Майски бебета - 2023

• 48 692
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
Дами, следният въпрос - в понеделник ще съм точно 16г.с, а тази сутрин на 2-3 пъти усетих нещо много странно - като леко придърпване, 2-3 пулсации на мускулите сякаш, трудно ми е да го опиша. Трае по 2-3 секунди, без никаква болка, на около педя под пъпа, без втвърдяване. И се чудя това контракции ли са, някакви първи движения ли (макар да е малко раничко като че ли за тях)? Първа бременност ми е и всички усещания са ми нови Simple Smile

# 631
Здравейте, момичета. Пуснах си Veracity тест на 01.11 и днес ми звънят да ми кажат, че нямало достатъчно фракции ( така се изразиха ) в кръвта и трябва още едно взимане на кръв, но то трябва да е 3 седмици след първото. Тоест още доста време + доскто излезе резултат срокът е 10 дни..

Та можете ли да ми препоръчате друг, който да направя възможно най-скоро и резултатите да излизат по-бързо от 10дни.

П.с. като се обадих и обясних за случая и че искам да ми върнат парите и ме питаха дали не съм друга жена, отговорих, че не съм, тогава ми казаха 'а да не сте..' , при което отново казах не. Но ми направи впечатление, че на прекалено много жени им се налага второ вземане .. малко им изгубих доверие.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 11:50 от LyyLyy

# 632
Здравейте, момичета. Пуснах си Veracity тест на 01.11 и днес ми звънят да ми кажат, че нямало достатъчно фракции ( така се изразиха ) в кръвта и трябва още едно взимане на кръв, но то трябва да е 3 седмици след първото. Тоест още доста време + доскто излезе резултат срокът е 10 дни..

Та можете ли да ми препоръчате друг, който да направя възможно най-скоро и резултатите да излизат по-бързо от 10дни.

Аз днес ще пускам Niftpro в Геника, но ме озадачиха, защото казаха, че ако съм на НМХ (Клексан) може да няма достатъчно ДНК и да се наложи евентуално да дам отново кръв. А специфично ги попитах първия път като се чухме дали някакви медикаменти оказват влияние, нищо не казаха. Днес им се обадих и ги попитах за НМХ и ми казаха това и ми стана неприятно, защото ако се случи това значи забавяне на резултатите, ако ще давам нова проба.

# 633

П.с. като се обадих и обясних за случая и че искам да ми върнат парите и ме питаха дали не съм друга жена, отговорих, че не съм, тогава ми казаха 'а да не сте..' , при което отново казах не. Но ми направи впечатление, че на прекалено много жени им се налага второ вземане .. малко им изгубих доверие.
Това е абсурдно да не ти върнат парите. Понякога проблемът може и каква кръв са взели, така че бих се оплакала и от който я е взимал. На мен ми взеха много дълбока венозна кръв.

Аз пуснах пренатест в 9+1 и излязоха за 5 дни резултатите, но съм в Германия.

# 634
Дами, следният въпрос - в понеделник ще съм точно 16г.с, а тази сутрин на 2-3 пъти усетих нещо много странно - като леко придърпване, 2-3 пулсации на мускулите сякаш, трудно ми е да го опиша. Трае по 2-3 секунди, без никаква болка, на около педя под пъпа, без втвърдяване. И се чудя това контракции ли са, някакви първи движения ли (макар да е малко раничко като че ли за тях)? Първа бременност ми е и всички усещания са ми нови Simple Smile
В 16та седмица може и да си усетила вече бебето Simple Smile

# 635
Понякога се случва, спокойно момичета. По-важно е резултатите да са точни и добри. На мен също ми го казаха в Геника, тъй като съм на Клексан, но нямаше проблем.  Получих си много бързо резултатите.

# 636
Момичета излезе и моя резултат от БХС. Казаха ми че е добре и няма за какво да се тревожа.

# 637
Аз правих Vision в Афродита и си спомням, че изрично предупредиха,  че е добре да са минали поне 12 часа от последнато слагане на Клексан, тъй като в противен случай може кръвта да е все още по-разредена и оттам да не могат за изолират достатъчно ясно ДНК на бебчо. Резултатите им излизат между 3-7 работни дни, моят излезе за 4, но пък си е сума Sad 

Аз днес ще пускам Niftpro в Геника, но ме озадачиха, защото казаха, че ако съм на НМХ (Клексан) може да няма достатъчно ДНК и да се наложи евентуално да дам отново кръв. А специфично ги попитах първия път като се чухме дали някакви медикаменти оказват влияние, нищо не казаха. Днес им се обадих и ги попитах за НМХ и ми казаха това и ми стана неприятно, защото ако се случи това значи забавяне на резултатите, ако ще давам нова проба.

# 638

И на мен ми е първа...Четох някъде в интернет, че ако си със задна плацента усещаш бебето от по-рано докато ако е с предна може да е много късно чак към 26-28 гс..

Иначе последното ми поставяне на клексан е било вчера към 19 ч...а днес ще ми вземат кръв в 15 ч. Надявам се да не е проблем.

# 639
И на мен ми е първа...Четох някъде в интернет, че ако си със задна плацента усещаш бебето от по-рано докато ако е с предна може да е много късно чак към 26-28 гс..
Да, аз при първата бременност бях с предна и едвааам го усещах в 26гс. И като цяло доста рядко го усещах, минаваха по ден-два без нищо

Да ви попитам по друга тема - някой казвали ли са му че има хематом? Докторите си обясняват ранното ми кървене с хематом, който си седи в матката и засега не пречи, но мен ме тревожи.

# 640
Здравейте,

кога най-късно може да се направи пренатест? 13-та седмица късно ли е?

# 641
Не съм сигурна, но мисля, че до 14г.с. Аз си пуснах днес новия в 13+5, но нямах избор, не очаквах такова забавяне. Казаха в сряда да очаквам резултатите.

Здравейте,

# 642
В интернет пише за всеки отделен тест от коя до коя седмица може да се направи. Може да прочетете за всеки по отделно какви са изискванията.

Не съм сигурна, но мисля, че до 14г.с. Аз си пуснах днес новия в 13+5, но нямах избор, не очаквах такова забавяне. Казаха в сряда да очаквам резултатите.

Здравейте,

# 643
Попитай ги за най-сигурно. Бяха казали, че ако е много разредена кръвта, ще ме повикат за второ вземане, при мен взеха към 10-ия час от Клексана и нямаше проблем
Иначе плацентата ми е задна, и аз го четох това Simple Smile

Иначе последното ми поставяне на клексан е било вчера към 19 ч...а днес ще ми вземат кръв в 15 ч. Надявам се да не е проблем.

# 644
Днес ми изпратиха от клиниката резултатите от БХС и за мой ужас това е коментарът, който получих. На самия ехограф докторът не видя нищо обезпокоително Sad Ако можете да погледнете и да коментирате ако някоя от вас е имала такива резултати? Днес още преди резултите от БХС, защото се забавиха 2 седмици пуснах Нифтпро в Геника.

Получените стойности Ви поставят в  рискова група по отношение на изследваните хромозомни заболявания (Синдром на Даун, Синдром на Едуардс и Синдром на Патау).

Общи условия

Активация на акаунт