Къде в Бургас? ( 60)

• 62 300
  • 821
  •   1
Отговори
# 60
До ресторант Готи, на първия светофар, след първата спирка на Б1 и Б2 в комплекса.

# 61
  • на брега на морето
Благодаря!

# 62
Момичета, може ли да ми препоръчате лекар дерматолог, който се занимава с лазерна епилация! Благодаря предварително на отзовалите се!

# 63
  • Бургас
д-р Кенолова има със сигурност апарат за лаз. епилация.

# 64
  • Бургас
Някой виждал ли е такъв хляб? Особено ме интересува в центъра или на пешеходно разстояние от центъра. Аз съм го взимала от Тмаркет, но не в Бургас. Търсих в този на Атаген, но не намерих.

# 65
Здравейте,

Тъй като е абсолютно невъзможно човек да се свърже по телефон с РЗИ-Бургас, бих искал да ви попитам дали някой си е сложил новите, адаптирани ваксини срещу Omicron BA.4-5 и, ако да, къде в Бургас? Звънях на някои от болничните кабинети, но там все още не са ги получили, а на coronavirus.bg е посочено, че "е създадена организация от 3 октомври адаптираната ваксината Comirnaty Original/Omicron BA.4-5 да бъде налична в кабинетите на общопрактикуващите лекари, във ваксинационните пунктове в болници и в регионалните здравни инспекции."

# 66
Майка ми си сложи новата ваксина срещу ковид в ДКЦ 2 на "Демокрация", бившата 3-та поликлиника, при ОПЛ д-р Николова (ще питам за малко име, че не го знам). Още миналата седмица, в сряда, 28-ми можеше там да се постави ваксина.

# 67
  • Пловдив
Момичета, здравейте! Препоръчайте ми, моля, салон в който да си направя микроблейдинг и миглопластика. Благодаря предварително Heart

# 68
Момичета, здравейте! Препоръчайте ми, моля, салон в който да си направя микроблейдинг и миглопластика. Благодаря предварително Heart
Преди време и аз питах за миглопластика за гостенка, нямах отговор. Утре имам час при едно момиче, но за ламиниране, ще споделя впечатления.

# 69
  • Бургас
Здравейте! Търся учител/ка по математика с индивидуален подход.  Синът ми е в 5 клас, но ще ни трябва помощ с материала. Попълване на пропуски и усвояване на новия материал. Моля за препоръки!

# 70
Здравейте! Записах си час при Кенолова за ботокс заради гневната бръчка защото става все по-дълбока. Каква е цената в момента ако някой си е правил същото наскоро? 300-400 ? Надявам се да не е 600, но ми беше неудобно да питам по телефона.

# 71
  • Бургас
Здравейте!
Падна ми камък от обеца. Има ли някъде поправка на бижута в Бургас?

# 72
Здравейте!
Падна ми камък от обеца. Има ли някъде поправка на бижута в Бургас?
В Битовия, но втория етаж има златар. Поправя много добре и незлатни бижута.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 13:01 от mimi.7299

# 73
  • Бургас
Благодаря, mimi.7299!

# 74
  • Бургас
От къде да купя боров мед?

Общи условия

Активация на акаунт