Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на бременността и какви притеснения споделят жените във форумите?
Какви са преживяванията на жените, които споделят опита си с бременността?
Какви практически съвети и препоръки се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на бременността и какви притеснения споделят жените във форумите?
Жените съобщават за различни симптоми на бременност като предменструални болки, болки в яйчниците, гадене, умора, подути и болезнени гърди, замаяност и дори леко кървене. Те също така изразяват притеснения относно резултатите от тестовете, предстоящите прегледи, избора на лекар и как да съобщят новината на близките си за бременността.
-
Какви са преживяванията на жените, които споделят опита си с бременността?
-
Какви практически съвети и препоръки се споделят във форума?
-
Какви са обичайните симптоми на бременността през първите седмици?
-
Какви въпроси трябва да зададете по време на първия преглед при бременност?
Аз раждах нормално, много приятни спомени имам от раждането. Както и да е, това минава и заминава. По принцип и аз се усещам, че трябва да съм малко по-позитивна, че нещо хубаво се случва в крайна сметка, но пък, ако на някой му се мрънка...нека! Не харесвам нещата да се предствят като един розов балон, защото хората започват да се обвиняват, че едва ли не само те изпитват страхове и несигурност. Виж тази и онази как се държи уверено и спокойно, а всъщност това е една фалшива маска за пред хората. Нека поне тук сме си ние и всеки да се чувства спокойно да споделя всяка една радост и тревога.
От няколко дни ме мъчи безсъние и се чудя дали не е от това. Уж се успокоих, нямам тревожни мисли...хормони ли са, какво е...Още ми е рано да будувам по цели нощи