Майски бебета - 2023

• 48 844
  • 772
  •   1
Отговори
# 165
Аз чакам само половин за закуска,  май ще трябва да сменя схемата и да го пия в просъница, защото сутирин съм доста гладна.
Аз бях на 50 еутирокс, вдигнаха ми го на 75. И след 30дни пак да пусна изследване. Тсх-то ми е 2 в момента, трябва да го сваля под 1.5 да е..

Пия го сутрин и чакам само час за закуската и след нея приемам B9, B12. Не чакам 4часа, резултатите са ми хубави, значи действа 🤪.
Иначе да, имам си сърцебиене, доста е неприятно, ама вече не му обръщам внимание

# 166
Аз чакам само половин за закуска,  май ще трябва да сменя схемата и да го пия в просъница, защото сутирин съм доста гладна.
Аз бях на 50 еутирокс, вдигнаха ми го на 75. И след 30дни пак да пусна изследване. Тсх-то ми е 2 в момента, трябва да го сваля под 1.5 да е..

Пия го сутрин и чакам само час за закуската и след нея приемам B9, B12. Не чакам 4часа, резултатите са ми хубави, значи действа 🤪.
Иначе да, имам си сърцебиене, доста е неприятно, ама вече не му обръщам внимание

Понякога нямам време да чакам, ако съм на работа и чакам 30мин и аз, но се опитвам на час, ако има възможност. Доста хора пият еутирокс преди лягане, ако имаш 4ч след вечерята също е опция

# 167
Здравейте, момичета. Знаете ли дали е нормално да изчезват някои симптоми - например леко болезнените гърди от самото начало вече са ми абсолютно нормални. В 7с съм и следващият ми преглед е на 30.09 и се чудя дали да живея спокойно до тогава.
А също да ви питам - кога бихте казали на родителите си например?

# 168
Мили момичета, които нямате симптоми бъдете спокойни всичко ще е наред. Наскоро една приятелка си роди страхотно момиченце и нямаше никакви симптоми почти. Това си е късмет. Аз имам гадене, храносмилателната ми система се чуди какво да прави😁, постоянно съм уморена, болезнени гърди. Понякога се чудя дали ще мога да отида на работа, че още не съм им казала и не мога да отсъствам така лесно. Пожелавам ви лек първи трисеместър и лека бременност!

# 169
Здравейте, момичета. Знаете ли дали е нормално да изчезват някои симптоми - например леко болезнените гърди от самото начало вече са ми абсолютно нормални. В 7с съм и следващият ми преглед е на 30.09 и се чудя дали да живея спокойно до тогава.
А също да ви питам - кога бихте казали на родителите си например?

Аз мисля да споделя към 3тия месец живот и здраве, това е много дълго чакана бременност след ин витро процедури и години чакане. Искам да са малко по-напреднали нещата за да им съобщим щастливата новина.

# 170
Здравейте на всички!
Виждам, че за сърцебиене се говори, ендокринология също.
Днес бях на годишен профилактичен медицински преглед. Аз винаги съм била с висок пулс и днес като минах и ми казаха също да мина през ендокринолог за всеки случай + изследвания за щитовидната жлеза.
Не съм запазвала час още, но сега като видях, че не съм единствената, ще взема да разуча из Варна къде да отида Blush
Успех на всички и да кажете как е минало! Heart

# 171
Здравейте на всички!
Виждам, че за сърцебиене се говори, ендокринология също.
Днес бях на годишен профилактичен медицински преглед. Аз винаги съм била с висок пулс и днес като минах и ми казаха също да мина през ендокринолог за всеки случай + изследвания за щитовидната жлеза.
Не съм запазвала час още, но сега като видях, че не съм единствената, ще взема да разуча из Варна къде да отида Blush
Успех на всички и да кажете как е минало! Heart

Нямах представа, че пулсът се повишава от щитовидната.. Мислех, че е от бременността. Иначе и моят понеже го меря с часовника ми, виждам, че последно време отива 90-100 и над понякога, което определено не е както е бил преди.

# 172
Момичета колко опасна е температурата по време на бременност? За сега еднократно вдигнах 37.7, но съм силно притеснена как се отразява 😕
Atacama, как си? Имаш ли температура?

# 173
Здравейте, момичета. Аз съм от тези, които още не са били на преглед. Закъснението ми е от 16.09. Чакам си в тих страх прегледа за 04.10.
Моля да споделите как усещате корема си? При мен днес си е мек и наред с това, че нямам симптоми, почнаха едни лоши мисли..

# 174
Здравейте, прекрасни дами! Присъединявам се към вас Simple Smile разбрах, че съм бременна на 18.09 (първи ден от закъснение). Очаквам второ дете (имам дъщеричка на 4 години) и съм на почти 36г. Според изчисления на една апликация, която започнах да използвам, терминът ми е 27.05.2023. Предния път родих със секцио заради прееклампсия, да видим този път как ще се стекат обстоятелствата.

Засега симптомите ми са по-бързо уморяване, леко прилошаване от време на време и понякога по-засилена тревожност. По принцип си имам паник атаки и вероятно заради всички хормони и промени в тялото са се активирали. Но не се напрягам излишно. Знам, че е въпрос на време да се успокоят. Вие имате ли подобни оплаквания?

Впрочем, доста дълго се навивах за второ дете. Знаете, колкото е хубаво, толкова е и трудно. А и първите месеци след раждането не бяха лесни - имах много тревожни пристъпи, не исках да оставам сама с бебето вкъщи, лека следродилна депресия си ме налегна… Но ето, че се реших. Защото знам, че всичко си е заслужавало.

На 04.10 съм на първи преглед. Отново ще се следя при д-р Кълвачева във Вита (София). Много съм доволна от нея.

Пожелавам на всички лека бременност ❤

# 175
Вече съм добре, само лека хрема ме мъчи,  но добре, че вдигнах температура еднократно🙂

Момичета колко опасна е температурата по време на бременност? За сега еднократно вдигнах 37.7, но съм силно притеснена как се отразява 😕

# 176
Дано е било само от бременността, а не настинка😊😌
Вече съм добре, само лека хрема ме мъчи,  но добре, че вдигнах температура еднократно🙂

# 177
Вече съм добре, само лека хрема ме мъчи,  но добре, че вдигнах температура еднократно🙂

Щом нямаш темп, всичко ще е наред. Над 38 градуса е опасно.  Чувала съм за Биозин, че помага на имунната система, дано не ни се налага! 🙏

# 178

Аз от около година съм на терапия за сваляне на ТСХ. Дълго време се събуждах посред нощ, за да пия еутирокс като спазвам 4 часа отстояние. Разгеле ми предложиха алтернатива - течен сироп Аку-Тирокс - приемаш и след 15 мин си ОК да ядеш и пиеш кафе. Вече 4ти месец съм така и си поддържам 1.5 ТСХ.

О да, и съм бременна GrinningBlush Ура! След близо две години неуспешни опити имахме одобрени документи и записан час за стартиране на ин-витро процедура в средата на септември, но в края на август цикълът ми така и не дойде Heart

# 179
Звучи приказно, честито!
За сиропа трябва да се боря с ендокринолога...
[/b]

Аз от около година съм на терапия за сваляне на ТСХ. Дълго време се събуждах посред нощ, за да пия еутирокс като спазвам 4 часа отстояние. Разгеле ми предложиха алтернатива - течен сироп Аку-Тирокс - приемаш и след 15 мин си ОК да ядеш и пиеш кафе. Вече 4ти месец съм така и си поддържам 1.5 ТСХ.

О да, и съм бременна GrinningBlush Ура! След близо две години неуспешни опити имахме одобрени документи и записан час за стартиране на ин-витро процедура в средата на септември, но в края на август цикълът ми така и не дойде Heart

Общи условия

Активация на акаунт