Майски бебета - 2023

• 48 688
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
Добре дошла!
На мен започнаха да ми стягат дънките, но нямам коремче като на бременна още, май просто съм напълняла. Sweat Smile
Здравейте, момичета! Сега откривам тази тема и много се радвам да се присъединя! Моят термин е на 18.05🍀❤
Искам да попитам, личи ли ви корема? Аз нямам търпение да започне, но за сега грам няма промяна 😂

# 676
Ми аз си имам корем някакъв, ама май може и да мина за напълняла за тия, които не ме познават добре Satisfied

Добре дошла!
На мен започнаха да ми стягат дънките, но нямам коремче като на бременна още, май просто съм напълняла. Sweat Smile
Здравейте, момичета! Сега откривам тази тема и много се радвам да се присъединя! Моят термин е на 18.05🍀❤
Искам да попитам, личи ли ви корема? Аз нямам търпение да започне, но за сега грам няма промяна 😂

# 677
На мен започна да ми личи вече 😅. Утре влизам в 15г.с. Но все още се прикрива с по-широка блуза.
А някой дали има някякви усещания вече 😚, аз съм с предна плацента и май ще го усетя по-късно, но знам че има момичета, които в този период вече усещат бебчетата си 😍

# 678
На мен започна да ми личи вече 😅. Утре влизам в 15г.с. Но все още се прикрива с по-широка блуза.
А някой дали има някякви усещания вече 😚, аз съм с предна плацента и май ще го усетя по-късно, но знам че има момичета, които в този период вече усещат бебчетата си 😍

И при мен е предна, доктора каза че след 25-26г.с може да усетя нещо.

# 679
Здравейте, момичета Simple Smile аз отдавна не съм се включвала - след лежането заради отлепване ме удари ковид, а след него и някакво възпаление на нерв на главата. Та да се включа по темата с главоболието - при мен беше адски силно и няколко дни не минаваше дори и с парацетамол. Накрая не издържах и отидох в Токуда по спешност, болката вече беше брутална. Там ми казаха, че е някакъв възпален нерв и няма много какво да се направи.
Изрично питах в АГто - казаха ми само парацетамол при болка, аналгин - не.

Относно коремчето, при мен определено си личи напълняване, заради цялото залежаване. Започвам вече да се опитвам да се движа повече, че не ми се ще да прекалявам с килограмите.

Аз съм от онези със задна плацента - напоследък усещам повече придърпвания, но само толкова. Това ми е първа бременност и не съм сигурна какво точно да очаквам, но ми е любопитно и чакам Joy

# 680

Здравейте!
Моят термин е 7 май и вече определено ми личи коремчето, но е по- скоро все едно съм преяла 😀. По-време на първата ми бременност ми пролича малко по късно, до колкото си спомням някъде в 5ти месец, тогава и усетих движенията му за първи път. ❤❤❤

# 681
Моят термин е в самото начало на май, също съм със задна плацента и при мен се усеща нещо като придърпване, потрепване на мускул. И на мен ми е първа бременност и се ослушвам любопитно като заек, като го усетя 😅
Иначе и коремчето ми личи все повече. Но това е тоооолкова индивидуално, че няма смисъл от сравнение 😊 Важно е човечетата да се развиват както трябва

# 682
Здравейте момичета, има ли някоя от вас,
която смята да се възползва за по- големи
покупки от намаленията или ви е рано?

# 683
Да, аз се оглеждам за количка, столче и легълце. Днес бях в няколко магазина, за да видя някои модели и на живо. В Рая тойс от събота отново ще има 30%, мисля, че и Вис Виталис, а в baby.bg е до края на месеца.
В емаг също има детски неща, но като цяло там са по-скъпи, въпреки това ще погледна в петък колко ще ги намалят.

# 684
Да, аз се оглеждам за количка, столче и легълце. Днес бях в няколко магазина, за да видя някои модели и на живо. В Рая тойс от събота отново ще има 30%, мисля, че и Вис Виталис, а в baby.bg е до края на месеца.
В емаг също има детски неща, но като цяло там са по-скъпи, въпреки това ще погледна в петък колко ще ги намалят.

Аз си избрах количка и смятам да я поръчам все пак -20% е доста изгодно.

# 685
И аз с първото майско бебе взех няколко неща доста рано от намаления, ама е хубаво да имате място къде да ги държите, че после количкта я подтритвахме 5 месеца Simple Smile ако мога да помагам с избора на нещо, ще се радвам. Помня че се съсипах да разучавам матраци и колички 😂
Този път се надявам само с момичешки дрешки да мина. Ако някой също ще е с две малки деца и има съвети за ситуацията с количката, ще се радвам на съвет. Мисля да не взимам от гигантските колички за две деца, а някаква стъпенка или нещо такова.

# 686
Здравейте дами,  искам да ви попитам на вас кога ви се махна гаденето и повръщането ? Аз съм с термин през юни и още съм в това положение на гадене , неядене и повръщане..

Благодаря за отговорите предварително и успех !

# 687
HeartpulseHeartpulse
Здравейте, момичета. Пуснах си Veracity тест на 01.11 и днес ми звънят да ми кажат, че нямало достатъчно фракции ( така се изразиха ) в кръвта и трябва още едно взимане на кръв, но то трябва да е 3 седмици след първото. Тоест още доста време + доскто излезе резултат срокът е 10 дни..

Та можете ли да ми препоръчате друг, който да направя възможно най-скоро и резултатите да излизат по-бързо от 10дни.

Аз днес ще пускам Niftpro в Геника, но ме озадачиха, защото казаха, че ако съм на НМХ (Клексан) може да няма достатъчно ДНК и да се наложи евентуално да дам отново кръв. А специфично ги попитах първия път като се чухме дали някакви медикаменти оказват влияние, нищо не казаха. Днес им се обадих и ги попитах за НМХ и ми казаха това и ми стана неприятно, защото ако се случи това значи забавяне на резултатите, ако ще давам нова проба.

Момичета днес ми излязоха резултатите от Nifty Pro, бебенцето ни е здраво и потвърдиха пола момиченце! HeartpulseGift Heart

# 688
Супер новини! 🍀💗
Леко бременеене, аз чакам моя резултат утре и нямам търпение.
HeartpulseHeartpulse
Здравейте, момичета. Пуснах си Veracity тест на 01.11 и днес ми звънят да ми кажат, че нямало достатъчно фракции ( така се изразиха ) в кръвта и трябва още едно взимане на кръв, но то трябва да е 3 седмици след първото. Тоест още доста време + доскто излезе резултат срокът е 10 дни..

Та можете ли да ми препоръчате друг, който да направя възможно най-скоро и резултатите да излизат по-бързо от 10дни.

Аз днес ще пускам Niftpro в Геника, но ме озадачиха, защото казаха, че ако съм на НМХ (Клексан) може да няма достатъчно ДНК и да се наложи евентуално да дам отново кръв. А специфично ги попитах първия път като се чухме дали някакви медикаменти оказват влияние, нищо не казаха. Днес им се обадих и ги попитах за НМХ и ми казаха това и ми стана неприятно, защото ако се случи това значи забавяне на резултатите, ако ще давам нова проба.

Момичета днес ми излязоха резултатите от Nifty Pro, бебенцето ни е здраво и потвърдиха пола момиченце! HeartpulseGift Heart

# 689
На мен в 11та започна за преминава дискомфорта, но започна да ме боли често глава. От 13-14 гс вече се чуствам добре

Здравейте дами,  искам да ви попитам на вас кога ви се махна гаденето и повръщането ? Аз съм с термин през юни и още съм в това положение на гадене , неядене и повръщане..

Благодаря за отговорите предварително и успех !

Общи условия

Активация на акаунт