Майски бебета - 2023

• 49 060
  • 772
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте и от мен! В 6+1 съм и искам да ви питам, вие в коя седмица отидохте на преглед за първи път?
Имам дете на 2.6г. и тогава отидох след 8 г.с.

Здравей! В момента съм в същата г.с., като теб. Също имам дете, но в 1 клас и не по- малко нерви късам по него. Във вторник съм на първи преглед. Очаквам го със страх, защото преди 2г. след толкова дни закъснение, две черти, положителе кръвен тест, не се видя, каквото очаквах на прегледа и малко след това ми дойде. Сега нямам никакви симптоми, освен раздразнителност и главоболие, които имам преди цикъл, което много ме тревожи. При теб какви точно симптоми забелязваш?

# 256
Здравейте, момичета. Имам въпрос - в 12с първо да отида на първи преглед при проследяващия и след това на ФМ или първо на ФМ и след това с резултатите при него? Чудя се как да запиша часовете. Знам, че се говореше нещо за покриване на фетални морфологии, но не знам дали го приеха, имате ли информация и за това?

# 257
Уф,много неприятно.
Имах болки в зърната(все още кърмя и при дърпане ме боли, а не се е случвало от доста време).
Също запек(а съм с редовен стомах).
Иначе други, които не ги отчитам особено - завишен апетит, съответно коремчето в сравнение с първия път върви  доста по-бързо напред(но това е и заради запека), понаболяват ме яйчниците като пред цикъл. И липса на менструация,  разбира се.
И нищо друго, въобще не се усещам позабременяла.

Стискам палци този път всичко да е наред!

Здравейте и от мен! В 6+1 съм и искам да ви питам, вие в коя седмица отидохте на преглед за първи път?
Имам дете на 2.6г. и тогава отидох след 8 г.с.

Здравей! В момента съм в същата г.с., като теб. Също имам дете, но в 1 клас и не по- малко нерви късам по него. Във вторник съм на първи преглед. Очаквам го със страх, защото преди 2г. след толкова дни закъснение, две черти, положителе кръвен тест, не се видя, каквото очаквах на прегледа и малко след това ми дойде. Сега нямам никакви симптоми, освен раздразнителност и главоболие, които имам преди цикъл, което много ме тревожи. При теб какви точно симптоми забелязваш?

# 258
Момичета, я кажете как чувствате коремчетата си, моят е ужасно издут сякаш съм в 4 месец, не мога да го глътна дори, имам и страшно много газове. В 6 г.с с толкова издут корем се чувствам много странно, не си спомням как е било с предишните ми бременности, беше доста отдавна 😂😳

# 259
Момичета, я кажете как чувствате коремчетата си, моят е ужасно издут сякаш съм в 4 месец, не мога да го глътна дори, имам и страшно много газове. В 6 г.с с толкова издут корем се чувствам много странно, не си спомням как е било с предишните ми бременности, беше доста отдавна 😂😳
И моя е много издут. Чудя се какво да слагам, умам чувство, че всичко ми е тясно и ме дразни. Мъчи ме запек, газове, отделно сякаш нищо не ми е вкусно. Уж ми се яде, а после като почна и не ми харесва. И тази умора няма край. Днес ревнах и се чудих как ще се справя.Знам, че звучи лигаво ама да се оплача.

# 260
Корема ми е подут и ми се гади на мен от няколко дни постоянно. Отделно си лягам рано и ставам рано, и после цял ден се чувствам уморена и отпаднала. Другото което е странно е че огладнявам бързо, а пък ми е гадно от храната 😆

# 261
Корема ми е подут и ми се гади на мен от няколко дни постоянно. Отделно си лягам рано и ставам рано, и после цял ден се чувствам уморена и отпаднала. Другото което е странно е че огладнявам бързо, а пък ми е гадно от храната 😆

Даа, едно към едно са и моите симптоми. Имам чувството, че се засилват и от някои неща, които взимам като преднизолон и кринон.. Но като цяло явно са нормални усещания от бременността. Като спя засега съм най-добре...

# 262
Да ви се оплача, детето донесе корона от детската. Толкова ми е беше зле вчера - температура, повръщане и умора. Днес ме боли гърлото и не мога да стана от умора. Поне температурата я свалих, че 39 хич не е добре за бебето. Малкият вече е добре, сега удари и мъжа. Много гадно като не може да се пият повечето неща.

# 263
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Здравейте и от мен, на 06.10 съм на преглед, дано да видим сърчице (моето до тогава ще се пръсне) Смятам ако всичко е наред в 9 с да си направя тест Панорама, вие към кой тест сте се насочили? Януари ставам на 41 и за това не мисля да разчитам на стандартните изследвания.
Иначе не се чувствам подута, може би заради кг, спрях Глюкофажа и сега ми е малко зле, вчера рязко ми падна КЗ, на 11.10 съм при ендокриноложката да видим дали ке позволи да го продължа или ще трябва да съм на режим през бременноста.

# 264
Здравейте, следя ви от самото начало и най-накрая се престраших да пиша. На 31г съм и живея в Холандия. На 21.08 правих изследване за проходимост на маточните тръби, защото с мм правихме неуспешни опити почти 2 години. Усетих признаци на бременност още преди закъснение на мц и съответно 3 позитивни теста. Бях вече на 2 прегледа един за установяване на бременността и миналия вторник видяхме пулс ❤️ Вече имам назначени още 4 прегледа един от които е феталната морфология на 01.11.
Имам доста гадене, болки в гърдите, отпадналост, газове, нарушен сън. Проблем е че нямам апетит и ям на сила в повечето случаи и нищо не ми е вкусно дори любимите ми храни.
Пожелавам лека бременност на всички ❤️

# 265
Здравейте🍀
За добавките да пиша и аз пив премама дуо по 1 на ден, само ги започнах дни след като разбрах, че съм бременна, а преди това пиех само фолиева киселина. Отслабнала съм, не мога да се храня пълноценно и смятам, че са ми нужни в момента. Гнус ме е от всичко... дори от водата дето тече от чешмата🙄 Цялата къща ми мирише на грозно, особено като отворя миялната и ми идва да избягам.
Има ли друг такъв случай до такава степен? Говорих с лекарката за генетичните тестове и каза, че ги приветства насочи ме към cellgenetics за Бургас средния пакет е 1300лв.  Моля мамите от Бургас ако имат някаква друга препоръка, информация да споделят.

# 266
  • София
С миризмите и при мен е страшно, като хрътка съм - усещам всичко от голямо разстояние, особено неприятно ми е в градския транспорт, просто се задушавам. Избягвам вече големите тълпи хора ако ми е възможно. Вкъщи вече прането се увеличи доста, тъй като всичко ми мирише......
Момичета преди малко имах някакво по-обилно течение (като бяло, без миризма и цвят), извинявам се за описанието. Нормално ли е? Притесних се да не съм прекалила днес с ходенето, нямах време и да ям достатъчно,
дали всичко е наред според вас? Като цяло съм добре в момента, нямам болки или нещо такова.

Иначе и аз съм малко отслабнала, ям но само правилни неща, никакви вредни храни не ме привличат и сутрин си пия по едно късо кафенце.

# 267
С миризмите и при мен е страшно, като хрътка съм - усещам всичко от голямо разстояние, особено неприятно ми е в градския транспорт, просто се задушавам. Избягвам вече големите тълпи хора ако ми е възможно. Вкъщи вече прането се увеличи доста, тъй като всичко ми мирише......
Момичета преди малко имах някакво по-обилно течение (като бяло, без миризма и цвят), извинявам се за описанието. Нормално ли е? Притесних се да не съм прекалила днес с ходенето, нямах време и да ям достатъчно,
дали всичко е наред според вас? Като цяло съм добре в момента, нямам болки или нещо такова.

Иначе и аз съм малко отслабнала, ям но само правилни неща, никакви вредни храни не ме привличат и сутрин си пия по едно късо кафенце.
Нормално е да имаш по обилно течение по време на цялата бременност, щом няма неприятна миризма и симптоми като парене и сърбеж, всичко е наред. И като чета всички са отслабнали, а аз имам чувството, че пълнея с часове, хем не ям като луда, но пък всичко ми е вкусно 😂😂😂, а след като се нахраня ми става гадно, лошо, започва да ми се гади, но не повръщам.

# 268
И аз да кажа, че е нормално това с бялото течение. На мен ми беше поотшумяло гаденето и сутрешното повръщане, но от няколко дни пак се завърна. Ядат ми се само боклуци общо взето...насила хапвам по някой плод.
Баткото снощи вдигна висока Т, сега остава аз да не прихвана от него.

# 269
На някой случайно да му спря гаденето, при мен в началото нямаше, но от една седмица е ужасно. По цял ден ми се гади, дори и когато спя усещам че ми е гадно. Вода с лимон не ми помага, дори напротив. Ако някой е успял да се справи моля за съвет.

Общи условия

Активация на акаунт