Майски бебета - 2023

• 49 064
  • 772
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро момичета,
моя приятел е с ковид от вчера, на мен нищо ми няма за момента, само малко ме боли гърлото, но ситуацията ме притеснява. Не съм ходила на работа, не ми се рискува. Отидох до личния лекар, но опашката пред кабинета стигаше до стълбищата-отказах да чакам. Звънях му, но не вдига и не връща обаждане. Шефката иска да взема болничен (не съм и казала още) и днес пак ще ходя да вися пред кабинета:frowning1:.
Проучвам въпроса и за лекар който да ме следи и тъй като нямам опит до сега, доста се обърках-има море от информация. За мамите от София, към кой лекар сте се ориентирали?
Д-р Шефкетова ще ме наблюдава до 12 седмица, но след това няма да може. Препоръча ми доктор от ВИТА, но от вълнение му забравих името.

Хубав ден момичета!
Детето миналата седмица беше болно ,от 2 дена мъжа .От днеска ми дразни гърлото . Втори ден пия биозин мама изписан от лекар. Доно не се разболяваме .

# 286
Ох, почна да ми се засилва обонянието и да ми се гади. Тъкмо съм 4 ден Ковид и почвам леко да се оправям и сега ми е зле. Можеше поне да ме хване липсата на обоняние, че да ме облекчи.

# 287
Аз имам голяма душевна болка в момента. Реших днес да ида на лекар при тази, която установи бременността. Не откри пулс. Според нея съм в 7+1 по гестационен сак, а ембриончето ми отговаря на 6 г.с. Каза да отида пак в петък, за да види все пак дали има надежда за бебето. Много ми е тежко и не знам как ще издържа да се надявам до петък... Disappointed Relieved

# 288
  • София
Аз имам голяма душевна болка в момента. Реших днес да ида на лекар при тази, която установи бременността. Не откри пулс. Според нея съм в 7+1 по гестационен сак, а ембриончето ми отговаря на 6 г.с. Каза да отида пак в петък, за да види все пак дали има надежда за бебето. Много ми е тежко и не знам как ще издържа да се надявам до петък... Disappointed Relieved
Повечето май сме минали през това. Аз го преживях февруари. Нямахме късмет. Доктора каза, че е имало защо да не се задържи. Организма си знае работата и изхвърля дефектните ембриони. Сега съм в 9 г.с и не мога още да се зарадвам. Не съм казала и на близките си, макар че всичко за сега изглежда наред. Стискам палци и прегръдка.

# 289
  • София
Много съжалявам Ралица, надявам се нещата да се развият по най-добрия начин за Вас.
Прегръщам ви!

# 290
Бихте ли ми препоръчали доктор за проследяване по здравна каса, мили дами ?
В София 🤗🌷

# 291
Съжалявам много,прегръщам те силно! Знай,че всичко ще се случи с причина и за добро.

# 292
Здравейте момичета, надявам се сте добре и ако нещо ви тормози да минава бързо, да ви се оплача, днес получих остри болки, боцкащи и дърпащи в ляво долу в корема. Погледнах си календара и ако не бях бременна сега щях да съм в овулация, дали има нещо общо или е нещо друго, притесних се? Пих нош па и поотшумяха, но странно при движение ме боли, в легнало положение ако не шаварикам не ме боли, някакви идеи 😔😔😔 или някой друг да е имал подобни болки, притесни ме това, че е само от едната страна и тъй като още не съм била на преглед и дори не знам дали бременността се развива в матката, ох ще се побъркам направо 😔😔😔

# 293
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Здравейте момичета, надявам се сте добре и ако нещо ви тормози да минава бързо, да ви се оплача, днес получих остри болки, боцкащи и дърпащи в ляво долу в корема. Погледнах си календара и ако не бях бременна сега щях да съм в овулация, дали има нещо общо или е нещо друго, притесних се? Пих нош па и поотшумяха, но странно при движение ме боли, в легнало положение ако не шаварикам не ме боли, някакви идеи 😔😔😔 или някой друг да е имал подобни болки, притесни ме това, че е само от едната страна и тъй като още не съм била на преглед и дори не знам дали бременността се развива в матката, ох ще се побъркам направо 😔😔😔

Когато си направих тест и беше положителен веднага направих онлайн консултация, и заради мисед миналата година я питах дали да започна Дуфастон! Първата й реплика беше че трябва да се установи дали е вътрематочна, а Дуфастон след това! Направо се изненадвам че чакаш толкова за преглед, може да се случат много неща, но от друга страна и аз имам болки и пия но шпа.
Иначе утре съм на преглед, но заради силни болки снощи като при цистит и течение отивам днес.

# 294
Здравейте, на мен не ми се размина и се разболявам. Баткото домъкна нещо от градината (Стафилокок в носа излезе). Сега и мен ме втриса, болят ме костите, отпаднало ми е. Приемам съвети какво да пия...за сега взимам биозин мама, ще мина да си взема осцилококцинум..Друго нещо, което да пия, ако вдигна Т?

# 295

Когато си направих тест и беше положителен веднага направих онлайн консултация, и заради мисед миналата година я питах дали да започна Дуфастон! Първата й реплика беше че трябва да се установи дали е вътрематочна, а Дуфастон след това! Направо се изненадвам че чакаш толкова за преглед, може да се случат много неща, но от друга страна и аз имам болки и пия но шпа.
Иначе утре съм на преглед, но заради силни болки снощи като при цистит и течение отивам днес.
Не живея в Бг и тук за съжаление системата не е като в родната ни страна. Регистрирала съм се в болницата, в която желая онлайн, веднага след като разбрах и от тогава чакам да ми дадат час. Надявам се да е по скоро.

# 296
  • София
Здравейте момичета, как сте?

Вчера ми мина прегледа в клиника Отогин за оценка на риска от спонтанен аборт - всичко е наред, само е малко по-малко но нищо плашещо. Хареса ми доктора и прегледа.

Днес бях в Токуда при д-р Апостолова, за записване на доктор проследяващ бремеността.
Доктора мн. ми допадна-компетентна, отзивчива, не претупва, не всява страх, препоръчва движение и лек спорт.
Показа ми главичката на бебенцето, чух му пак сърчицето Green Heart. Всичко беше страхотно, НОООО
часът ми беше з 12,20, влезнах в 14,00 часа Open Mouth. Имаше много хора и беше лудница, чудя се дали всеки път се чака толкова. На някои бременни им стана лошо и ставаха да питат кога ще влезнат.
И другото което ме шокира - за паркинг платихме 13 лв.Flushed.
От утре отново съм на работа, а така не ми се ходи.....
Ще избутам до края на месеца някак.

Хубава вечер!

# 297
Зад Токуда е зелена зона, може да пробвате и там за място следващия път. (Ако идвате от Вапцаров подминавате входа и първата в дясно е зелена зона, пада се гърба на болницата)

# 298
При Апостолова има адски много желаещи и винаги има чакащи. Това забелязах и аз преди 3 години при първата ми бременност. Иначе изглежда приятна докторка, но аз не бих си причинила чакането при нея.

# 299
При Апостолова има адски много желаещи и винаги има чакащи. Това забелязах и аз преди 3 години при първата ми бременност. Иначе изглежда приятна докторка, но аз не бих си причинила чакането при нея.

Аз пък се записах при Нашар в Токуда и ми дадоха час за 14 ноември.. Сигурно и при нея се чака много Sad

Общи условия

Активация на акаунт