Къде в Бургас? ( 60)

• 61 699
  • 821
  •   1
Отговори
# 795
Къде могат да боядисат черно кожено яке от естествена кожа, една чайка се е разписала?

# 796
  • Бургас
На "Оборище" посока от Гурко преди "Еконт" отляво има кожарско ателие. Добре боядисват, скоро им ползвах услугите.

# 797
Здравейте,
Препоръчайте ми фирма или частно лице за почистване на прозорци на апартамент на приемлива цена.

# 798
  • Бургас
Добро утро! Търся добър фризьор /за боядисване в синьо/ за дъщеря ми. По възможност Център или Възраждане. Предварително благодаря!

# 799
  • Бургас
На "Оборище" посока от Гурко преди "Еконт" отляво има кожарско ателие. Добре боядисват, скоро им ползвах услугите.

A като цена колко излиза? И аз имам едно черно кожено яке за боядисване.

# 800
Добро утро! Търся добър фризьор /за боядисване в синьо/ за дъщеря ми. По възможност Център или Възраждане. Предварително благодаря!

Мирена - "Мери Стил" на ул. Средна гора, срещу паркинга на новата библиотека. Тя от години има клиентки, които експериментират с цветовете.

# 801
  • Бургас
Здравейте,
Препоръчайте ми фирма или частно лице за почистване на прозорци на апартамент на приемлива цена.
Потърсете във ФБ Aquatica Професионално почистване. Ползвам ги за миене на прозорци и пране на мека мебел.

За пране на мека мебел съм много доволна и от "Пране на мека мебел-Бургас'' /това им е профилът във ФБ/. Не предлагат обаче почистване на прозорци.

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 10:43 от selleste

# 802
Здравейте,
може ли да ми препоръчате добър детски очен лекар в Бургас?

Благодаря предварително!

# 803
Кузнецов,но мисля е трудно с часовете

# 804
Д-р Марина Хрелева. Преди много години водих сина ми, внимателно го прегледа и не му наложи очила, а предписа упражнения.
За Кузнецов нямам добри отзиви.

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 12:23 от BillieCross

# 805
  • Бургас
Аз също съм доволна от Хрелева.
Боядисването на коженото яке излезе 55 лв. - късо яке.

# 806
  • Бургас
От мен глас за д-р Топчийска в Оксиком.

# 807
Салон за лазерна епилация на добри цени?

# 808
  • Бургас
Къде има по-голям избор на цели бански

# 809
  • Бургас
Къде има по-голям избор на цели бански

https://renibg.com/tzial-banski.html?page=1

Общи условия

Активация на акаунт