Майски бебета - 2023

• 48 864
  • 772
  •   1
Отговори
# 465
За майчетата от Варна искам да препоръчам правенето на пренатален тест в генетичната лаборатория на Света Марина. Цената е много по- ниска, тъй като няма посредници. Пробите се изпращат в генетична лаборатория в Мюнхен. Персоналът е изключително любезен и съдействащ. След дълго проучване избрах при тях да си направя теста. При въпроси не се колебайте да им позвъните. Отделят необходимото време и отговарят на всички въпроси.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02SbCePDLKUyG1h … d=100057545825072
Здравей аз съм от Варна и точно това търсех последните дни знаете ли каква е цената благодаря

# 466
Да ви споделя, че освен ужасяващото денонощно гадене и повръщане и невъзможността ми да хапна и залък, вече съм и болна... От температурата се чувствам още по-зле и направо не съм човек..

Аз в момента съм 5ти ден с ковид, след престой в болница поради кървене и там се сдобих и с вируса (на влизане в болница тестът ми беше отрицателен). Вече нямам температура, но гърлото вече 3 ден ме боли, появи се и хрема. Гледай да пиеш много течности като чай от джинджифил или обикновен с лимон и мед и яж насила ако трябва банани, солети,супичка.Бързо оздравяване на всички боледуващи желая!

# 467
  • Варна
Да. Днес направих теста и ми излезе 650 лева за основния пакет.
За майчетата от Варна искам да препоръчам правенето на пренатален тест в генетичната лаборатория на Света Марина. Цената е много по- ниска, тъй като няма посредници. Пробите се изпращат в генетична лаборатория в Мюнхен. Персоналът е изключително любезен и съдействащ. След дълго проучване избрах при тях да си направя теста. При въпроси не се колебайте да им позвъните. Отделят необходимото време и отговарят на всички въпроси.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02SbCePDLKUyG1h … d=100057545825072
Здравей аз съм от Варна и точно това търсех последните дни знаете ли каква е цената благодаря

# 468
Здравейте момичета, всички ли ще правите пренатален тест? Моя лекар каза, че след две седмици ще ме прати на БХС. Необходимо ли е да направя пренатален, ако резултатът е хубав? Първа бременност ми е и не съм добре запозната с тези изследвания. Благодаря ☺️

# 469
Здравейте момичета, всички ли ще правите пренатален тест? Моя лекар каза, че след две седмици ще ме прати на БХС. Необходимо ли е да направя пренатален, ако резултатът е хубав? Първа бременност ми е и не съм добре запозната с тези изследвания. Благодаря ☺

Аз планирам да мине БХС и да коментирам пренатест като вариант с лекаря.И на мен ми е първа бременност.

# 470
Здравейте момичета, всички ли ще правите пренатален тест? Моя лекар каза, че след две седмици ще ме прати на БХС. Необходимо ли е да направя пренатален, ако резултатът е хубав? Първа бременност ми е и не съм добре запозната с тези изследвания. Благодаря ☺

Аз планирам да мине БХС и да коментирам пренатест като вариант с лекаря.И на мен ми е първа бременност.

И аз съм на същото дередже - чакам първо другите изследвания да минат.

# 471
Да ви споделя, че освен ужасяващото денонощно гадене и повръщане и невъзможността ми да хапна и залък, вече съм и болна... От температурата се чувствам още по-зле и направо не съм човек..
Разбирам те, аз бях с коронавирус. Температурата беше най-гадното нещо...не можеш да пиеш почти нищо, за да я свалиш, само парацетамол Sad
Да...
Аз вчера бях при гинеколога ми, но забравих да го попитам за допустимата доза Парацетамол.
Някой би ли ми казал ?
🤗
Иначе,аз съм с гнойна ангина и май няма да се оправя без антибиотик, в агония съм.. 😔 А много се тревожа да пия лекарства.

# 472
Разбирам те, аз бях с коронавирус. Температурата беше най-гадното нещо...не можеш да пиеш почти нищо, за да я свалиш, само парацетамол Sad
Да...
Аз вчера бях при гинеколога ми, но забравих да го попитам за допустимата доза Парацетамол.
Някой би ли ми казал ?
🤗
Иначе,аз съм с гнойна ангина и май няма да се оправя без антибиотик, в агония съм.. 😔 А много се тревожа да пия лекарства.

На мен като ме изписаха от болницата с ковид ми казаха при над 38 градуса Т,че мога да взимам парацетамол или нурофен пред 4-5 часа. Аз пих общо 3 таблетки парацетамол през доста часове, защото моята Т не се вдигаше твърде много и бързо и на 37.7 взимах хапче, защото ми ставаше вече много зле и не издържах.

# 473
Аз имах за съжаление много тъжна бременност с положителен тест на синдром, който го хвана пренатест. Има огромен плюс че резултатите са толкова сигурни и веднага те пращат на амиоцинтеза след това. Няма почти шанс за човешка грешка. Но аз съм почти и на 35, ако сте на 25, друга работа, шансът за синдроми е много по-малък.

# 474
Аз след добри резултати от  БХС и първа фетална, не направих пренатест, доктора ми каза, че всичко е наред и дори не е повдигал въпроса. Родих здраво
момиченце миналата година (бях на 35). Сега съм на 36, отново бременна и също ще изчакам резултатите. Къде в София е добре да се направи?

# 475
Да...
Някой би ли ми казал ?
🤗
За бременни... 4 таблетки за 24 часа. Но аз вдигах по-често висока Т и стигнах до 6 таблетки за 24 часа и казаха, че не е проблем. Има Аб, които могат да се пият дори и в ранна бременност. Зинат мисля, че е единия допустим. Доколкото четох молекулата на активното вещество не преминава през плацентата и не е проблем за бебето. Така че, ако се наложи аб има варианти.

# 476
  • Sofia, Младост 3
ani4ka03, а мъжът пуснаха ли с теб за прегледа при Чачева?
Аз имам час за 4 ноември и се чудя дали и мъжът ми ще може да види бебето. Преди години, когато бях бременна с номер 1 пускаха на всеки преглед, навсякъде, но нямаше Ковиди и т.н

# 477
Привет момичета , и мен някоя гад явно ме хвана... Мислих, че е само гърло, но взех да кихам, носа ще почва да тече та на тези, които минаха някакви гадости да споделят какво що са пили. За парацетамол  разбрах че до 3-4 таблетки на ден. Днес бях на женска и ми предписа биозин мама а за гърлото тантум верде, но сега усещам ,че ще има и други екстри.....
Има ли  други с правена конизация? Аз съм с такава от 2014 и ще трябва да следим шийката на матката често. Също някой да е ходил при Чавеева в Щерев?

# 478
Д-р Чавеева е страхотна! Единствената мъка при нея е да влезеш в графика и Simple Smile + закъснението с часове, случвало ми се е да чакам 4-5 часа .... И все пак, невероятен професионалист!

# 479
Привет! Не, не допускат придружител, изчаква пред кабинета.
ani4ka03, а мъжът пуснаха ли с теб за прегледа при Чачева?
Аз имам час за 4 ноември и се чудя дали и мъжът ми ще може да види бебето. Преди години, когато бях бременна с номер 1 пускаха на всеки преглед, навсякъде, но нямаше Ковиди и т.н

Общи условия

Активация на акаунт