за различните симптоми и дали са нормални за седмицата, в общи линии не се сещам друго. Съветът ми е да си запишеш - колкото и да е смешно, аз вече така правя, защото с развитието на седмиците симптомите са различни, нови се появяват, други преминават и тн. Последния път я попитах и за главоболието и дали, ако стане нетърпимо, мога да пия медикамент - разреши Парацетамол в редки случаи. Стискам палци всичко да е наред и прегледът да мине леко и чудесно! Поздрави на всички и леко бременеене, момичета! Hug

# 113
Аз също имам питане, успяхте ли да спрете консумирането на кафето?

# 114

Аз не съм спряла кафето, но от него пулса ми се ускорява, имам сърцебиене и съм рвшила да мина на безкофеиново.

# 115
С първата бременност си пиех по едно кафенце сутрин. Сега също нямам намерение да го спирам, въпреки че с това гадене може и това да се случи.

# 116
На мен просто спря да ми се пие кафе. Като  цяло нямам апетит.

# 117
И аз си пия по едно кафенце на ден, иначе имам много силно главоболие. Иначе и на мен ми влияе на пулса и от време на време го сменям с безкофеиново. За главоболие парацетомол, за болките ниско- но шпа, само това ми дават и на мен.

# 118
На мен просто спря да ми се пие кафе. Като  цяло нямам апетит.

И на мен отскоро спря са ми се пие кафе..става ли лошо от повечето храни.Мога да ям само супи,тестени неща и плодове..

# 119
  • София
Пиех по три на ден, сега пия по едно, а останалите замествам с Нескуик.

Общи условия

Активация на акаунт